inzercia, predaj, predám, bazár

Smart video zvonček

Kategória: Ostatné audio video

Predám používaný, funkčný IMMAX NEO LITE Smart Video zvonček.
2,0 megapixely, 166° široký pozorovací uhol
Podpora detekcia pohybu PIR, notifikačné správy do mobilného zariadenia
Podpora 2.4G Wi-Fi pripojenia,
Podpora micro SD karty až do 64 GB
Nízka spotreba energie: 2 × 18650 lítiová batéria,Výdrž 6–8 mesiacov (video hovor do 15 sekúnd, 15krát denne)
Smart video zvonček
Podobné inzeráty
Nový nteligentný SMART WiFi zvonček s kamerou
Sledujte, počúvajte a rozprávajte sa s návštevníkmi, stojacimi pred vašimi dverami. Bezdrôtový zvonček s kamerou, detektorom pohybu a režimom nočného nahrávania urobí váš domov ešte bezpečnejším! Tento inteligentný bezdrôtový video zvonček poskytuje okamžité upozornenie na vašom tablete, smartfóne alebo počítači. Ak niekto stlačí zvonček alebo ak sa aktivuje pohybový senzor, bezplatná aplikácia vám umožní pozrieť si vašu návštevu a porozprávať sa s ňou, aj keď ste možno ďaleko od domova. Takto to funguje: po tom, čo návštevník aktivuje zvonček, aktivuje zároveň zabudovanú kameru. Po pripojení k vášmu smartfónu cez WiFi rozhranie odošle obraz a zvuk na obrazovku vášho smartfónu. Odosiela obraz do telefónu v reálnom čase a umožňuje vám tak video a audio komunikáciu bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Jednoduchá montáž aj bez profesionála Sada obsahuje držiak, ktorý sa pripevní na požadované miesto pomocou skrutiek. Zvonček jednoducho umiestnite do držiaka. Zvonček je napájaný batériami. Vlastnosti: Podpora WiFi. Detekcia pohybu, zóna alarmu vniknutia. Bezplatná aplikácia pre Android, iOS a iPad Video a audio chat v reálnom čase s návštevníkom. Funkcia snímania obrázkov a nahrávania videa. Nočné videnie a vstavaná technológia IRCUT, dostupné vo dne aj v noci. Odolnosť proti dažďu: Zvonček možno inštalovať aj v exteriéri
Domovy zvonček Smart video telefon
Predám smart wifi video telefon - zvonček na aplikáciu Tuya alebo Smartlife. Jednoduchá inštalácia. Notifikuje na vnútornej jednotke a na MT. Kompatibilné s asistentmi Alexa, Google, ... Balenie obsahuje: video zvonček 2 ks baterii vnútornú jednotku do zásuvky napájací adaptér 18V inštalačnú sadu Krátke video: Všetko nové len odskúšané. Zašlem cez GLS na dobierku.
Legrand Easy Kit Wi-Fi, čierna - 369430 - wifi video vrátnik
Smart video sada Legrand Easy Kit Wi-Fi s LCD 7" obrazovkou v čiernom vyhotovení Smart video sada sa pripája na domácu Wi-Fi a cez aplikáciu Door Entry Easy Kit v smartfóne je možné: komunikovať s osobou pri dverách, otvárať dvere na diaľku, otvárať garážovú bránu a podobne skontrolať na smartfóne alebo vnútornej jednontke čo sa deje pred kamerou vstupného panelu volať zo smartfónu na vnútornú jednotku v domácnosti smart video sada tiež ponúka možnosť rozšírenia o ďalšiu vonkajšiu jednotku 369339 rozšírenie video sady pre dve domácnosti pridaním vnútornej jednotky s pripojením na Wi-Fi 369425 (biela) alebo 369435 (čierna) alebo klasickej vnútornej jednotky 369235 (biela), 369225 (čierna) Vonkajšia jednotka s povrchovou montážou ponúka možnosť pripojiť dodatočnú analogovú kameru. Systém je kompaktibilný s kamerami Netatmo / Netatmo Pro. Ak máte nainštalovanú staršiu 7" video sadu Legrand, stačí vymeniť vnútornú jednotku za nové jednotky 369425 (biela) alebo 369435 (čierna) a získavate všetky benefity smart sady Legrand Easy Kit Wi-Fi.
Dverny zvoncek doorbell 360
360 Video zvonček s kamerou, WiFi Extender, 5000 mAh batéria a cloudové úložisko, Bezdrôtový zvonček so senzorom pohybu, nočné videnie, 162° širokouhlý, obojsmerný audio hovor a AI Face Detection Zvonček odolný voči poveternostným vplyvom v modernom dizajne; Full HD rozlíšenie 1080P so širokým uhlom 162 stupňov; funkcia živého videa; infračervené nočné videnie (automatické prepínanie) Nový nnepoužity
AKCIA  - Prémiový video vrátnik Hikvision DS-KIS604-S
Prečo my ? 1.) Záruka a faktúra je u nás samozrejmosťou. 2.) Najnižšia cena inštalácie na profesionálnej úrovni v regióne. 3.) Po zakúpení tovaru je u nás technická podpora aj pre svojpomocnú inštaláciu zdarma - pozri Youtube kanál NETwork COntrol MOnitor. 4.) Dodanie k vám domov do 48 hodín. 5.) Bonus k tovaru zdarma! Ponúkam prémiový set video vrátnikov Hikvision DS-KIS604-S s 2 ročnou zárukou, ktorý pozostáva: 1.) 1x vonkajšia jednotka v luxusnom kovovom vyhotovení DS-KV8113-WME1 + inštalačný plech s príslušenstvom 2.) 1x vnútorná jednotka DS-KH6320-WTE1 + inštalačný plech s príslušenstvom 3.) PoE switch pre zabezpečenie napájania a komunikácie vrátnika s internetom 4.) Micro SD karta 16GB Extra bonus navyše - 2x RFID prívesok/čip pre členov vašej rodiny na otváranie vrátnika zdarma! Nerezový protidažďový kryt DS-KABV8113-RS nie je súčasťou balenia, viem ho dodať v cene 16 €. Možnosť pripojenia vonkajšej a vnútornej jednotky ethernetovým káblom alebo cez WIFI. Vonkajšia jednotka zvoní aj samostatne na mobilný telefón Android/iOS. Vonkajšia jednotka umožňuje ovládať 2 nezávislé výstupy, napr. otvorenie vstupnej bráničky a motorickej brány pre vstup auta. Otváranie dverí je možné cez vnútornú jednotku (7" monitor) v byte, mobilom, bezkontaktnou RFID kartou alebo čipom - pozri video link č.1. Možnosť integrácie video vrátnika s kamerovým systémom a zobrazenie obrazu z kamier na vnútornej jednotke video vrátnika - pozri video link č.2. Výhodná cena inštalácie na východnom Slovensku + mimoriadna zľava na celý set! Po zakúpení poskytnem konzultácie a support aj pre svojpomocnú montáž. Jednotky dodávam s najnovším aktualizovaným softwarom ! Po doplnení smart modulom, možnosť ovládať video vrátnika hlasom cez hlasových asistentov Amazon Alexa alebo Google Home! Pozri video link č.3.
AKCIA   Hikvision video vrátnik - DS-KIS603-P
Prečo my ? 1.) Záruka a faktúra je u nás samozrejmosťou. 2.) Najnižšia cena inštalácie na profesionálnej úrovni v regióne. 3.) Po zakúpení tovaru je u nás technická podpora aj pre svojpomocnú inštaláciu zdarma - pozri Youtube kanál NETwork COntrol MOnitor. 4.) Dodanie k vám domov do 48 hodín. 5.) Bonus k tovaru zdarma! Ponúkam set video vrátnikov Hikvision DS-KIS603P s 2 ročnou zárukou, ktorý pozostáva: 1.) 1x vonkajšia jednotka DS-KV6113-WPE1 + inštalačný plech s príslušenstvom 2.) 1x vnútorná jednotka DS-KH6320-WTE1 + inštalačný plech s príslušenstvom 3.) 2x napájací adaptér pre vonkajšiu a vnútornú jednotku 4.) Bonus navyše - 2x RFID prívesok/čip pre členov vašej rodiny na otváranie vrátnika zdarma ! Polykarbonátový priehľadný protidažďový kryt nie je súčasťou balenia,viem ho dodať v cene 10 €. Možnosť pripojenia vonkajšej a vnútornej jednotky ethernetovým káblom alebo cez WIFI. Vonkajšia jednotka zvoní aj samostatne na mobil android/ios. Vonkajšia jednotka umožňuje ovládať otvorenie vstupnej bráničky/vchodových dverí/motorickej brány cez vnútornú jednotku (7" monitor) v byte, mobilom, bezkontaktnou RFID kartou alebo čipom - pozri video nižšie. Ovládanie brán mobilom cez video vrátnika: Možnosť integrácie video vrátnika s kamerovým systémom - pozri video nižšie. Bližšie info: Možnosť zobrazenia obrazu z kamier s podporou protokolu ONVIF na vnútornej jednotke - pozri video nižšie. Bližšie info: V prípade montáže možná ďalšia zľava. Inštaláciu poskytujem na východnom Slovensku ! Po zakúpení poskytnem konzultácie a support aj pre svojpomocnú montáž. Jednotky dodám s aktualizovaným softwarom. Po doplnení smart modulom, možnosť ovládať video vrátnika hlasom cez hlasových asistentov Amazon Alexa alebo Google Home!