inzercia, predaj, predám, bazár

Smartfón LG Q60

Kategória: LG

Predám starší, plne funkčný smartfón v zachovalom stave - LG Q60 (3GB RAM / 64GB ROM).

Na spodnej časti displeja je prasklina - viď foto, ktorá nemá žiadny vplyv na používanie zariadenia okrem estetického hľadiska.

Krabicu a nabíjačku bohužiaľ nemám.

Cena - 55€ + dohoda (+ poštovné a balné)

P.S.: telefónne číslo v inzeráte je vymyslené, prosím kontaktovať cez formulár nižšie
Smartfón LG Q60
Podobné inzeráty
Predám smartfón LG K410EMW
Predám smartfón LG K410EMW 3 GB / 32 GB, rozmery: 165,78 x 76,46 x 8,25 mm (teda je dost velky), podpora DUAL SIM + MicroSD karta - vsetko moze byt zapojene sucasne. Predavam vratane nabijacky + nabijacieho kabla a originalnej krabice. Telefon ma cca 2 roky + k tomu originalny priesvitny plastovy obal. Telefon je neposkodeny a plne funkcny, baterka vydrzi standardne bez citelneho vybijania, neposkriabany, obrazovka je bez skrabancov. Preferujem osobny odber v BS, alebo ZV, pripadne uhrada vopred na ucet a poslem. Viem poslat aj dobierkou, ale vyzadujem aspon drobny depozit na postovne vopred na ucet.
LG L 70
Predám zachovalý smartfón LG L70. Osobný odber PK,BA,SC, TT. Na dobierku po zaplatení poštovného vopred na účet. Podobné ako Samsung
LG Q7
Mobilný telefón LG Q7 ponúka 5,5" FullVision displej. Spoločne s Full HD+ s rozlíšením 2 160 × 1 080 pixlov vám zaručí vynikajúce pozorovacie uhly a kvalitu obrazu. S LG Q7 môžete väčšinu jedinečných momentov nahrávať vo Full HD kvalite, fotografovať pomocou zadného fotoaparátu s rozlíšením 13 Mpx alebo prostredníctvom prednej selfie kamery. Tá má síce 8 Mpx, ale aj to je dostatok na kvalitnú fotografiu, ktorú si neskôr môžete zarámikovať na štandardný fotopapier. Ak chcete fotografovať v horších svetelných podmienkach, je tu pre vás klasické LED prisvietenie. Praktický smartfón LG Q7 8-jadrový procesor spoločne s 3 GB operačnou pamäťou zaisťuje plynulú prevádzku Androidu. MicroSD slot, vďaka ktorému môžete rozšíriť aktuálne 32 GB používateľské úložisko. Telefón disponuje batériou s kapacitou 3 000 mAh.
LG OPTIMUS G2x
Ponukam na predaj tento uplne funkcny, velmi zachovaly smartfon LG optimus G2X. Blizsie parametre vid. Posledna fotka. Cena 30€.
LG G3
Ponukam na predaj smartfon LG G3. Je v dobrom stave. Displej 5.5” Interná pamäť 32gb. Ram 3gb. Bateria s dlhou vydrzou, bez poškodení. K mobilu je adaptér a nabíjací kábel. Možnosť vidieť a vyskúšať.
LG M250n
Predám plnefunkčný krásny smartfón. Stav skoro ako nový. Pripraveny na nového uživateľa. Stav viď reálne fotky Osobný odber BA, SC okolie alebo pošta / paketa / Z-box. Poštovné vopred na účet. V prípade potreby viem pridat micro usb nabíjačku Pozri aj ostatné inzeráty. Mám aj iné mobily. Na SMS nereagujem - volajte, píšte mail