inzercia, predaj, predám, bazár

Smartfón ZTE Blade 31 nový

Kategória: Ostatné značky

Dostupný smartfón ZTE Blade 31 novýprináša veľkosť displeja 5,45", ideálnu pokiaľ hľadáte telefón s praktickými rozmermi a nízkou hmotnosťou. Nechýba ani podpora pamäťovej karty, alebo 3,5 mm audio konektor pre využitie klasických slúchadiel. O fotografie sa stará zadný fotoaparát s veľkosťou 8 Mpx, nechýba ani blesk, ktorý využijete pri nočných záberoch. Selfie snímky alebo video hovory zabezpečí predná, 2 Mpx kamera. ZTE Blade 31 fungujúci na novom operačnom systéme Android 11 Go Edition je dobrou voľbou pre každého kto hľadá praktický a cenovo dostupný smartón.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH. Možný osobný odber Trnava. Krabička + nabíjačka + telefon
Smartfón ZTE Blade 31 nový
Podobné inzeráty
ZTE Blade V30 Vita
Predám modrý mobil ZTE Blade V30 Vita, model ZTE 8030, Android 11, 4/64 Gb, Dual SIM, displej 6,82", foťák 48 Mpix, s dátovým káblom a nabíjačkou. Celý je čistý, ako nový a všetko funguje na 100%. Dá sa aj poslať na dobierku.
Coolpad E501 super stav
Elegantný smartfón Coolpad E501 má jednoduchý, no zároveň príjemný dizajn s oblými hranami a veľkou obrazovkou. Displej má uhlopriečku 5,5 palca a je vytvorený technológiou IPS. Rozlíšenie predstavuje 960 x 540 pixelov. Procesor, ktorým model disponuje je Qualcomm Snapdragon so štyrmi jadrami a frekvenciou 1,2 GHz. RAM pamäť ponúka 1GB, ROM pamäť poskytuje 8 GB voľného priestoru. Ten sa dá ešte zväčšiť pamäťovou kartou. Dodávaný operačný systém je Android 5.1 Lollipop a smartfón má tiež svoj vlastný OS Cool UI. 6.0. Hlavnou 8 Mpx kamerou zachytíte všetky dôležíté momenty a prednou 2 Mpx kamerou si užijete kvalitné videohovory s rodinou či známymi. Dizajn a displej Na konkurenčnom trhu je dôležité vyniknúť. Preto sa smartfón Coolpad E501 snaží upútať pozornosť tým, že nesie iný dizajn. S elegantným vzhľadom, ktorý dotvárajú oblé hrany pôsobi telefón veľmi jednoducho. Rozsiahla qHD obrazovka s uhlopriečkou 5,5 palca zvýrazňuje, že smartfón tak tenký, až neveríte, že obsahuje všetko potrebné. Coolpad E501 využíva na zobrazenie na svojej obrazovke technológiu IPS, čím dosiahnete precízny obraz. Výhodou práve tejto zobrazovacej technológie je skutočnosť, že obraz je dobre viditeľný aj na slnku, či z iného uhla. Rozlíšenie displeja predstavuje 540 x 960 pixelov. Výkon Mobilný telefón Coolpad E501 je pre svoj výkon vybavený štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916. Vo svojej 64 – bitovej verzii s taktom 1,2 GHz na všetky jadrá poskytuje plynulý a rýchly chod telefónu. Multitasking nebude predstavovať žiaden problém. Pre hranie aj graficky náročnejších hier je tu grafická karta Adreno 306. Procesor je podporený operačnou RAM pamäťou, ktorej veľkosť dosahuje 1 GB. Všetky potrebné dokumenty a mediálne súbory si môžete uložiť do vnútočnej pamäte s veľkosťou 8 GB. Ak potrebujete viac miesta, k dispozícii je sloť na pamäťovú kartu. Nezabudnuteľné momenty Ak si radi zaznamenávate všetky dôležité stretnutia, oslavy alebo výlety v podobe fotografii, tento smartfón vás poteší. Disponuje svomi vstavanými fotoaparátmi. Hlavná zadná kamera má rozlíšenie 8 Mpx so samozaostrovaním. Pre fotografovanie máte aj veľa možností, ako si nastavenia prispôsobiť, napríklad vyváženie bielej, ISO, EV. Výrobcovia taktiež dodali možnosť vybrať si až z 12 režimov fotografovania. Coolpad E501 je tiež vybavený prednou kamerou, ktorá má rozlíšenie 2 Mpx. Vytvoríte ňou pekné autoportréty a je to dobrá pomôcka na videohovory. Vysokorýchle pripojenie k internetu Pre všetkých fanúšikov rýchleho internetu je mobilný telefón Coolpad E501 vybavený 4G LTE pripojením k sieti. Vďaka dobrej sťahovacej rýchlosti je surfovanie po internete pohodlné a plynulé. Smartfón tiež podporuje Wi-fi, konktrétne 802.11 b/g/n a Wifi-Hotspot. Pre jednoduché zdieľanie dát je tu Bluetooth vo verzii 4.0. GPS navigácia je súčasťou predinštalovaných aplikácii a vy tak vždy prídete do cieľa. Pre plnohodnotné využívanie telefónu po celý deň má svojej výbave integrovanú 2500 m
ZTE Blade A5 2020
Predám úplne nový nerozbalený telefón ZTE Blade A5 s krytom.
Predám ZTE BLADE A5 2020
Dobrý deň predám ZTE BLADE A5 2020 bez nabíjačky ná náhradné diely mobil má rozbitý displej základná doska je funkčná a baterka pošlem aj na dobierku je 5€ platí do zmazana inzerata NÁ SMS SPRÁVY NEODPOVEDÁM VÔBEC!!!
ZTE Blade Q
Predám ZTE Blade Q používaný. Bez nabíjačky. Cena 30e
Predám ZTE Blade Q Na Náhradné Diely
Predám ZTE Blade Q Na Náhradné Diely