inzercia, predaj, predám, bazár

SmarTrike 4v1

Kategória: Ostatné

Predám málo používané SmarTrike 4v1
SmarTrike 4v1
Podobné inzeráty
Nova trojkolka Smartrike Glow 4v1
Predam uplne novu este nerozbalenu trojkolku Smartrike Glow 4v1 cena noveho 67€ teraz iba 40€
Multifunkčné sedátko Summer Infant 4v1 stolička
Multifunkčné sedátko Summer Infant 4v1 stolička Multifunkčné sedátko 4v1 detská stolička jedálenská Summer Infant Multifunkčné sedátko SuperSeat 4v1 Sedátko v sebe ukrýva hneď 4 rôzne funkcie, ktoré budú sprevádzať Vaše dieťatko od 6 mesiacov až do 3 rokov veku. Ponúka 360 ° otočnosť a môžete ho využiť ako sedačku na kŕmenie, hracie sedátko so zábavným pultom alebo samostatnú sedačku.Mäkká polstrovaná sedačka umožňuje dieťaťu sedieť pohodlne a vzpriamenezábavný pult ponúka niekoľko hračiek, ktoré stimulujú koordináciu rúk a očí (napr. rotačný balónik, hračky na špirále alebo tvarové hračky pre prehodenie otvorom) 3-bodový bezpečnostný systém súčasťou balenia sú pásy na upútanie sedačky k stoličke pre dospelých odstrániteľná jedálenská tácka (možno umývať v umývačke riadu) moderný a farebný dizajn veková kategória: 6M – 3 roky (do maximálnej váhy 15kg) váha produktu: 2.1kg rozmery produktu: 50.8cm x 58.4cm x 30.5cm
Philips Avent 4v1
Predám avent 4v1. Plne funkčný. Používaný cca polroka. Všetko je v poriadku až na spodnú časť kde sa naparuje zelenina, ktorá je zafarbená od potravín ako je napr mrkva (nevýhoda každého aventu 4v1) Pridám aj obal na rozmrazovanie jedla ktorý bol pri ňom. Najlepšie osobný odber Poprad poprípade pošlem postov po prevode poštovného.
Multifunkčné sedátko Summer Infant 4v1 stolička
Multifunkčné sedátko 4v1 detská stolička jedálenská Summer Infant Multifunkčné sedátko SuperSeat 4v1 Sedátko v sebe ukrýva hneď 4 rôzne funkcie, ktoré budú sprevádzať Vaše dieťatko od 6 mesiacov až do 3 rokov veku. Ponúka 360 ° otočnosť a môžete ho využiť ako sedačku na kŕmenie, hracie sedátko so zábavným pultom alebo samostatnú sedačku.Mäkká polstrovaná sedačka umožňuje dieťaťu sedieť pohodlne a vzpriamenezábavný pult ponúka niekoľko hračiek, ktoré stimulujú koordináciu rúk a očí (napr. rotačný balónik, hračky na špirále alebo tvarové hračky pre prehodenie otvorom) 3-bodový bezpečnostný systém súčasťou balenia sú pásy na upútanie sedačky k stoličke pre dospelých odstrániteľná jedálenská tácka (možno umývať v umývačke riadu) moderný a farebný dizajn veková kategória: 6M – 3 roky (do maximálnej váhy 15kg) váha produktu: 2.1kg rozmery produktu: 50.8cm x 58.4cm x 30.5cm
CHICCO Baby Hug Air 4v1
Ponúkam na predaj CHICCO Baby Hug Air 4v1 Stone. Postieľka je ako nová, používaná veľmi krátku dobu. Som prvá majiteľka. Len osobný odber v NR. Presný popis postieľky/stoličky:
Smartrike trojkolka
Predam Smartrike trojkolku 5v1. Je ako nova, vo vybornom stave, bola malo pouzivana. Ma malu tasku, ruksak, nadobku na hracky, drziak na flasku a striesku s uv50. Stieska sa da dat aj uplne dole. Ma bezpecnostne opraty, ktore sa daju dat dolu. Da sa prepnut na ovladanie rodicom a tak isto na ovladanie dietatom rajdami a da sa rovnako tlacit ako aj ako solo trojkolka/bicyklik.