inzercia, predaj, predám, bazár

Snehule Sorel TOP stav

Kategória: Obuv

Predám teplučké snehule Sorel, veľkosť 25,TOP stav, nosené 1 sezónu na striedačku s inými. Veľmi teplé, nepremokavé, nešmýka sa v nich. Pre svoju dcéru už iné ako Sorel nechcem. PC 70e
Snehule Sorel TOP stav
Podobné inzeráty
Sorel snehule veľkosť 25
Predám snehule snow commander velkost 25 v top stave pouzite max 10x v kočíku minimálne chodené 2-3x Snehule su bez chyby nový stav Popis : Nohy vašich detí ako v bavlnke aj počas zimného obdobia? Potom určite siahnite po týchto dokonale vykonaných, kvalitných a veľmi pekných snehuliach Sorel Childrens Snow Commander. Sú unikátne hneď z niekoľkých dôvodov. Okrem nádherného dizajnu, ktorý budú vaše deti milovať, je oceníte aj pre teplotný komfort, ktorý poskytujú. Ako rodičia budete určite spokojní s kvalitnou podrážkou, ktorá deťom nebude kĺzať na poľadovici ani na snehu. Topánky sú zateplené 200 gramami izolácie, ktorá zaistí, že mráz ku krehkým detským nožičkám skutočne neprekĺzne. Topánky majú uzatváranie Velcro, prostredníctvom ktorého je možné nastaviť dieťaťu na mieru prísun tepla. Nekonečné zimné radovánky, guľovačky a stavanie snehuliaka môžu začať. O zdravie vašich nezbedníkov sa už nemusíte obávať, ak budú mať na nohách tieto.
Detské topánky, snehule Sorel
Predám detské snehule značky Sorel, ako nové, nepoškodené. Veľmi dobre snehule, do -32 stup. Nosené jednu zimu, nie celú, striedali sme s inými topánkami.Velkost obuvi 33, vhodné pre nohu o veľkosti 20 CM, celková dĺžka vnútornej vložky viď foto, 22 CM.
Sorel  zimné TOPÁNKY YOUTH FLURRY
Detské zimné topánky Sorel veľkosť EUR 25 (13CM) - stav 90% Detské snehule Flurry od firmy Sorel, ktoré sú nepremokavé, odolné a teplé. Tieto topánky sú komfortné až do -32°C a preto sú jedny z najlepších na trhu pre detské zimné radovánky. Pre rýchle usušenie je možné vybrať 6 mm izolačnú vložku. Pre dokonalé priľnutie k nohe je v oblasti členku pružný sťahovací pásik.
SOREL zimné TOPÁNKY YOUTH FLURRY
Detské zimné topánky SOREL veľkosť EUR 25 (13CM) - nosené jednu zimu ZĽAVA!!! spolu s detskou lyžiarskou súpravou - bunda + nohavice cena 55 EUR!!! pozri ---–> Detské snehule Flurry od firmy Sorel, ktoré sú nepremokavé, odolné a teplé. Tieto topánky sú komfortné až do -32°C a preto sú jedny z najlepších na trhu pre detské zimné radovánky. Pre rýchle usušenie je možné vybrať 6 mm izolačnú vložku. Pre dokonalé priľnutie k nohe je v oblasti členku pružný sťahovací pásik.
snehule Sorel ako nové ( 13 cm nôžka ) predané
Ponúkam na predaj snehule Sorel veľ. 25 ( píšem 23/25 lebo sú menšie) v čiernej farbe, my sme ich mali pre dcérku. Vnútorná dĺžka vložky 15 cm( pre veľkosť 25, odporúčajú dĺžku nôžky 13 cm), vnútorná šírka najširšia 6,6 cm. Kto ich pozná vie, že sú veľmi kvalitné, do mínus 32. Obuté max. 10 x na nohe,ako nové, top stav, obuté prevažne pri sánkovačke. Preferujem osobný odber alebo poštou podľa cenníka SP. Viem priniesť do KE.
Detské snehule Sorel 32
Posúvam ďalej detské snehule značky Sorel veľkosť 32. Super stav.