inzercia, predaj, predám, bazár

Snowboard značky Elan 155

Kategória: Snowboarding

Predám snowboard značky Elan
veľkosť- 155
typ snowboardu-all terrain,Rocker
Ideálny pre začiatočníkov. Snowboard je komplet aj s viazaním. Sklznica má pár
škrabancov ktoré však niesú také strašné. Snowboard veľmi rád poslúži dalšiemu jazdcovi????.
Neváhajte ma kontaktovať rád poskytnem aj bližšie detaily.

Snowboard značky Elan 155
Podobné inzeráty
Snowboard značky Elan 155
Predám snowboard značky Elan veľkosť- 155 typ snowboardu-all terrain,Rocker Ideálny pre začiatočníkov. Snowboard je komplet aj s viazaním. Sklznica má pár škrabancov ktoré však niesú také strašné. Snowboard veľmi rád poslúži dalšiemu jazdcovi. Neváhajte ma kontaktovať cez môj email, rád poskytnem aj bližšie detaily.
146 cm nadherny farebny snowboard ELAN Chicas + viazanie
146 cm nadherny farebny snowboard ELAN Chicas + viazanie - [26.1. 2023] Predam krasny farebny snowboard ELAN Aurora chicas dlzka 146 cm twin directional spolu s viazanim Elan. Viazanie je nastavitelne. Na prackach z vnutornej strany sa mierne olupuje farba, ale su plne funkcne. Zvonku pekne, neposkodene. Cena 165 eur V pripade zaujmu mam na predaj aj topanky Burton.
Snowboard gravity adventures 155
Predám snowboard gravity snowboard bol jazdený po väčšine na lyžiarskych strediskách no predsa niekedy som sním išiel aj niekde na lúku o snowboard bolo dobre staráne no sú tam niake kozmetické chyby na prednej hrane je trochu odštiepený no v jazde to nemení nič.Snowboard ma 155 cm pridám k nemu boty za doplatok 50€ boty sú značky flow vega boa veľkosť 44,5 za samotný snowboard s viazaním je cena 100€.Minulú zimu som ho dával voskováť.
Snowboard 155 + snowboard boty
Ponúkam na predaj snowboard (vel.155) + snowboard boty (vel.43). Na snowboarde nové viazanie (menené sezóna 21/22). Využívaný 10 sezón (túto sezónu 22/23 nejazdený).Snowboard aj boty v relatívne dobrom stave -pre začiatočníka isto veľmi dobre poslúži. Cena spolu 120€.Možný aj odber samostatne. Snowboard 100€ , boty 20€.Dohoda na cene možná. Prosím volať po 12:00. Ak by som nedvíhal ozvem sa naspäť hned ako to bude možné. Za pochopenie Ďakujem.
Snowboard SANTA CRUZ s viazanim, topankami + doplnky
Ponúkam na predaj krásny snowboard od kvalitnej značky Santa cruz. Ide o model Santa Cruz Fusion TT Snowboard 154 cm. Je jazdený asi 2-3 sezóny v super stave. Stačí pred sezónou navoskovať. Na snowboarde je osadene originalne viazanie santa cruz. Info k snowboardu: Snowboard bol kupovany s viazanim a oba su v super stave, pripavene na jazdu, Snowboard ma jemne skrabanceky z jazd ale ziadne ine poskodenia. Snowboard ponukam aj s topankami radical, velkost 44. Sadnu presne do viazania. V pripade zaujmu dohoda na cene mozna. Povodna cena komplet (topanky, snowboard viazanie) noveho setu bola 370 eur. V ponuke aj prilba, okuliare, kukla - pozrite dalsi inzerat. Dohoda na cene mozna
Predam snowboard Nidecker snowboardovy komplet
Predam snowboard - snowboardovy set 1x pouzity respektyve 4hod. vsetko nove v Tip - Top stave Snowboard Nidecker Play velkost 156W Povodna cena 299€ popis v odkaze: Viazanie Flow Nexus velkost L Povodna cena 189€ popis v odkaze: Topánky za priplatok Nidecker Ranger velkost 44 Povodna cena 219€ Popis v odkaze Pre blizsie informacie ma kontaktujte na tel cisle dakujem Pri vaznom zaujme dohode sa nebranim