inzercia, predaj, predám, bazár

Snuza Pico

Kategória: Baby monitory

Monitorujte pohyb bruška vášho dieťatka, jeho telesnú teplotu a polohu počas spánku s týmto „smart“ zariadením. Snuza® Pico je o 40% menší ako Snuza® Hero. Toto je bezdotykový prístroj, ktorý sníma aj najmenší pohyb a monitoruje vaše dieťatko počas spánku. Snuza® Pico App vás okamžite informuje o nameraných hodnotách – pohyb bruška, teplote, polohe tela, dokonca aj o tom či monitor nespadol. Snímané pohyby bruška, teplota, poloha spánku sa dajú sledovať aj prostredníctvom smartfónu . Aplikácia je dostupná pre IOS aj Android zariadenia. Snuza® Pico môže zaznamenať aj okolitý pohyb, preto sa neodporúča používať ak spíme spolu s bábätkom, alebo ak spí bábätko v kočíku alebo v autosedačke.
Vlastnosti

Prístroj neustále monitoruje a detekuje pohyb a dýchanie dieťaťa. Detekuje zastavenie dýchania a prerušenie drobných pohybov bábätka, ale nedokáže zasiahnuť v prípade núdze. Používa sa na kontrolu pohybu zdravých detí a nenahrádza rodičovský dohľad.
Typ monitora dychu: Monitor pripevniteľný na plienku
Systém alarmu: s vibráciou, so svetlom, zvukom
Snímač polohy tela
Dá sa spárovať so smart zariadeniami
Obsluha: s akumulátorom
Detekcia pádu dieťaťa
Signalizácia vybitej batérie
Obsahuje baterky: áno
Načo ho viete ešte používať: Meranie teploty pokožky

Používaný na striedačku s iným monitorom. Všetko funguje, je odpárovaný a pripravený na nové využitie. Krabicu už nemám. Kontakt cez email alebo SMS.
Snuza Pico
Podobné inzeráty
Monitor dychu na plienku snuza pico
Monitor dychu Snuza PICO je o 40% menší než Snuza HERO. Je jednoduchý na ovládanie a dá sa prepojiť s telefónom pre neustály monitoring pohybu bruška Vášho dieťatka. Vibruje po 15 sekundách, keď nezaregistruje žiadny brušný pohyb Následne ak sa dieťa počas nasledujúcich 5 sekúnd nepohne, tak sa ho hlasným alarmom snaží prebudiť Je prenosný, nevyžaduje žiadne káble, drôty, podložky alebo externé napájanie Zapína sa klipom na plienku Jednoduchý na používanie Batériu možno nabíjať Snuza PICO umožňuje sledovať v reálnom čase všetky dostupné parametre – pohyb bruška, teplotu pokožky, polohu tela a tiež detekcie pádu dieťaťa Snuza PICO zaznamenáva externé pohyby a preto nie je vhodný na používanie pri spoločne spiacich deťoch Tiež nie je odporúčané používať Snuza PICO vtedy, ak je dieťa v pohybe, čiže napr. v autosedačke alebo kočíku Aplikácia dostupná pre iOS a pre Android Rozmery produktu (v x š x d): 15,6 × 40,19 × 46,32 mm Povodna cena 150€ predam za 50€. Minimalne pouzivany .
Prenosný monitor dychu PICO SNUZA
Monitor dychu Snuza PICO sníma pohyb bruška, frekvenciu dýchania, teplotu pokožky a tiež zaznamenáva pád - upevnuje sa na plienku, oblecenie a nabija sa. Je jednoduchý na ovládanie a dá sa prepojiť s telefónom pre neustály monitoring pohybu bruška. - vibruje po 15 sekundách, ak nezaregistruje žiadny brušný pohyb - následne ak sa dieťa počas nasledujúcich 5 sekúnd nepohne, tak sa ho hlasným alarmom snaží prebudiť - je prenosný, nevyžaduje žiadne káble, drôty, podložky alebo externé napájanie - zapína sa klipom na plienku - jednoduchý na používanie - batéria sa dá nabíjať - Snuza PICO umožňuje sledovať v reálnom čase všetky dostupné parametre - pohyb bruška, teplotu pokožky, polohu tela a tiež detekcia pádu dieťaťa - aplikácia dostupná pre iOS a pre Android Viac informácií o produkte: Rozmery produktu (v x š x d): 15,6 x 40,19 x 46,32 mm) Povodna cena 129€
Snuza PICO
Predám používaný monitor dychu Snuza PICO. Monitor dychu Snuza PICO je o 40% menší než Snuza HERO. Je jednoduchý na ovládanie a dá sa prepojiť s telefónom pre neustály monitoring pohybu bruška Vášho dieťatka. Vibruje po 15 sekundách, keď nezaregistruje žiadny brušný pohyb Následne ak sa dieťa počas nasledujúcich 5 sekúnd nepohne, tak sa ho hlasným alarmom snaží prebudiť Je prenosný, nevyžaduje žiadne káble, drôty, podložky alebo externé napájanie Zapína sa klipom na plienku Jednoduchý na používanie Batériu možno nabíjať Snuza PICO umožňuje sledovať v reálnom čase všetky dostupné parametre – pohyb bruška, teplotu pokožky, polohu tela.
Monitor dychu Snuza PICO
Na jedno nabitie (trvá cca 1 hod.) vydrží viac ako 33 hodín (nový vydrží cca 40 hod.). Monitor dychu Snuza PICO je jednoduchý na ovládanie a dá sa prepojiť s telefónom pre neustály monitoring pohybu bruška Vášho dieťatka. Vibruje po 15 sekundách, keď nezaregistruje žiadny brušný pohyb. Následne ak sa dieťa počas nasledujúcich 5 sekúnd nepohne, tak sa ho hlasným alarmom snaží prebudiť. Je prenosný, nevyžaduje žiadne káble, drôty, podložky alebo externé napájanie. Zapína sa klipom na plienku, batériu možno nabíjať. Snuza PICO umožňuje sledovať v reálnom čase všetky dostupné parametre – pohyb bruška, teplotu pokožky, polohu tela a tiež detekcie pádu dieťaťa. Zaznamenáva externé pohyby a preto nie je vhodný na používanie pri spoločne spiacich deťoch. Tiež nie je odporúčané používať Snuza PICO vtedy, ak je dieťa v pohybe, čiže napr. v autosedačke alebo kočíku. Aplikácia dostupná pre iOS a pre Android.
Snuza pico monitor na plienku s možnosťou sledovania aplikac
Monitor dychu Snuza PICO sníma pohyb bruška, frekvenciu dýchania, teplotu pokožky a tiež zaznamenáva pád. Je až o 40% menší ako Snuza HERO, jednoduchý na ovládanie a dá sa prepojiť s telefónom pre neustály monitoring pohybu bruška. - vibruje po 15 sekundách, ak nezaregistruje žiadny brušný pohyb - následne ak sa dieťa počas nasledujúcich 5 sekúnd nepohne, tak sa ho hlasným alarmom snaží prebudiť - je prenosný, nevyžaduje žiadne káble, drôty, podložky alebo externé napájanie - zapína sa klipom na plienku - jednoduchý na používanie - batéria sa dá nabíjať - Snuza PICO umožňuje sledovať v reálnom čase všetky dostupné parametre - pohyb bruška, teplotu pokožky, polohu tela a tiež detekcia pádu dieťaťa - aplikácia dostupná pre iOS a pre Android V prípade záujmu viem pomôcť a z nastavením aplikácie aby fungovala tak ako má. Používaný cca 6 mesiacov mám s ním veľmi dobré skúsenosti.
Monitor dychu Snuza hero
Predam skoro vobec nepouzivany monitor dychu Snuza hero. Odhalí aj tie najjemnejšie nádychy, čím sleduje vaše dieťa a vy tak môžete pokojne spať s vedomím, že o vaše bábätko je najlepšie postarané. Monitor Snuza Hero MD je úplne bez káblov a na rozdiel od monitorov dychu pod matrac, používa v snahe prebrať vaše dieťa vibrácie, pokiaľ nedošlo k nádychu po dobu 15 sekúnd. Ak však v ďalších piatich sekundách nedôjde k pohybu bruška, spustí sa ostrý zvukový alarm, ktorý upozorní rodičov na to, že ich dieťa prestalo dýchať. Monitor tiež rodičov upozorní na to, že dieťa dýcha nedostatočne. Ak došlo k prerušeniu pohybov na 15 sekúnd trikrát za sebou, teda po troch vibráciách / snahách o prebratí, Hero MD vydá výstražný zvuk Rouse Warning. Monitor Snuza Hero môže zaznamenať pohyb z vonkajších zdrojov, preto sa neodporúča pre spoločné spanie alebo zdieľanie postelí. Takisto odporúčame monitor Snuza Hero nepoužívať, keď sa dieťa pohybuje, tj. v autosedačke, pri jazde autom alebo v kočíku. Poslem aj na dobierku.