inzercia, predaj, predám, bazár

Sónická kefa

Kategória: Zdravie a krása

Je čas vymeniť tampóny za sónicku kefku.
Tie, ktoré si naozaj chcete dať svoju pokožku do poriadku, chcete ju mať hĺbkovo vyčistenú a vyliečenú, chcete luxusnú starostlivosť o pleť.

✔️Dokonalo odstraňuje make-up
✔️Čistí póry do hĺbky
✔️Prekrvuje pokožku
✔️Eliminuje vrásky

Pomocou inovatívnej technológie jemne čistí tvár, odstraňuje odumreté kožné bunky a pomáha zlepšiť stav a farbu pleti. Minúta čistenia dvakrát denne robí pleť zdravšou, žiarivejšou a účinnejšie absorbuje nanesenú kozmetiku. Má jemné výstupky, ktoré prenášajú zvukové pulzácie na pokožku, vďaka čomu masírovač čistí, osviežuje a vyhladzuje jemné nerovnosti a vrásky.
Masér sa odporúča používať dvakrát denne. Už po jednom použití vyzerá tvár žiarivejšie a sviežejšie. Druhá strana prístroja slúži na potľapkanie krému a masírovanie miest, kde sa tvoria vrásky.

Sonické kefky na tvár sú veľmi obľúbené. Móda ich používania začala v Spojených štátoch a rýchlo sa dostala na Slovensko.

Prechod z manuálnej zubnej kefky na sonickú je prirovnaný k prechodu z obyčajnej zubnej kefky na elektrickú zubnú kefku – keď to raz vyskúšame, len ťažko si vieme predstaviť, že by sme sa vrátili k starej metóde. Sonické kefky podľa výrobcov fungujú až šesťkrát efektívnejšie ako tradičné umývanie rúk!
Vďaka tomu, že kefka využíva sonickú technológiu, vykoná kefka až 300 kmitavých pohybov za sekundu, a preto účinne odstraňuje z pleti zvyšky make-upu, nečistoty a maz, hĺbkovo čistí póry a odstraňuje odumretú epidermu a zlepšuje vstrebávanie vaša obľúbená kozmetika.
Ide o unikátny prípravok, ktorý pomôže uvoľniť tvárové svaly, pokožku spevní a zregeneruje a vo výsledku aj lepšie vyzerá. Špeciálne usporiadanie jazýčkov na zadnej strane kefky zaisťuje účinok proti starnutiu znížením viditeľnosti.
Recenzie pošlem na vyžiadanie.
Cena 16,90€
Sónická kefa
Podobné inzeráty
Sonická kefka
Sonická kefka, kúpna cena bola 320€, predám za 100€. POPIS PRODUKTOV Philips HX8491/03 Sonicare AirFloss Ultra Šetrné ale precízne čistenie zubov Patentovaná sonická technológia zubnej kefky pracuje dynamicky, ale zároveň šetrne, preto odstráni všetky nečistoty. Špeciálne jemné vlákna v kombinácii s prúdením vody a 31 000 kmitmi za minútu efektívne odstráni zubný povlak zo zubov pozdĺž línie ďasien aj z medzizubných priestorov. Zubného povlaku Vás zbaví 7x lepšie ako manuálna zubná kefka. Hoci kefka čistí dynamicky a hĺbkovo, tak je vhodná aj pre citlivé ďasná. Vaše zuby budú vyčistené tak, že to ucítite aj uvidíte. Prirodzene lesklé a biele zuby Každodenné škrvny odstránite lepšie pomocou väčšej čistiacej hlavice a zásluhou vylepšeného čistiaceho systému. Tesnejší kontakt so zubami pomáha odstrániť všetky nečistoty a udržiavať tak zuby prirodzene belšie, než pri čistení klasickou zubnou kefkou. Pohladenie pre Vaše ďasná Pri používaní kefky Philips Sonicare sa zlepší stav Vašich ďasien už za dva týždne. Kefka lepšie čistí medzizubné priestory a odstraňuje zubný povlak pozdĺž ďasien, odstráni tak viac povlaku a tým zlepšuje zdravie ďasien. Dve možnosti nabíjania Vyberte si spôsob nabíjania kefky, ktorá Vám viac vyhovuje. Kefku môžete vložiť do špeciálneho pohára, v ktorej sa bude nabíjať. Alebo použite pre nabíjanie cestovné puzdro, ktoré pripojíte cez USB kábel do notebooku alebo zásuvky. Vďaka nabíjaciemu puzdru kefku pohodlne nabijete aj na cestách. Stav nabitia kefky môžete strážiť Chytrý časovač Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Časovač SmartTimer tento čas postráži za Vás a po dvoch minútach kefku automaticky zastaví. Čistiace režimy: Clean pre každodenné bežné čistenie White pre odstránenie škvŕn zo zubov Polish pre maximálny lesk zubov Gum Care pre jemnú masáž ďasien Sensitive pre šetrné čistenie zubov a ďasien Philips Sonicare Airfloss Ultra Black Pre tých, ktorí si nečistia medzizubné priestory pravidelne, ponúka prístroj AirFloss jednoduchý spôsob, ako začať. Odstraňuje až 99,9 % zubného plaku, je ho možné používať s ústnou, alebo obyčajnou vodou a zdraviu ďasien prospieva rovnako ako zubná niť. Odstraňuje až 99,9 % zubného plaku Prispieva k zníženiu výskytu zubného kazu v medzizubných priestoroch Vyčistí medzizubné priestory za 60 sekúnd Zlepšuje zdravie ďasien Philips Sonicare AirFloss Ultra podľa klinických štúdií zlepšuje zdravie ďasien rovnako ako zubná niť a to už za dva týždne. Pomáha predchádzať tvorbe kazov Jemným odstraňovaním povlaku, ktorý čistenie neodstránilo, pomáha prístroj medzizubnej hygieny Philips Sonicare AirFloss Ultra predchádzať tvorbe kazov medzi zubami. Jedinečná technológia Dýza AirFloss Ultra využíva jedinečnú technológiu na báze vzduchu a mikrokvapiek, ktorá pri čistení vysiela do vašich medzizubných priestorov dávku stlačeného vzduchu a vody, alebo ústnej vody
Olivia Garden Nano Thermic Ceramic + Ion NT34 kefa na vlasy
Nová (vyskusana - mne viac vyhovuje iny priemer) vyhrievacia profi kefa s technológiou Tourmaline Ion je ideálna na fúkanie vlasov rôznych dĺžok. Jej telo je dokonale pretkané otvormi, ktoré dávajú ešte lepší priechod teplému vzduchu, vlasy sa rýchlejšie vysušujú a tým sú kratšiu dobu vystavené horúcemu vzduchu. Kefa je citlivá a jemná k vlasom aj vlasovej pokožke a perfektne sedí do ruky. - Profesionálna vyhrievacia guľatá kefa na vlasy - Technológia Tourmaline Ion- dodáva lesk a zabraňuje elektrizovaniu vlasov - Antibakteriálna ochrana - V ergonomicky tvarovanej rukoväti vsadený výsuvný hrot na vypichovanie prameňov vlasov - Priemer kefy 34 mm
Philips sonicare diamond clean čierna
Patentovaná sonická technológia zubnej kefky pracuje dynamicky, ale zároveň šetrne, preto odstráni všetky nečistoty. Špeciálne jemné vlákna v kombinácii s prúdením vody a 62 000 kmitmi za minútu efektívne odstránia povlak zo zubov pozdĺž línie ďasien aj z medzizubných priestorov. Zubného povlaku vás zbaví 7x lepšie ako manuálna zubná kefka. Napriek tomu že kefka čistí dynamicky a hĺbkovo, tak je vhodná aj pre citlivé ďasná. Vaše zuby budú vyčistené tak, že to ucítite aj uvidíte. Hlavné vlastnosti Kefka sa sonickou technológiou Štyri režimy čistenia Prepojenie s aplikáciou v telefóne Technológia BrushSync rozozná hlavicu a vyberie správny režim čistenia Výdrž batérie až 14 dní Nabíjací pohárik Dvojminútový časovač ustráži správnu dobu čistenia Obsah balenia 1× sonická kefka Philips Sonicare DiamondClean Black 1× nabíjací pohárik 1× hlavica Premium Plaque Defense 1× nabíjací základňa Dôvod predaja, kúpený set biela a čierna avšak manžel je za klasické kefky tak sa nevyužila.
Xiaomi Soocas X3U sonicka elektricka zubna kefka
ponukam na predaj zanovnu, velmi zachovalu, bez akychkolvek poskodeni Xiaomi Soocas X3U sonicka elektrinicka zubna kefka. jedna sa o velmi kvalitnu kefku s velmi dlhou vydrzou baterii. pouzivana cca mesiac. nevyuzita. Ku kefke pribalim 3 nepouzite hlavice osobny odber samozrejmostou a viem poslat aj kurierom
Elektricka sonicka zubná kefka
Elektricka sonicka zubna kefka s puzdrom,1×2kus
SONICKÁ ČISTIACA KEFKA NA TVÁR
Sonická čistiaca kefka s 8000 sonickými pulzmi za minútu vyčistí a premasíruje vašu pleť pomocou jemných štetiniek. Vodeodolný materiál umožňuje pohodlné použitie vo vani či sprche. Hĺbkovo čistí póry, rozjasňuje a vyhladzuje pokožku. Odstraňuje nečistoty a mazivo z povrchu kože a zároveň naštartuje správnu cirkuláciu krvi. Jednoduché nabíjanie cez kábel. Vhodné ako dar :) 2 varianty: 1.fialová, ružová a oranžová 2.fialová a svetloružová