inzercia, predaj, predám, bazár

Sony DualShock 4 Back Button

Kategória: Herné konzoly

cena pevná
Sony DualShock 4 Back Button
Podobné inzeráty
PLAYSTATION 4 PRO 1TB + DUALSHOCK 4 BACK BUTTON + 5× HRY
Predám systém PlayStation 4 Pro 1tb s podtitulom Spider-Man Limited Edition, s ktorým sa vaše herné zážitky doslova dostanú na nový level. V balení tiež bezdrôtový ovládač DualShock 4 Green camouflage s prídavnými tlačidlami DUALSHOCK 4 BACK BUTTON ATTACHMENT pre profesionálnych hráčov hier(prídavný modul s 2 tlačidlami k ľubovoľnému bezdrôtovému ovládaču DUALSHOCK 4, získate tak jedinečnú výhodu. Skrátite dobu odozvy a všetky dôležité funkcie budete mať na dosah ruky. Prídavný modul s dvoma tlačidlami a digitálnym displejom typu OLED Jednoduchá konfigurácia Máte na výber Ku každému tlačidlu môžete priradiť jednu zo 16 rôznych funkcií. Zaiste potom nechýba ani možnosť uloženia 3 vašich najobľúbenejších profilov. Konfigurácia tlačidiel je veľmi jednoduchá. Vykonáva sa cez digitálny displej a zvolenú funkciu priradíte k tlačidlu jediným stlačením. Modul s vašim ovládačom splynie do jedného tela. Každú akciu tak budete vykonávať v rytme a pekne rýchlo. K modulu navyše pomocou 3,5 mm konektora ľahko pripojíte svoju obľúbenú náhlavnú súpravu)... TECHNICKÉ ÚDAJE: KONZOLA Procesor: AMD Jaguar x86–64, 8 jadier Grafická karta: AMD Radeon 4,20 TFLOPS Pamäť: 8GB GDDR5 Blu-ray mechanika HDD: 1000 GB Bezdrôtové spojenie: Wi-Fi (802.11 a/ac/b/g/n) a Bluetooth 4.0 PORTY 3× USB 3.1 1× AUX HDMI port Optický port +5x hry na ps4 (GOD OF WAR, GTA V, ASSASSIN'S CREED UNITY, LEGO JURASSIC WORLD, FIFA20) + Konzola je nepoškodená plne funkčná a vyčistená zvnútra od prachu a nečistôt u špecializovaneho odborníka. Konzola je stále v originál krabici aj so všetkými papiermi. Keďže ako profesionálny hráč hier potrebujem aby bežala vždy na 200% tak som sa o ňu aj dôkladne staral a je v perfektnom stave.. Kľudne si môžete všetko okamžite vyskúšať a na rozumnej cene sa tiež vieme dohodnúť...dôvod predaja je jednoduchý a to, že mám doma novú PS5 a konzolu PS4 a ani jej prislušenstvo už vôbec nepotrebujem...
Back button na dualshock ps4
back button dualshock 15€
PREDAM LIMITOVANE EDICIE OVLADAČOU NA PLAYSTATION 4
Predám limitované edície ovládačov na PS4, všetky sú plne funkčné a vo veľmi dobrom stave. Cena za kus je 45€ okrem týchto. Sony DualShock 4 - 500 Million Limited Edition: 69€ Sony DualShock 4 - 20th Anniversary Edition: 59€ Sony DualShock 4 - White Transparent Special Edition: 59€ Sony DualShock 4 - (God of War Limited Edition): 49€
PLAYSTATION 4 SLIM + PS VR
Dobrý deň. Mám na predaj hernú konzolu Playstation 4 Slim 500GB. Konzola je plne funkčná bez akéhokoľvek poškodenia v originálnej krabici. Konzola je stále v záruke - približne na rok a pol. Ku konzole samozrejme prikladám originálne príslušenstvo: AC kábel HDMI kábel USB kábel Monofónne slúchadlo Dualshock black Okrem originálneho príslušenstva prikladám aj iné príslušenstvo: Stojan na PS4 Nabíjačka na dva dualshocky ORB media remote PS4 back button PS4 Wheel holder Dualshock magma red Dualshock black Until Down hra Ďalej ponúkam Virtuálnu realitu pre PS4. Všetko v originálnej krabici s originálnym príslušenstvom: VR helma PS camera Procesorová jednotka HDMI kábel USB kábel Stereo slúchadlá AC napájací kábel AC adaptér Adaptér pre PS5 Ostatné príslušenstvo: 2x Move controller Stojan a nabíjačka na PS VR CENA ZA SAMOSTATNÉ PRODUKTY DOHODOU. PRI KÚPE PS4 AJ PS VR SOM OCHOTNÝ ZNÍŽIŤ CENU. VŠETKO SAMOZREJME V RÁMCI DOHODY. LEN OSOBNÝ ODBER. NIE DOBIERKA. PROSÍM KONTAKTUJTE MA PRIMÁRNE CEZ E-MAIL A SMS.
Príslušenstvo pre Playstation 4
Dobrý deň. Mám na predaj príslušenstvo pre hernú konzolu Playstation 4. Konkrétne sa jedná o: Back Button pre dualshock Nabíjacia stanica pre 2 dualshocky Diaľkové ovládanie pre PS4 Pre diaľkové ovládanie a back button mám faktúru s garanciou na približne rok a pol. Cena je dohodou. Len osobný odber v Banskej Bystrici a Zvolene.
Sony DualShock 4 Controller Black v super stave ako nový
Predám originál Sony DualShock 4 Controller Black, čierny je v super stave, málo používaný, ako nový. Funguje perfektne. Originál balenie - krabicu už nemám. Je zabalený v plastikovom sáčku. V prípade záujmu mám taký istý typ Sony DualShock 4 Controller aj v červenej farbe. Inzerát platí do zmazania. BA III - Rača.