inzercia, predaj, predám, bazár

SONY RX100 VA + bohaté príslušenstvo

Kategória: Digitálne fotoaparáty

Predám vynikajúci 1“ fotoaparát SONY RX100 VA – viac info kupovaný 02/2021 – do konca januára 2023 je ešte v záruke. Od kúpy namontovaný grip a ochranné sklo displeja. Nosený len v puzdre. Bez pádov a oderkov – stav nového.
na objektíve je nalepený magnetický prstenec na príslušenstvo MAGFILTER (dá sa odstrániť).
Príslušenstvo:
- 2x AVACOM Sony NP-BX1 – náhradné
batérie ---- 25e
- Grip – SONY AG-R2 ---- 15e
- Ochranné sklo – LAMOR ---- 13e
- Puzdro – CASE LOGIC ---- 15e
- SD Karta – SANDISK SDXC 64GB EXTREME
PRO C10 V30 UHS-I ---- 35e
- Nabíjačka – PATONA Duall ---- 13e
- Držiak filtrov MAGFILTER ---- 42e
- CPL Filter KF Concept pro Slim 52mm
---- 23e
- Var ND filter KF Concept ND2-ND400
52mm ----40e
Príslušenstvo spolu – 220 e
Dôvod predaja – prechod na väčší snímač.
Cena nového (len fotoaparát bez príslušenstva) cca 800 e.
Na predaj je aj stabilizátor ako šitý na tento fotoaparát – ZHIYUN CRANE M1
Cena 700 eur spolu s príslušenstvom. Preferujem predaj komplet.
Predaj so stabilizátorom – 800 eur
Po dohode možnosť osobného predania na trase KE—TN.
SONY RX100 VA + bohaté príslušenstvo
Podobné inzeráty
Sony RX100 IV - Mark IV
Predám Sony RX100 IV / Sony RX100 Mark IV. Verne slúži a funguje, má menšie známky používania. Pridám zadarmo: - pripevnený grip (fotoaparát sa pevnejšie a pohodlnejšie drží - extra batériu - v prípade potreby nabíjací micro-USB kábel Fotoaparát konkuruje napr: - Canon G7X Mark II - Panasonic Lumix LX100 II - Fujifilm X100F - Sony RX100 Mark V - Sony RX100 Mark III
Sony RX100 M5A (VA)
Predám rok a pol používaný profi kompakt Sony RX100 M5A. Ide o najlepší fotoaparát na svete, ktorý sa zmestí do vrecka. Disponuje 1 palcovým CMOS snímačom s 20,1 Mega pixlami. Objektív ZEISS má parametre 24-70mm so svetelnosťou f1.8-2.8. Obsahuje vyskakovací hľadáčik* a blesk. Automatické ostrenie patrí tiež k úplnej špičke. *Hľadáčik má žiaľ pokazený vyskakovací mechanizmus a občas sa stane, že vyskočí počas otrasov (napríklad pri chôdzi). Fotoaparát je napriek tomu vo výbornom stave a ak vám nevadí, že hľadáčik bude vytiahnutý, tak viete získať tento foťák v super cene :) To, že je hľadáčik vonku neovplyvňuje nijak fungovanie fotoaparátu ani kvalitu fotiek, iba naruší jeho kompaktnosť. K tomuto Sony RX100 dostanete všetky moje zlepšováky v hodnote vyše 100 EUR: - The Friedman Archives Guide to Sony's RX100 VI and RX100 VA (najlepší návod k tejto mašine, ktorý má 600 strán), 17 EUR - náhradná baterka Patona, 14 EUR - tlačítko spúšte, 5 EUR - hand grip pre lepšie držanie, 10 EUR - ohranná ‘kožená’ nálepka na celé telo, 8 EUR - ochranné sklo (plus náhradné 2ks), 7 EUR - Peak Design popruh, 30 EUR - mini statív, 4 EUR - Hama lenspen na čistenie, 7 EUR - púzdro Cullmann, 12 EUR Nový fotoaparát stojí 800 EUR. Môj kúpite so všetkým spomenutým príslušenstvom za 319 EUR. Som prvý majiteľ, balenie je kompletné a fotoaparát je vo vynikajúcom stave (okrem spomenutej chyby s hľadáčikom).
SONY RX100 VA + bohaté príslušenstvo
Predám vynikajúci 1“ fotoaparát SONY RX100 VA – viac info Fotoaparát kupovaný 02/2021 – do konca januára 2023 je ešte v záruke. Od kúpy namontovaný grip a ochranné sklo displeja. Nosený len v puzdre. Bez pádov a oderkov – stav nového. na objektíve je nalepený magnetický prstenec na príslušenstvo MAGFILTER (dá sa odstrániť). Príslušenstvo: - 2x AVACOM Sony NP-BX1 – náhradné batérie ---- 25e - Grip – SONY AG-R2 ---- 15e - Ochranné sklo – LAMOR ---- 13e - Puzdro – CASE LOGIC ---- 15e - SD Karta – SANDISK SDXC 64GB EXTREME PRO C10 V30 UHS-I ---- 35e - Nabíjačka – PATONA Duall ---- 13e - Držiak filtrov MAGFILTER ---- 42e - CPL Filter KF Concept pro Slim 52mm ---- 23e - Var ND filter KF Concept ND2-ND400 52mm ----40e Príslušenstvo spolu – 220 e Dôvod predaja – prechod na väčší snímač. Cena nového (len fotoaparát bez príslušenstva) cca 800 e. Na predaj je aj stabilizátor ako šitý na tento fotoaparát – ZHIYUN CRANE M1 Cena 650 eur spolu s príslušenstvom. Preferujem predaj komplet. Predaj so stabilizátorom – 750 eur Po dohode možnosť osobného predania na trase KE—TN.
Fotoaparat Sony RX100 III (M3) + karta a prislusenstvo
Predam fotoaparat Sony RX100 III (M3) + pamatovu kartu SanDisk 64GB Extreme a prislusenstvo: - fotoaparat Sony RX100 III (M3), - originalna bateria, - 5ks neoriginalne baterii, - originalna nabijacka, - neoriginalna nabijacka na dve baterie, - puzdro na fotoaparat, - vrecko na fotoaparat, - snurky na uchytenie fotoaparatu, - originalna krabica. Fotoaparat je bez poskodeni a plne funkcny, nie velmi vyuzivany. Popis: Jedinečný výkon, všestranné pohodlie. Širší a jasnejší objektív, zabudovaný hľadáčik OLED s povrchovou vrstvou ZEISS® T*, procesor BIONZ X® a ďalšie technológie. To všetko v štíhlom prevedení, ktoré sa ľahko prenáša a jednoducho používa. - objektív Vario-Sonnar® T* 24 – 70 mm F1,8 – 2,8 od renomovanej spoločnosti ZEISS® poskytuje výnimočnú flexibilitu, ktorá umožňuje s týmto digitálnym fotoaparátom snímať širokouhlo, zblízka aj s optimálnym priblížením, - vďaka praktickému objektívu ZEISS®, snímaču typu 1,0 a mimoriadne rýchlemu procesoru vždy získate snímky presne podľa svojich predstáv, či už pri náročnom slabom osvetlení alebo jedinečných širokouhlých záberoch, - objektív ZEISS® so širokouhlým snímaním 24 mm a veľkou clonou aj pri priblížení, - elektronický hľadáčik (EVF) - snímajte s vysoko presným zabudovaným hľadáčikom OLED s povrchovou vrstvou ZEISS T*, - formát XAVC S na nahrávanie s digitálnym fotoaparátom Cyber-shot™ DSC-RX100 III od spoločnosti Sony, - načítanie všetkých pixelov pri rýchlosti 50 Mb/s a nahrávanie videa vo vysokom rozlíšení vo formáte XAVC S.
Sony Cyber-Shot DSC-RX100
Ponúkam na predaj kvalitný kompakt Sony RX100. Vo svojej cenovej kategórii sa jedná jednoznačne o to najlepšie, čo sa dá zohnať. Ak ste si skúsili spraviť prehľad o kompaktoch do 200€ (bazárová cena, nový cca 350€), určite ste naňho natrafili. Foťák mám cez tri roky a dokázal som ho využiť na všetko možné od fotenia portrétov, Macro a výhľadov až po nočnú oblohu. Foťák v sebe ukrýva výborné spracovanie obrazu, často som využíval napr. DRO/Auto HDR pre fotenie výhľadov. Dajú sa tak perfektne rozoznať detaily oblohy, vzdialenej plochy aj blízkych predmetov. Ku foťáku dávam 2 batérie (jedna originál od Sony), nabíjačku na baterky a šikovnú brašnu, kde sa zmestí foťák aj s baterkami. V príapde otázok ma môžete informovať na tel. čísle alebo mailom. Preferujem osobný odber v okolí Prešova alebo Košíc. Bližše špecifikácie tu: prípadne tu:
Sony DSC-RX100 VA
Zdravím, predávam svoj fotoaparát Sony RX100-VA - vylepšená verzia RX100 V. Je v 100% stave, fotí nádherne. Najlepší kompakt na trhu. Dôvod predaja je prechod na zrkadlovku. Je k nemu príslušenstvo 5x baterka, nabíjačka na 3 baterky naraz, kožené púzdro, originál krabica s dokumentáciou. Na fotoaparáte je nalepený originál grip Sony a fólia na obrazovke. Iba osobný odber. Viem priviesť po ceste MT-RK-LM. Preferujem sms nakoľko cez deň sa mi nedá vždy dovolať. Ďakujem