inzercia, predaj, predám, bazár

Spálňa z masívu a kože

Kategória: Spálne

Predám používanú spálňovú zostavu vyrobenú z masívu v kombinácii s kožou. Skladá sa z postele,2x nočný stolík,menšia komoda,väčšia komoda a zrkadlo. Postel a stolíky majú poškodenia,ale šikovný majster si to vie zatrieť,keďže je to drevo. Pôvodná cena bola 4500€ teraz všetko 990€
Spálňa z masívu a kože
Podobné inzeráty
Luxusná spálňa s masívu v baroko štýle
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú spálňu s masívu v baroko štýle. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za posteľ s drevenými roštami,2xnočný stolík,komodu. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Moderná spálňa s masívu-ZĽAVA 10%
Ponúkam na predaj úplne novú modernú spálňu s masívu. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za posteľ so šuflíkmi a drevenými roštami,2xnočný stolík,vysokú komodu,dlhú komodu a zrkadlo. ZĽAVA 10% JE Z CELKOVEJ SUMY. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Luxusná spálňa s masívu
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú spálňu s masívu. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za posteľ so šuflíkmi a drevenými roštami,2xnočný stolík,vysokú komodu,dlhú komodu a zrkadlo. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Luxusná spálňa s masívu
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú spálňu s masívu. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za posteľ so šuflíkmi a drevenými roštami,2xnočný stolík,dlhú komodu a zrkadlo. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Spálňa z masívu
Predám luxusnú spálňu z masívu Možnosť predaja ako celok alebo aj jednotlivo a to 1 veľká komoda alebo 2 menšie komody Posteľ
Moderná spálňa s masívu
Ponúkam na predaj úplne novú modernú spálňu s masívu. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za posteľ so šuflíkmi a drevenými roštami,2xnočný stolík,vysokú komodu,dlhú komodu a zrkadlo. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.