inzercia, predaj, predám, bazár

Speváčka- Hudobná spolupráca

Kategória: Hudobníci a skupiny

Spev je moja srdcová záležitosť. Ak si hudobník, si z Košíc alebo Prešova, miluješ hudbu /pop, rock, funk, oldies, RnB /Soul/, napíš mi. Zatiaľ spievam v podnikoch sama, uvítam duo alebo aj kapelu. Prosím skúsených hudobníkov, s ktorými môžem rátať dobudúcna aj pri tvorbe vlastnej hudby.
Speváčka- Hudobná spolupráca
Podobné inzeráty
Hudobná škola Vaša Patejdla 1 a 2
Piesne boli napálené priamo v archíve STV. Sú teda v top kvalite, nejedná sa o prehratie z kazety. Hudobná škola Vaša Patejdla (1993)- 3e Hudobná škola Vaša Patejdla Maškrtný bál (1995)- 3e K dispozícií sú iba samotné piesne. Melódie, ktoré mali kazety na druhej strane nie sú. Ukážky:
Speváčka
Ahojte, hľadá sa speváčka do dua v okrese PP Tel: Roman
Speváčka
Som speváčka a hľadám si kapelu v ktorej by som mohla spievať. Žánre rock,ľudovky atď. Najlepšie NZ,KN a NR. Za ponuky vopred ďakujem.
SPEVÁČKA
Hľadá sa speváčka do zabehnutého dua. Komerčný repertoár /eventy, oslavy.../ Volajte, píšte.
Hľadá sa spevák/speváčka
Zdarec.. Kapela Creation z Prešova hľadá spevák/speváčka alebo oboje ktorý by vedeli zaspievať veci od growlu až po pekný čistý hlas.. Sme zameraní na tvrdší žáner v štýle Arch Enemy,Carcass... Ale máme vlastnú tvorbu zatiaľ hudobnú.. Ak by bol spev aj textár má priestor sa zrealizovať... Skúšame v Prešove v centre v samostatnej skúšobni.. Ďakujem za učasť páni a dámy !!
Spevák/speváčka (Žilina, Martin, okolie)
Žilinská hudobna skupina JoinUs zložená zo skúsených muzikantov, hľadá speváka alebo speváčku do hudobného projektu. Je super, ak hráš na hudobný nástroj, ale nie je to podmienkou. Kompletne vybavená skusobňa v ZA alebo MT. Autorské projekty. K dispozícii nahrávacie štúdio. Viac info SMS či telefonicky, mailom.