inzercia, predaj, predám, bazár

Špičkový profesionálny POD kávovar

Kategória: Kávovary

Predám minimálne používaný špičkový profesionálny POD kávovar LaPiccola Cecília SPEEDY 2 Group Automatic E.S.E. -

cena 650€.
Špičkový profesionálny POD kávovar
Podobné inzeráty
Delimano joy espresso kavovar
Predam uolne novy nevybaleny kavovar bielej farby. Podrobny popis: Pozrite sa, čo ponúka: Espresso kávovar s tlakom 15 barov a príkonom 850 W dosahuje mimoriadne výsledky – pripravte si chutné espresso s bohatou arómou a penou. Horúci a chutný nápoj máte hotový za okamih – zapnite kávovar a zalejte si kávu s teplotou od 75 °C. Filter s dvojitým dnom – na rozdiel od filtra s jednoduchým dnom dosahuje perfektné výsledky (vrátane lahodnej peny), a to aj s nerovnomerne pomletou kávou. Tichý chod (menej ako 80 dB) – prípravou rannej šálky kávy nikoho v dome nezobudíte. Vďaka ohrevnému systému navrchu kávovaru s ochranou proti pádu šálok budú šálky vždy teplé a bezpečne uložené. Automatické čistenie vyčistí systém ohrievania po vytvorení pary, vďaka čomu sa vaša ďalšia káva extrahuje pri správnej teplote. Kávovar s príkonom 850 W zvládne dve šálky espressa naraz Espresso kávovar Delimano Joy obsahuje filter s dvojitým dnom a páku, takže si môžete zaliať dve šálky kávy naraz, jednu pre seba a druhú pre svojho milovaného do postele. Vďaka nádobe s veľkorysým objemom 1 200 ml vody pripravíte až 12 šálok bez toho, aby ste museli dolievať vodu. Vďaka vyberateľnej odkvapkávacej tácke sa na kuchynský pult pri vyberaní šálky nedostane ani kvapka kávy. Plnú tácku jednoducho vyberte a opláchnite. Parná tryska pre milovníkov peny S parnou tryskou napeníte mlieko a pripravíte si vynikajúce kapučíno, latté alebo flat white v pohodlí svojho domova. Intenzitu parenia môžete meniť a vytvoriť si tak nápoj s hustejšou alebo jemnejšou penou, presne tak, ako ju máte radi. Penenie mlieka nie je však jedinou funkciou parnej trysky: pripravte si aj iné mliečne nápoje (horúcu čokoládu či kakao) alebo si len zohrejte vodu na čaj. Vďaka jednoduchému ovládaniu a rýchlemu ohrevu na rannú dávku kofeínu nemusíte čakať Espresso kávovar Delimano Joy sa používa jednoducho a intuitívne – bol navrhnutý na každodenné používanie s nekomplikovanými tlačidlami. Stačí stlačiť alebo otočiť tlačidlo zapnutia a vypnutia a kávovar bude vďaka hliníkovému ohrievaciemu systému v okamihu pripravený. Vstavaná svetelná kontrolka vás upozorní, keď je zariadenie pripravené na použitie. Ponáhľate do roboty a kávovar vždy zabudnete vypnúť? Vďaka automatickému vypnutiu po 25 minútach už nemusíte rozmýšľať, či ste kávovar vypli. Jednoducho sa čistí a udržiava Všetky vyberateľné časti sú z nehrdzavejúcej ocele alebo plastu a dajú sa ľahko umývať v rukách. Ani čistenie rúrok zvnútra nie je náročné. Filter je vhodný aj na porcovanú kávu V espresso kávovare Delimano Joy môžete používať aj porcovanú kávu (technológia E.S.E. – Easy Serving Espresso).
NESCAFÉ DOLCE GUSTO GENIO S TOUCH
Predám dotykový zánovný kapsulový kávovar Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch, ako nový s krabicou a zárukou ešte cca 1,5roka. Kávovar bol použitý max 5x. Cena 70€. Osobný odber je možný v RS alebo RV. Popis: Automatický kapsulový kávovar Krups Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31 v modernom striebornom prevedení pripraví váš obľúbený nápoj už do 30 sekúnd. Profesionálny tlak 15 barov na profesionálnu kávu so zamatovou penou. Určite oceníte možnosť nastavenia teploty nápoje a funkciu Espresso Boost pre intenzívnejšiu chuť a bohatšiu penu. Kávovar je možné ľahko ovládať na intuitívnom panely. Na výber máte z bohatej ponuky nápojov Dolce gusto v hermetický uzavretých kapsliach. Samozrejmosťou je tiež 15 rokov jednoduchej opraviteľnosti. Tlak kávovaru 15 barov Rýchlosť už do 30 sekúnd Kompaktný rozmer Moderný dizajn Možnosť prispôsobenia teploty Bohatá ponuka nápojov Ľahká príprava Hermeticky uzavretá kapsula Jednoduché ovládanie kávovaru s Genio S Touch 15 rokov opraviteľnosti Profesionálny tlak a regulácia teploty Kávovar na kapsule Krups Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch KP440E31 disponuje tlakom 15 barov pre jednouchú prípravu kávy s bohatou chuťou a hustou penou. Milovníci kávy určite ocenia možnosť regulovateľnosti teploty aby bola káva vždy tak pripravená ako ju máte najradšej. Espresso Boost či káva už do 30 sekúnd Pre intenzívnejšiu chuť kávy a hustejšiu penu môžete využiť funkciu Espresso Boost, ktorá vleje vodu do kapsule a následne spustí pretlak. Káva tak dosiahne výraznejšiu chuť a bohatšiu penu. Zabudnite na dlhé nahrievanie a čakanie. S kávovarom Genio S Touch si váš obľúbený napoj pripravíte už do 30 sekúnd od zapnutia stroja. Jednoduché ovládanie a bohatá ponuka nápojov Kávovar disponuje moderným ovládacím panelom s intuitívnym ovládaním Genio S Touch. Okrem regulácie teploty si môžete nastaviť aj veľkosť vašej kávy či využiť funkciu Espresso Boost. Na výber máte z viac ako 30 druhov nápojov od kávových, čokoládových či latté nápojov.
PROFESIONÁLNY DVOJPÁKOVÝ KÁVOVAR EXPOBAR
EXPOBAR ELEGANCE - predám dvojpákový profesionálny kávovar určený pre stredné a veľké prevádzky. Kávovar bol kupovaný a aj servisovaný v RM gastro JAZ s.r.o. Nové mesto n/Váhom. Posledný veľký servis s výmenou dielov bol pred pol rokom. Kávovar bol malo používany v malej prevádzke cca 30 káv denne, je vo veľmi dobrom stave, maximálne spoľahlivý. Okrem dvoch pák na espresso obsahuje parnú trysku na napeňovanie mlieka a výstup horúcej vody, vstavaný 6L-bojler na horúcu vodu. Kávovar má aj zabudovaný mlynček na kávu s pákovým dávkovaním. S kávovarom sa predáva aj kvalitný samostatný celokovový mlynček na kávu s digitálnym displejom a nastaviteľným automatickým dávkovaním kávy. Cena za Kávovar Expobar elegance je 1.850 € a samostatný digitálny mlynček na kávu za 230 €,k tomu je na predaj aj zmäkčovač vody za 100€. Je možnosť predaja kávovaru aj samostatne. Kávovar sa nachádza v Žiline.V okruhu 30 km viem aj doviezť.
Špičkový profesionálny POD kávovar
Predám minimálne používaný špičkový profesionálny POD kávovar LaPiccola Cecília SPEEDY 2 Group Automatic E.S.E. - Teraz cena 900€ bez DPH.
Predám profi Kávovar ASTORIA TOUCH SAE/R2 DSP dvojpákový
Predám profesionálny kávovar ASTORIA TOUCH SAE/R2 DSP dvojpákový zvýšená verzia- digitálne ovládanie a displej - nerez/čierna farba. + kompletné príslušenstvo ku výrobe kvalitnej kávy v dobrej kaviarni, reštaurácii, bare,.... . Kávovar sme používali asi 3 mesiace v prevádzke baru, ktorý sme museli zrušiť. Kávovar prešiel v originálnom servise kompletnou výmenou všetkých dôležitých súčastí, čiže je skoro ako nový, pripravený na výrobu ďalších niekoľko tisíc káv. Ku poriadnemu kávovaru patrí aj poriadny mlynček na kávu a mi sme mali ku kávovaru profi mlynček s dávkovačom, počítadlom káv, ktorý predávame spolu s kávovarom v danej cene. Samozrejme je k tomu potrebný aj zmäkčovač vody, ktorý je tiež v spomínamom balíku v cene. Máme ešte aj zopár odmeriek a pohárikov na mlieko do kávy, ktoré vieme dať k tejto zostave v cene. Sme firma, čiže cena bez dph je 1 400,-€, cena s dph 1 680,-€. Nový kávovar stál: 3 500,-€ s dph. Mlynček cca 600,-€ a zmäkčovač cca 100,-€ Odkaz na konkrétny kávovar:
NESPRESSO  Kavovar DE'LONGHI EN267.WAE CITIZ&MILK
NESPRESSO DE'LONGHI EN267.WAE CITIZ&MILK Kavovar vo vybornom stave, malo pouzivany este v zaruke. Original cena Nay 249€ Kávovar Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk je inšpirovaný kombináciou moderného a retro dizajnu. Vďaka čerpadlu s profesionálnym tlakom 19 barov a rýchlemu nahrievaniu zároveň dokáže jednoducho a bez námahy pripraviť lahodnú a kvalitnú kávu s jemnou chuťou a bohatou cremou. Kávovar je naviac vybavený integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino, s ktorým môžete svoj pôžitok z kávy posunúť ešte o kúsok ďalej. Farebné prevedenie: biely. Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk, biely Moderný dizajn v kompaktných rozmeroch a mimoriadne jednoduchým ovládaním Tlak čerpadla 19 barov Integrovaný šľahač mlieka Aeroccino pripraví teplú aj studenú mliečnu penu Súčasťou kávovaru je zásobník, ktorý pojme 9 - 11 ks použitých kapslí Nádržka na vodu s objemom 1000 ml je ľahko vyberateľná Kávovar je úsporný - po 9 minútach sa automaticky vypne Moderný retro dizajn a dokonalý pôžitok z kávy Kapsulový kávovar Nespresso De'Longhi EN267.WAE Citiz&Milk, v ktorom sa moderný retro dizajn snúbi s funkčnosťou, umožňuje prípravu lahodnej a dokonale vyváženej kávy. Vďaka vysoko výkonnému čerpadlu s tlakom 19 barov a nahriatiu kávovaru za iba 25 sekúnd si stlačením jediného tlačidla môžete pripraviť čerstvé a kvalitné Espresso alebo Lungo s jemnou chuťou a bohatou cremou. Kávovar je naviac vybavený integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino, s ktorým si môžete pripraviť teplú aj studenú mliečnu penu. Vychutnajte si lahodné Capuccino, Latte Macchiato alebo dajte priestor svojej fantázii. Tento kompaktný, intuitívny a ľahko ovládateľný kávovar naviac myslí aj na vaše úspory a po 9 minútach nečinnosti sa automaticky vypne. Hliníkové Nespresso kapsle Aby káva zůstala čerstvá, je balena do hliníkových kapslí. Hliník je nekonečně recyklovatelný materiál, který dokáže skvěle uchovat lahodnou chuť a aroma kávy až do chvíle než stisknete tlačítko na svém kávovaru. PARAMETRE PRODUKTU Kľúčové parametre produktu Objem vodného zásobníka 1000 ml Maximálny prevádzkový tlak 19 bar Automatické vypnutie Áno Spôsob prípravy peny Šlahač mlieka Typ kávovaru Kapsulové kávovary Zásobník na použité kapsule Áno Studené nápoje Nie Polohovateľná tácka Áno Automatické zastavenie nápoja Áno Fyzické vlastnosti a farba Farba biela Šírka 23.7 cm Výška 27.7 cm Hĺbka 37.2 cm Hmotnosť 4 Kg Ďalšie vlastnosti Značka Nespresso Smart show_tooltip Nie Objem vodného zásobníka 1000 ml Maximálny prevádzkový tlak 19 bar Spôsob prípravy peny Šlahač mlieka Energetické údaje Príkon 1870 W Funkcie Automatické vypnutie Áno Typ kávovaru Kapsulové kávovary Ďalšie parametre Polohovateľná tácka Áno Automatické zastavenie nápoja Áno Smart (ovládanie mobilom) show_tooltip Nie Zásobník na použité kapsule Áno Studené nápoje Nie