inzercia, predaj, predám, bazár

Špionážná mini WIFI kamera (bez nočného režimu)

Kategória: Ostatné audio video

bezdrôtová IP kamera kamera môže pracovať na WiFi (iba 2,4 GHz WiFi) alebo bez WiFi.
SD karta nie súčasťou balenia (potrebné len ak chcete ukladať záznamy)

Táto bezdrôtová IP kamera vám umožní sledovať v reálnom čase
čo sa deje vo vašom dome alebo kancelárii, aj keď ste preč na dovolenke.

Vzdialený pohľad je dostupný cez Mobilný telefón

Technické údaje:
Veľkosť: 5*4,5*4,5cm
Farba: čierna
Pomer rozlíšenia: 720p
Formát videa: AVI
Typ pamäťovej karty: podpora microSD karty až do 128 GB
Komprimovaný formát: H.264
Podpora APP: Android/ iOS
pozorovací uhol: 120° širokouhlý
Doba prevádzky batérie: 30 minút

Balenie obsahuje:

* kamera
* nabíjací kábel
* držiak
* Manuál v slovenčine a angličtine

✉ Doprava:
▪️ Zásielkovna - osobny odber vo vasom meste - dobierka - 3 €
▪️ Slovenská pošta - dobierka - 3 €
▪️ Osobne prevzatie možné v meste Dubnica nad Váhom
▪️ kameru môžete mať doma už do 2 dní alebo 1 triedou do 24 hodín pri poštovnom 4 €

➔ Inzerat je platny do zmazania
Špionážná mini WIFI kamera (bez nočného režimu)
Podobné inzeráty
Wifi kamera s nočným videním
Vzdialený pohľad je dostupný cez Mobilný telefón Táto bezdrôtová IP kamera môže pracovať na WiFi (iba 2,4 GHz WiFi) alebo bez WiFi. Keď to funguje Žiadne WiFi, vložte kartu TF (karta TF nie je súčasťou balenia) a zapnite fotoaparát zaznamená a uloží video súbory na SD kartu Nočné videnie & alarm push, tieto funkcie sú základom pre toto vnútorné zabezpečenie fotoaparátu. Kamera má zabudovaný magnet, môže dobre fungovať s akýmkoľvek železným materiálom, Možnost lahko umiestniť kdekoľvek. Tento malý fotoaparát s pevným Záznamový uhol 360 stupňov. Technické údaje: Materiál: hliníková zliatina Veľkosť: 5*4,5*4,5cm Farba: čierna Pomer rozlíšenia: 720p Formát videa: AVI Typ pamäťovej karty: podpora TF karty až do 128 GB (TF nie je súčasťou balenia) Komprimovaný formát: H.264 Podpora APP: Android/iOS 120° širokouhlý Podpora nočnej verzie? Áno Wifi ovládané mobilom alebo počítačom Stlačte tlačidlo ON/OFF asi na 3 sekundy pre zapnutie Nájdite a pripojte Wi-Fi hotspot fotoaparátu v nastavení siete WLAN v telefóne. Alebo naskenujte QR kód fotoaparátu a pripojte svoju domácu 2,4 GHz wifi v Nastaveniach aplikácie - Konfigurácia WiFi. Ak chcete video uložiť, pred použitím naformátujte kartu TF Balenie obsahuje: 1 * mini fotoaparát 1 * nabíjací kábel (rozšírená verzia) 1*nastaviteľná podpora
Fotopasca Victure HC100 / 16MP / 1080P / IP66 / Nočné videni
Victure je veľmi profesionálna spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a predajom elektronických produktov, ktorá roky hľadala nápady po celom svete, na ich realizáciu využívame naše oddelenie dizajnu produktov a R&D a následne ich prinášame spotrebiteľom prostredníctvom výrobných, výrobných a predajných oddelení. Veríme, že môžu pomôcť urobiť váš život lepším a šťastnejším. Victure Mini Wildlife Camera 16MP 1080P Vylepšená Wildlife Night Vision kamera s infračervenou technológiou s nízkym svitom a vodeodolným dizajnom IP66 na sledovanie divokej zveri Špecifikácia: Model produktu: HC100 Farba: Kamufláž Perspektíva objektívu: 84° Rýchlosť spúšťania: 1,0 s Uhol detekcie pohybu: 60° Počet IR lámp: 26 Špecifikácia R lampy: 850nm Vzdialenosť nočného videnia: 10M Špecifikácia fotografií: 16M/12MP/8MP/5MP/3MP/2MP/1MP Počet nepretržitých záberov: 3 Počet PIR: 1 SD karta (dodávaná užívateľom): SD 32G C6 Prevádzkové napätie: 6V AA*8 Trieda vodotesnosti: IP66 Maximálne rozlíšenie fotografie: 16MP Maximálna veľkosť videa: 1080P 1. Tento HC100 mohol podporovať iba TF kartu do 32 GB, v rozsahu od triedy 6 do triedy 10. 2. Pred použitím fotoaparátu nastavte všetky dáta v režime SETUP. 3. Aj keď je tento fotoaparát vodotesný, odporúčame používať ochranné opatrenia, ktoré predĺžia životnosť tohto fotoaparátu pre divokú zver. 4. Keď je batéria príliš nízka, fotoaparát sa automaticky vypne a uložia súvisiace dáta. Úžasná kvalita fotografií a videa: Vylepšené rozlíšenie 16MP a 1080p HD videa so zvukom zaisťujú zakaždým čisté snímky bez rozmazania a pokročilá infračervená technológia s nízkou žiarou umožňuje fotoaparátu robiť vynikajúce snímky v noci bez toho, aby rušili zvieratá. Mini kamera a užívateľsky prívetivý dizajn: Táto kamera pre divokú zver má menšiu veľkosť ako ostatné série obrázkov. Štyri batériovo napájané designy a dizajn zadného držiaka umožňujú, aby bola kamera ľahšia a objemnejšia, ľahšie sa inštaluje a zvieratá ju nenájdu. Vodotesnosť IP66: Vodotesný dizajn IP66 s plne uzavretým vodotesným gumovým krúžkom robí túto kameru ideálnou pre sledovanie divokej zveri v zložitom prírodnom prostredí. Vynikajúca rýchlosť spúšťania a vysoko kvalitný farebný LCD displej: Rýchlosť spúšťania až 0,4 sekundy zaručuje, že žiadny pohyb nezmeškáte. Svoj svet divokej zveri si môžete vychutnať priamo na našej vysoko kvalitnej farebnej LCD obrazovke. Viac funkcií a bezstarostný popredajný servis: Táto kamera má režimy oneskorenia režimu sledovania, intervalového záznamu, časozberného snímania, časovača, ochrany heslom, časovej pečiatky a citlivosti PIR, ktoré vám umožňujú voľnejšie nastaviť.
Nova mini bezdrotova wifi kamera
Disponujte permanentnou kontrolou prostredníctvom svojho telefónu Kamera odosiela na váš telefón výstražné správy a ukladá aktivitu vašich hostí na pamäťovú kartu, takže si záznam môžete skontrolovať neskôr. S roznymi funkciami uper schopnosť nočného videnia Vrátane infračerveného svetla! Má vynikajúcu schopnosť záznamu pri slabom osvetlení, dosah nočného videnia je až 5 metrov. Detektor pohybu a bezpečnostný dohľad Cloudová služba je k dispozícii, HD IP kamera. Keď kamera detekuje pohyb, výstraha s fotkou sa odošle do vášho telefónu.
Predám skrytú wifi kameru
Mám na predaj 2 krát použitú wifi kameru. Bezchybný stav. Link na detaily nižšie Skrytá kamera, špionážna kamera
Nová HD 1080P 5MP PTZ Wifi IP kamera Bezpečnostná kamera Bez
Nová HD 1080P 5MP PTZ Wifi IP kamera Bezpečnostná kamera Bezdrôtová audio Vonkajšia vodotesná IR Nočné videnie Video CCTV sledovacia kamera Obrazový snímač: SC2235 Hlavný procesor: XM530AI Rozlíšenie: 5 MP Efektívne pixely: 1920 (H) * 1080 (V) Kompresia: H.264+ Odstup signálu od šumu: ≥52 dB Systém skenovania: progresívne skenovanie Objektív: 3,6 mm Ovládanie zaostrenia: pevné Typ objektívu: Pevný Pixel objektívu: 200W Infračervená LED: 4 bodové infračervené LED diódy + 4 biele LED diódy Infračervená vzdialenosť: 10-15M Infračervený stav: automatické ovládanie Zapnutie infračerveného napájania: automatické ovládanie Ethernet: RJ-45 10 / 100 MB adaptívne rozhranie Ethernet WiFi: 2,4 GHz WiFi, 802.11b/g/n Protokol: HTTP / UDP / SMTP / FTP / DHCP / DNS / NTP / UPNP P2P: Áno, podporuje QR kód POE: Nie Oneskorenie videa: 0,3 s (v sieti LAN) Hlavný stream: 1920 * 1080 25fps Slot pre kartu TF: Áno, až do 128 GB Pracovná teplota: -30°C-60°C Napájanie: DC 12V 1A ~ 2A (voliteľné) Mobilná aplikácia: iCSee PC klient APP: CMS, VMS, podporuje iba systém Windows P2P: Podporované Wifi vzdialenosť: 10-35 metrov (v závislosti od signálu wifi) Kryt: IP66, plast
Mini HD wifi kamera
Predám mini HD wifi kameru s nočným videním a detekciou pohybu. Kamera sa pripojí na wifi sieť a cez aplikáciu v mobilnom telefóne môžete naživo sledovať obraz aj zvuk z akokoľvek vzdialeného miesta cez pripojenie na internet. Vhodná aj ako skrytá kamera. Ku kamere je mobilná aplikácia kompatibilná s Android aj iOS. Aplikácia vám umožňuje sledovať obraz aj zvuk naživo, spustiť nahrávanie, vytvárať fotografie, prezerať si nahraté súbory, zapnúť detekciu pohybu a rôzne ďalšie nastavenia. Pri zapnutom režime detekcie pohybu, začne kamera nahrávať video po spozorovaní pohybu. Zároveň vám príde hlásenie o pohybe do mobilnej aplikácie a vytvorí sa fotografia o pohybe. Kamera je malá, nenápadná, ľahko sa ukryje kamkoľvek. Kamera má na zadnej strane magnet vďaka ktorému je možné kameru umiestniť na kovové plochy. Ku kamere je aj držiak otáčatelný o 360 stupňov. Nahrávanie je možné na pamäťovú kartu alebo na úložisko cloud. - Vstavaná nabíjatelná batéria - Širokouhlý objektív: 150 stupňov - Nočné videnie - Detekcia pohybu. cena 5 €.