inzercia, predaj, predám, bazár

Spoločnosť VIENALA s.r.o. prijme administratívnu pracovníčku

Kategória: Administratíva

Sme ofsetová tlačiareň s 30-ročnou históriu.
Prijmeme administratívnu pracovníčku. Náplňou práce je evidencia, fakturovanie a odovzdávanie zákaziek a časom aj vypracovávanie cenových ponúk. Možnosť pracovať na skrátený úväzok. Pozícia je vhodná aj pre absolventa.
Požadované je stredoškolské vzdelanie.
Ponuky spolu so životopisom je možné posielať mailom na O výsledku výberového konania Vás budeme informovať.
Spoločnosť VIENALA s.r.o. prijme administratívnu pracovníčku
Podobné inzeráty
Administratívnu pracovníčku
Prijmeme administratívnu pracovníčku na čiastočný úväzok. Pracovná doba cca 4-6hod od 08:00-12:00hod. Nutná znalosť práce na PC, základy spracovania účtovných dokladov.Práca v okrajovej časti Kysucké Nové Mesto. Žiadosti a životopis prosíme zasielať na: info@
Hľadáme administratívnu pracovníčku v Topoľčanoch
Hľadáme administratívnu pracovníčku do kancelárie v Topoľčanoch. Pozícia vhodná aj pre absolventa - zameranie účtovníctvo,ekonomika. Váš životopis nám zašlite na: macaoclub.to@ Kontaktovať budeme vybraných uchádzačov.
Asistentka/ administratívna pracovníčka
Do našej spoločnosti MC POWER, s.r.o. hľadáme asistentku/ administratívnu pracovníčku. Požiadavky na kandidátku: - organizačné zručnosti - potrebná znalosť anglického jazyka - spoločnosť má klientov aj zo zahraničia, s ktorými je potrebné komunikovať - profesionálny prístup a príjemné vystupovanie - znalosť balíka MS Office - aktívny prístup a tímový duch - Záujem učiť sa nové veci Spoločnosť ponúka zaujímavé benefity, ktoré kandidátke predstaví na pracovnom pohovore. Pracovná doba: Pondelok až Piatok od 9.00 do 17.00. Mzda : 800 EUR v čistom Nástup: 1.11.2022 Miesto výkonu: Prešov Zašlite nám svoj životopis s fotografiou na: corba@ V prípade záujmu Vás budeme informovať telefonicky ohľadom dohodnutia pracovného pohovoru.
Práca - notársky úrad
Notárka príjme administratívnu pracovníčku alebo notárskeho koncipienta. Prax s notárskym systémom potrebná. Podmienky: Microsoft Word - pokročilý, strojopis. Nástup ihneď. Kontaktovať telefonicky.
Administrativny pracovník/pracovníčka Bardejov
Firma MASTRA s.r.o. prijme administrativnu pracovníčku s ukrajinským jazykom na polovičný TPP. Požiadavky: slovenský a ukrajinsky jazyk na pokročilej úrovni, skúsenosť s prácou v administrative a PC. Výhodou je skúsenosť v oblasti náboru zamestnancov. Ponúkame: TPP na dobu neurčitú, telefón a notebook, možnosť kariérneho rastu. V prípade záujmu zasielajte životopis na mastra.personal@ alebo nás kontaktujte na tel.c.
Administratívna pracovníčka
Hľadáme do nášho kolektívu šikovnú administratívnu pracovníčku.Požadované zručnosti Microsoft Excel ,anglický jazyk výhodou.Sme prepravná spoločnosť ktorá s venuje preprave tovaru po EU na dodávkach do 3.5ton.Znalosť v tomto obore vítaná.