inzercia, predaj, predám, bazár

Sporák Mora Katka.

Kategória: Sporáky

Predám sporák Mora Katka. Nefunguje 1 špirála v rúre. Cena zodpovedá stavu. Prevzatie cca 15.02.2023.
Sporák Mora Katka.
Podobné inzeráty
Kombinovaný sporák a digestor Mora
Kombinovaný sporák Mora a digestor Mora 60 e - Kombinovaný sporák Mora 2120. Rúra je elektrická, 4 horáky na plyn – bez iskry (predáva sa bez plechov) – šírka 50 cm, hĺbka 60 cm. Sporák je s horákmi nastavenými NA ZEMNÝ PLYN ! Prispôsobenie varnej platne, aby fungovala s iným typom plynu, si vyžaduje výmenu dýz - trysiek (nie sú súčasťou predaja). Návod je tiež k dispozícii ... 40 e - Elektricky odsávač pár – digestor Mora – šírka 60 cm. Má 6 vývodov, odťah z hora, zo zadu 3x a z bokov. Pohodlné prepínanie, funkčné osvetlenie, (akurát chýba úzke sklo, bolo rozbité …) Spotrebiče sú plne funkčné, predaj z dôvodu kúpy novej kuchyne a spotrebičov … Odber Gánovce. Odvoz nezabezpečujem.
Predám starší sporák GAS Katka
Ponúkam na predaj starší plynový sporák typ GAS Katka. Rok výroby 1999. Sporák je funkčný, rúra zachovalá málo používaná. Cena dohodou, resp. ponúknite. Osobný odber v Spišská Nová Ves a okolie.
Plynovy sporak MORA P151BW
Predam cca 1.5 rocny plynovy sporak MORA P151BW. Plynový sporák, Biela farba, 4 plynové horáky s poistkami STOP GAS, PLYNOVÁ RÚRA s poistkou STOP GAS, SMALTOVANÁ dvojdielna mriežka, chladné dvierka rúry, regulácia teploty v rúre 150 – 300°C, ovládanie rúry KOHÚTOM, OBJEM RÚRY 70 l, vodítka v rúre - prelisy, ENERGETICKÁ TRIEDA - A+, praktický úložný priestor, príslušenstvo: 1 x rošt, 1 x plech, rozmery spotrebiča (v x š x h): 85 x 50 x 60 cm Sporak je este v zaruke. Dovod predaja prerabka bytu.
Sklokeramický sporák
Predám ešte nepoužitý sklokeramický sporák MORA C 5245BS zakúpený v Planeo elektro 7.1.2023 s dokladom o zaplatení a záručným listom. Kvalitná česká značka MORA predstavuje elektrický sporák C 5245BS s multifunkčnou rúrou a sklokeramickou varnou doskou. Sporák patrí do energeticky úspornej triedy A. Iste oceníte rýchly predohrev rúry, vďaka ktorému ušetríte čas aj peniaze. Rúra umožňuje 8 spôsobov ohrevu. Vyskúšajte program PIZZA pre skutočne chrumkavú a zároveň vláčnu pizzu ako z talianskej pizzérie. Dvierka rúry sa tlmene dovierajú a sú chladné. Sporák disponuje štyrmi HiLight varnými zónami. Nepríjemným nehodám a popáleniam predídete vďaka ukazovateľovi zvyškového tepla varných zón. So špeciálnou funkciou ECO CLEAN bude čistenie rúry hračkou. Stačí naliať do pekáča zhruba 0,5 l vody a nastaviť termostat na 50-60 °C po dobu 30 min. Akonáhle sa začne rúra zahrievať, vytvorí vodnú paru, ktorá uvoľní usadené nečistoty a mastnotu. Tú potom jednoducho zotrite handričkou.
Sporak Katka
Predam sporak Katka, nova spodna špirála.
Kombinovaný sporák MORA K 563 AW v záruke do 07/2024
Predám rok starý - kúpený 07/2021, ako nový, minimálne používaný kombinovaný sporák MORA K 563 AW s predlženou zárukou do: Koniec poistenia 07.07.2024 4 plynové horáky s poistkami STOP GAS MULTIFUNKČNÁ RÚRA - MF8 smaltovaná dvojdielna mriežka STABIL PLUS ECO CLEAN - funkcia na čistenie rúry INTEGROVANEJ zapaľovanie horákov funkcia rozmrazovania funkcia na ohrev tanierov regulácia teploty v rúre 50 - 275 ° C osvetlenie rúry OBJEM RÚRY 62 l vedenie v rúre - prelisy chladné dvierka rúry ENERGETICKÁ TRIEDA - A praktický úložný priestor príslušenstvo: 1x rošt, 1x plytký plech, 1x MAXI pekáč XXL 8 l rozmery spotrebiča (vx š xh): 85 x 50 x 60 cm menovitý príkon: 2,2 kW elektrické napätie: 230 V