inzercia, predaj, predám, bazár

Sportove hodinky Polar RC3 GPS

Kategória: Všetko ostatné

Predam sportove hodinky polar rc3 gps.
Plne funkčné.
Sportove hodinky Polar RC3 GPS
Podobné inzeráty
Predám Polar RC3 GPS a Polar V800
Polar RC3 GPS aj s hrudným pásom, jemné škrabance na displeji, plne funkčné- 45€ Polar V800 nepoužívané - 120€
Predám Polar RC3 GPS  s hrudným pásom
Polar RC3 GPS aj s hrudným pásom, jemné škrabance na displeji, plne funkčné
Hodinky POLAR V800 čierne - nové
Sporttester POLAR V800 poskytuje absolútnu kontrolu nad vašimi športovými výkonmi. Sú určené pre pokročilých užívateľov. Športové hodinky sú špecifické hlavne tým, že obsahujú GPS modul, sú vodotesné do hĺbky 30 metrov a so službou Polar Flow viete importovať novo nájdené trasy. Okrem analýzy a plánovania športových tréningov sa na displeji zobrazuje aktuálna teplota čí upozornenia na prichádzajúce správy či volania po spárovaní so smartfónom. Varianta bez hrudného pásu. Je zhotovený v čiernom prevedení. Podnecuje k lepším výkonom SmartPolar V800 patria k pokročilým univerzálnym športovým hodinkám s funkciou GPS pre náročných športových nadšencov a profesionálnych športovcov, ktorí chcú dosiahnuť špičkovú výkonnosť. Vlastnosti Vodotesnosť do 30 metrov Integrovaná batéria, USB kábel Upozornenie na prichádzajúce správy, volania a iné Zámok tlačidiel Zobrazenie teploty Plánovanie a analýza tréningov Zobrazenie máp Monitorovanie pokroku
Športové hodinky Polar Grit X Pro
Predám odolné športové hodinky Polar Grit X Pro. Nepoškriabateľné zafírové sklíčko, GPS, navigácia po trase, výškomer, kompas, krokomer, súradnice, meranie rýchlosti, meranie tepovej frekvencie, predpoveď počasia, východ a západ slnka, vodotesné do 100 m, prehrávanie hudby, notifikácie z mobilu, dotykový displej, kvalita spánku, výkonnostné testy, výdrž batérie 40 hodín tréningu s meraním TF a GPS. Kupované 05/2022. Plne funkčné, bez poškodenia.
Polar M430
Predám veľmi zachovalé športové hodinky Polar M430 , nabíjací kábel, snímač tepovej frekvencie s meračom na zápästí, GPS snímač, Bluetooth, merač spálených kalórií, funkcia Polar Sleep Plus sleduje dĺžku, čas a kvalitu spánku. V prípade záujmu ma kontaktuje na tell čisle.
Športové hodinky Garmin Tactix Delta
Predám multyšportové hodinky od značky Garmin, najvyššej triedy “Garmin Tactix Delta”. Hodinky sú kupované u autorizovaného predajcu Garmin “Hodinky365”. Hodinky majú menej ako 1,5 roka. Hodinky boli používané na športovú aktivitu BEH, ale nosené se sem tam aj počas dňa. Hodinky sú ako nové, bez akéhokoľvek škrabanca. Majú zafírové (nepoškriabateľné) sklíčko (poškrabať sa dá jedine diamantom). Telo hodiniek je vyrobené z titánu s úpravou DLC. Hodinky sú plne funkčné. Hodinky majú všetky možné metriky, aké si človek môže priať. Najvyššia rada od Garmin je pochopiteľne najvybavenejšia. Nehovoriac o dokonalej aplikácie Garmin Connect. Kľúčové vlastnosti taktických smart hodiniek Garmin Tactix Delta * Farebný 1,4" displej so zafírovým sklíčkom * Vodotesnosť 100 m (10 ATM) * Senzor tepovej frekvencie * Bezkontaktné platby Garmin Pay * Topografické mapy celej Európy + lyžiarske mapy * GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, tachometer, oxymeter * Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie vyšliapaných poschodí, intervalový tréning * Prednastavené športové režimy * Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a ANT+ * Integrovaný prehrávač hudby (interná pamäť 32 GB) * Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS) * Výdrž batérie pri bežnom používaní až 24 dní (v úspornom režime až 120 dní) Šírka displeja je pri tomto modeli 1,4 palca s rozlíšením 280x280 pixelov. Použitá je LCD transflektívna technológia, kedy displej využíva externé svetlo na svoje vlastné presvietenie. Teda, čím väčšie svetlo (slnko…), tým je displej lepšie čitateľný. Samozrejme, displej má podsvietenie. Prikladám originál balenie, záručný list, pokladničný doklad, nabíjací kábel. Či ste profesionál, pokročilí, alebo začiatočníci, chcete sa zlepšovať, alebo behať iba rekreačne, zatiadenie na meranie aktivity bás bude motivovať a posúvať v pred. Či už beháte, plávate, cvičíte, korčuľujete… Týmto modelom hodiniek nemožno šlapnúť vedľa, nakoľko sa jedná o vlajkovú loď Garminu. Cena nových hodiniek = 850€ (viď. Heureka) Dôvod predaja je kúpa najnovšej verzie “Garmin Febix 7X”