inzercia, predaj, predám, bazár

Športové okuliare 100%

Kategória: Ostatná cyklistika

Ponúkam na predaj nové športové okuliare 100% s vymeniteľnými sklami. Jedná sa o kvalitnú r*epliku. Okuliare sú vhodné na cyklistiku, skialp, korčule, beh, turistiku a rôzne iné športové aktivity.
Balenie obsahuje: okuliare, 3x vymeniteľné sklo (1x zatmavené, 1x farebné a 1x číre sklo na nočnú jazdu), textilné puzdro a pevný obal. Originálne okuliare stoja 146€
V ponuke sú nasledovné farby:

- ružový rám/modré sklo
- krikľavo zelený rám / modré sklo
- bielo-hnedý rám/ hnedé sklo
- tmavomodrý rám/ modré sklo
- tmavomodrý rám/ oranžové sklo
Cena je 29€
Dobierka +3,5€ (prvá trieda +1,30€)
Možnosť osobného odberu.
Športové okuliare 100%
Podobné inzeráty
Adidas Zonyk Pro L
Predám špičkové športové okuliare Adidas Zonyk Pro L s Vario zorníkom - jedná sa o fotochromatické samozabarbavujúce okuliare s veľkým rozsahom priepustnosťou svetla 83-14% ( na trhu je iba pár okuliarí s takýmto veľkým rozsahom). Okuliare su bez škrabancov, minimálne používané (asi 5-6x) - používal som ich na cyklistiku, ideálne pri častých zmenách slnečných podmienok (ideálne sa hodia pre horskú cyklistiku a turistiku, keď z jasných podmienok vbehnete napr. do lesa alebo keď často slnko zachádza za mrak - okamžite sa okuliare rozjasnia a prepustia viac svetla). Všestrané a multifunkčné športové okuliare. Majú nastaviteľný sklon nožičiek a odnímatelné “potítko” - zabruňujúce nežiaduce stekanie potu do očí, počas športového výkonu. Pôvodná cena 199€. Teraz 120€. Cyklisticke okuliare adidas
Športové okuliare 100%
Ponúkam na predaj nové športové okuliare 100% s vymeniteľnými sklami. Jedná sa o kvalitnú r*epliku. Okuliare sú vhodné na cyklistiku, skialp, korčule, beh, turistiku a rôzne iné športové aktivity. Balenie obsahuje: okuliare, 3x vymeniteľné sklo (1x zatmavené, 1x farebné a 1x číre sklo na nočnú jazdu), textilné puzdro a pevný obal. Originálne okuliare stoja 146€ V ponuke sú nasledovné farby: -číry rám/oranžové sklo -číry rám/modré sklo -ružový rám/modré sklo -bielo/hnedý rám/hnedé sklo Cena je 29€ Možnosť dokúpiť fotochormatické sklo, ktoré sa zatmavuje podľa pôsobenia svetla na sklo 10€ Dobierka +3,5€ Možnosť osobného odberu.
Fotochromatické športové cyklistické okuliare 100%
Ponúkam na predaj nové športové okuliare 100% s vymeniteľnými sklami. Jedná sa o kvalitnú r*epliku. Okuliare sú vhodné na cyklistiku, skialp, bežky, korčule beh a rôzne iné športy. Balenie obsahuje: okuliare, 3x vymeniteľné sklo (jedno zatmavené, jedno číre sklo na nočnú jazdu a fotochormatické sklo, ktoré sa zatmavuje podľa pôsobenia svetla na sklo), textilné puzdro a pevný obal. Originálne okuliare stoja 195€ V ponuke sú nasledovné farby: Biely rám / modré sklo Cena je 39€ Dobierka +3,5€ (prvá trieda +0,80€ dodanie o deň skôr) Možnosť osobného odberu.
Športové cyklistické okuliare 100%
Ponúkam na predaj nové športové okuliare 100%, s vymeniteľnými sklami a ochranou UV 400. Jedná sa o kvalitnú r*epliku modelu S3. Okuliare sú vhodné na cyklistiku, skialp, korčule beh a rôzne iné športy. Balenie obsahuje: okuliare, 3x vymeniteľné sklo (1x zatmavené, 1x farebné a 1x číre sklo na nočnú jazdu), textilné puzdro a pevný obal. Originálne okuliare stoja 146€ V ponuke sú nasledovné farby: Čierny rám / oranžové sklo Čierny rám / modré sklo Bledomodrý rám / modré sklo Možnosť dokúpenia farebného oranžového skla za 6€ Cena je 29€ Dobierka +3,5€ (prvá trieda +0,80€ dodanie o deň skôr) Možnosť osobného odberu.
Športové cyklistické okuliare 100%
Ponúkam na predaj nové športové okuliare 100% s vymeniteľnými sklami. Jedná sa o kvalitnú r*epliku. Okuliare sú vhodné na cyklistiku, skialp, korčule, beh a rôzne iné športy. Balenie obsahuje: okuliare, 3x vymeniteľné sklo (1x zatmavené, 1x farebné a 1x číre sklo na nočnú jazdu), textilné puzdro a pevný obal. Originálne okuliare stoja 146€ V ponuke sú nasledovné farby: -bledomodrý rám/modré sklo -tmaovo-modrý rám/oranžové sklo -kriklavo zelený rám/modré sklo -biely rám/oranžové sklo -biely rám/modré sklo -čierny rám/modré sklo Cena je 29€ Možnosť dokúpiť fotochormatické sklo, ktoré sa zatmavuje podľa pôsobenia svetla na sklo 10€ Dobierka +3,5€ Možnosť osobného odberu.
Cyklistické okuliare 100%
Ponúkam na predaj nové športové okuliare 100% s vymeniteľnými sklami. Jedná sa o kvalitnú r*epliku. Okuliare sú vhodné na cyklistiku, skialp, korčule, beh, turistiku a rôzne iné športové aktivity. Balenie obsahuje: okuliare, 3x vymeniteľné sklo (1x zatmavené, 1x farebné a 1x číre sklo na nočnú jazdu), textilné puzdro a pevný obal. Originálne okuliare stoja 146€ V ponuke sú nasledovné farby: - čierny rám/oranžové sklo - čierny rám/modré sklo - bledomodrý rám/modré sklo Cena je 29€ Dobierka +3,5€ Možnosť osobného odberu.