inzercia, predaj, predám, bazár

sportovy Kocik greentom reversible limitka rose

Kategória: Kočíky

Najlepsi kocik greentom rose reversible. Korytkovy lahky spratny kocik. Ekologicky vyrobeny z pet flias. Lahunky spratny aj do maleho kufra auta. Farba potahov rose limitovana uz nezohnatelna edicia. Seda konstrukcia ma skrabance a znamky pouzivania. Tomu sa neda vyhnut. Kocik je vycisteny aj kolesa a brzda. vsetko funguje. Potah sa lahko udrziava staci pretriet vlhcenou handrickou.

Bola to nasa srdcovka pouzivali sme od 3 mesiacov. Neskor vyuzijete aj ako classic staci len dokupit potah pripadne po dokupeni carrycot mate rovno aj hlboky kocik. Pripadne dotazy rada zodpoviem.

Osobny odber Ba dubravka alebo poslem kurierom dpd/postovym
Prosim pisat v pripade vazneho zaujmu. Stav som sa snazila detailne nafotit.

Mam na predaj aj podlozku la millou wild blossom a organizer na kocik na uvodnej fotke aj vankusik k nemu.
sportovy Kocik greentom reversible limitka rose
Podobné inzeráty
Kocik greentom reversible limitka rose
Najlepsi kocik greentom rose reversible. Korytkovy lahky spratny kocik. Ekologicky vyrobeny z pet flias. Lahunky spratny aj do maleho kufra auta. Farba potahov rose limitovana uz nezohnatelna edicia. Seda konstrukcia ma skrabance a znamky pouzivania. Tomu sa neda vyhnut. Kocik je vycisteny aj kolesa a brzda vsetko funguje. Potah sa lahko udrziava staci pretriet vlhcenou handrickou. Bola to nasa srdcovka pouzivali sme od 3 mesiacov. Neskor vyuzijete aj ako classic staci len dokupit potah pripadne po dokupeni carrycot mate rovno aj hlboky kocik. Pripadne dotazy rada zodpoviem. Osobny odber Ba dubravka alebo poslem kurierom dpd/postovym Cena je pevna, nezjednavam ani nepredavam osobitne potahy. Prosim pisat v pripade vazneho zaujmu. Stav som sa snazila detailne nafotit. Mam na predaj aj podlozku la millou wild blossom na uvodnej fotke aj vankusik k nemu. Vsetko je osobitne v inzeratoch.
Greentom reversible
Predame karu greentom reversible otocny do smeru jazdy aj proti smeru jazdy, polohovatelny, farba zeleno biela, po jednom dietati, bezne znamky pouzivania. V cene je zimny fusak zn. Greentom a navleky na ruky.
Sportovy kocik greentom reentom reversible blossom
Posuvam kocik greentom reversible blossom pre viac info na tel. alebo email hudecovamonika1808@ pri rychlom jednani pridam tasku grátis
Greentom reversible blossom
Nádherný športový kočík greentom reversible blossom. Korytkový, ľahký kočík. Ekologický, vyrobený z pet fliaš. Ľahučký a spratný aj do maleho kufra auta. Cena je pevná. Osobný odber Hrubý Šúr ( pri Bratislave)
Greentom reversible 2 kombinácia
Predám kočík Greentom reversible. 2 kombinácia, vanička a taška v jednej farbe... Športový poťah bledo sivá farba. Kočík je plne funkčný, len v protismere treba mať správny grif na polohovanie. V klasickom smere ide bez problémov. Ku kociku je aj originál pláštenka.
Greentom klasik + reversible
Predám greentom farba Petrol Klasik + reversible(ideálne spolu všetko) Pridám kapsicku na kočík, podložka elodie,polohovanie nožičiek ), sieťka na kočík, tienidlo Doky, rukávnik na kočík na zimu