inzercia, predaj, predám, bazár

Sprchové dvere štvrťkruh Ravak GSKK4-100

Kategória: Stavebný materiál

Ponúkam sprchové dvere štvrťkruhové Ravak GSKK4-100

Šírka/dĺžka 100cm
Výška 190cm

Nové, nerozbalené v originálnom balení.

Možné namontovať na vaničku aj priamo na podlahu.
Sprchové dvere štvrťkruh Ravak GSKK4-100
Podobné inzeráty
Sprchový kút štvrťkruh Ravak GSKK4-100
Ponúkam sprchové dvere štvrťkruhové Ravak GSKK4-100. Inzerát platí do zmazania. Šírka/dĺžka 100cm Výška 190cm Nové, nepoužité v originálnom balení. Možné namontovať na vaničku aj priamo na podlahu. Vyzdvihnutie možné v obci Horná Potôň, 25km od BA, 10km od DS.
Nerozbalený sprchový kút Ravak
Predám nerozbalený sprchový kút Ravak BLCP480G0 pôvodná cena 488€ nová cena 390 € po úhrade vopred viem aj zaslať "Sprchový kút bez vaničky a farbou profilov v bielej farbe, výplň je z nepriehľadného skla s dekorom Grape. S technológiou RAVAK AntiCalc ® dodáva sklu hydrofóbne účinky, to znamená, že povrch skla sa stane vodoodpudivým. Posuvný systém otvárania. Ľavá i pravá orientácia.
Predam novu sprchovaciu vaničku RAVAK 90x90
Predam novu sprchovaciu vaničku RAVAK 90x90 Samonosná obdĺžniková sprchovacia vanička Ravak Kaskada ANETA. Mam k tomu aj originál odtok ravak. Všetko nové. Pri obkladaní sme zistili že už sa nedá umiestniť. Predam za polovicu.
Nerozbalený sprchový kút Ravak
Predám nerozbalený sprchový kút Ravak BLCP480G0 pôvodná cena 543€ nová cena 390 € po úhrade vopred viem aj zaslať "Sprchový kút bez vaničky a farbou profilov v bielej farbe, výplň je z nepriehľadného skla s dekorom Grape. S technológiou RAVAK AntiCalc ® dodáva sklu hydrofóbne účinky, to znamená, že povrch skla sa stane vodoodpudivým. Posuvný systém otvárania. Ľavá i pravá orientácia.
sprchova vanicka 90x90 stvrtkruh
Predam sprchova vanicka, sprchovacia vanicka, akrylatova vanicka. Rozmery: stvrtkruh 90x90cm, R550 Material: akrylat stav: uplne nova, este nerozbalena vyrobca: Aquatek Holiday Cena: symbolicky 30 Eur, po dohode doveziem v BA Martin
Sprchové dvere, zástena 120cm
Vyrobca Aquaform Seria Verra Line kod 103-09337 P Sirka 120 cm Vyska 190 cm Prevedenie prave (na pravej strane je kratke bocne sklo v rovine a panty na pravej strane) tak ako na fotografii. Otváranie von Profil lesklý chrom Sklo číre bezpečnostné 6mm s povrchovou úpavou pre ľahšiu údržbu zabráni usadzaniu vodného kameňa. Nastavitelny rozmer od 118-121 cm. Na pánte zdvihový mechanizmus. Pochrómované mosadzné kovanie. Viac info: Najnižšia e-shopová cena 314,-€ Cena 140,-€ Nepoužitý výrobok. Odber priamo v Žiline. Viac informácií Non stop: SMS, Whatsapp, e-mail. Nie je to: ravak, polysan, sanitino, siko, huppe, hupe, obi, aquatek...