inzercia, predaj, predám, bazár

Sprchový kút s vaničkou

Kategória: Dvere, brány

Predám rohový sprchový kút s vaničkou.
Rozmer 90/90
Nový, originál zabalený.
Sprchový kút s vaničkou
Podobné inzeráty
Dvere na sprchový kút
Na predaj úplne nové dvere na sprchový kút z bezpečnostného tvrdeného skla. Vyrobené na zákazku. Dvere neboli ani rozbalené. Vrátane všetkého príslušenstva (lišty, pánty, úchyty, madlo, skrutky, hmoždinky). Rozmery dveri: širka 862 mm, vyška 1789 mm. V prípade vážneho záujmu viem poslať viac foto.
Predám dvere na sprchový kút
Predám zachovalé dvere na sprchový kút 90x185 matný hliník.Dvere sa otvárajú objstranne a dajú sa namontovať aj ako pravé alebo ľavé.Dvere nám zostali po prerábke kúpeľne,dovtedy nám slúžili bezproblémov.Niekomu ešte poslúžia.
Predám dvere na sprchový kút
Predám zachovalé dvere na sprchový kút 90x185 matný hliník.Matne sklo.Dvere sa otvárajú objstranne a dajú sa namontovať aj ako pravé alebo ľavé.Dvere nám zostali po prerábke kúpeľne,dovtedy nám slúžili bezproblémov.Niekomu ešte poslúžia.Možná dohoda.
Dvere-Sprchový kút
Predám dvere na sprchovací kút..aj s tesniacimi lištami..bratislava odber 70€
Sprchové dvierka RAVAK SDP3-80
Predám používané trojdielne posuvné dvierka značky RAVAK v bielej farbe a nepriehľadným sklom s dekorom Grape. Povrchová úprava AntiCalc®, ktorá zabezpečuje hydrofóbnosť, čiže voduodpudivosť povrchu. Dvierka sú bez poškodení, plne funkčné. Rozmer: 80x185cm Len osobný odber. Možno hľadáte: kúpeľňa, rekonštrukcia, sprchový kút
Sprchové dvere
Predám koliečka na sprchový kút na dvere nové. + poštovné