inzercia, predaj, predám, bazár

Stadler form little

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

2x použitý stadler form eva, cena 50 euro.
Stadler form little
Podobné inzeráty
dizajnový zvlhčovač stadler form Oskar
Predám rok používaný zvlhčovač vzduchu s krásnym dizajnom Stadler form Oskar. V záruke do 12/22. Do miestností do 50m2, nočný režim, tichý chod, 9l/deň. (dôvod predaja je kúpa čističky vzduchu s už integrovaným zvlhčovačom)+ krabica. Ako novy.
1x použitý Stadler Form zvlhčovač vzduchu
Predám len 1x použitý Stadler Form zvlhčovač vzduchu Ben White. Zvlhčovač vzduchu 3 v 1 s difuzérom a s efektom horiaceho krbu. Stadler Form Ben White je vhodný pre miestnosti do 25 m2, ponúka nočný režim a tichý chod. Kľúčové vlastnosti Stadler Form Ben White Výkonný aróma difuzér Funkcia elektrického plameňa Amber Light Veľmi nízka spotreba energie Zásobník na vodu s objemom 2,5 litra Kompaktný Zvlhočovač vzduchu uvoľňuje do vzduchu až 160 g vody za hodinu. Optimálna vlhkosť zaistí v miestnostiach až do 25 m2. Amber Light Jantárové svetlo Amber Light vytvára efekt horiacich plameňov elektrického krbu. Optimálna vlhkosť Ultrazvukový zvlhčovač zaistí optimálnu vlhkosť vzduchu s nízkou spotrebou energie. Možnosť pridať aroma oleje. PC bola 129€ + dokupovala som zvlášť odvapnovač na vodu a jonizačnú kocku v sume 32€.Takze celkova pc bola 161€ a predam 99€+ darček. (Pri rychlom jednani mozna zlava)
Zvlhčovač vzduchu Stadler Form OSKAR Big - černý
Prodám 1x vyzkoušený zvlhčovač, z hygienických důvodů bez filtru. Technické údaje: Veĺkosť miestnosti: max 100m² / 250m³ Výkon max 700 g/h Úrovne výkonu 4 Objem nádoby na vodu 6 l Rozmery 470 x 290 x 200 mm Hmotnosť 4,7 kg Hlučnosť 25 – 46 dB(A) Menovité napatie 220 až 240 V Výkon 8 – 32 W Popis: Dlhodobý pobyt v suchom prostredí núti k nepríjemnému kašľu a vysušuje sliznicu, ktorá je následne zraniteľnejšia voči vírusom, baktériám a roztočom. Ideálnym pomocníkom v boji proti suchému prostrediu je zvlhčovač vzduchu Stadler Form OSKAR Big s príkonom 32 W a zvlhčujúcim výkonom 700 ml vody za hodinu. OSKAR Big ponúka jednoduché ovládanie, termostat, odnímateľnú nádrž na vodu s objemom 6 l s výklopnými dvierkami na doplnenie vody. Šetrný a výkonný Zvlhčovač od švajčiarskej značky Stadler Form je vhodný pre miestnosti do 100 m2, kde vás, aj napriek vysokému výkonu, nebude rušiť. Jeho hlučnosť je iba 46 dB, oceníte tiež nočný režim či automatické vypnutie. Oskar Big má hneď štyri antibakteriálne filtračné kazety vyrobené z rastlín a textilného vlákna, po ktorých voda stúpa rovnomerne nahor.
Zvlhcovac Stadler Form Anton
Predam ultrazvukový zvlhčovač vzduchu na 25 m² znacky Stadler Form Anton - plne funkcny. Info:
predam Stadler Form EVA čierny
predam Stadler Form EVA čierny použitý asi 4krat.
Zvlhčovač vzduchu - Stadler Form Oskar White
Dobrý deň, ponúkam na predaj nepoužitý zvlhčovač vzduchu od firmy Stadler. Stadler Form Oskar White Zvlhčovač vzduchu vhodný do miestnosti s veľkosťou 50m2, príkon 18W, zvlhčovací výkon 370ml/hod, objem nádržky 3.5l, automatické vypnutie, nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, podsvietenie, integrovaný hydrostat a dva stupne zvlhčovania Parametre a špecifikácia: Odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2 Príkon 18 W Zvlhčovací výkon 370 ml/hod Objem nádržky 3,5 l Funkcie: Automatické vypnutie, Nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, Podsvietenie, Integrovaný hydrostat, Dva stupne zvlhčovania Farba Biela Rozmery Hĺbka 246 mm Šírka 246 mm Výška 290 mm Cena: 120€ + pošta. Na trase SA - NR prinesiem