inzercia, predaj, predám, bazár

Stafford

Kategória: Psy

Posunie do dobrých rúk tohto krásavca je
očkovaný, čipovaný.

Ma 4,5roka, vychovaný v byte vyše 3 roky inak v dome .

Pridávam aj postroj, šampón ,granule, misky.

Dôvod darovania je že sa sťahujem mimo Slovenska a nemôže ísť so mnou.

Viac info email/telefón .
Stafford
Podobné inzeráty
Amstaff stafford na krytie kvalita
Ponukam americkeho stafforda na krytie ma 14 mes....mohutna postava vaha 40+ velka hlava...cista modra linia na fotke mam aj jeho rodicov... staff amstaff amstaf stafford
Šteniatka, Psíky, Stafford :)
Ahojte, darujem psíky za náklady na odčervenie, očkovanie a začipovanie. Psíky sú krížený Stafford. Fenka ich vrhla 28.10. momentálne majú 4 týždne na fotkách. :) Aby si si ich mohol, mohla zobrať domkov musíš počkať a môžeš si ich prísť vyzdvihnúť 20. decembra Ako som napísal vyššie psíky budú kompletne odčervené, prvý krát zaočkované a začipované. :) Čiže tebe ešte ostáva povinnosť dať psíka potom druhý krát zaočkovať a prehlásiť si čip na svoje meno. To sa už dá urobiť dnes elektronicky, psík nemusí dostať nový čip. :) A pravdaže mu zabezpečiť dobrý domov. :) Psíka alebo fenku si zoberieš domov hneď ako ich budem môcť od fenky zobrať, čiže si ich môžeš vychovať od malička čo je obrovská výhoda. :) Prosím ťa o seriózny prístup, hľadám normálnych ľudí ktorý nezabudnú po dvoch mesiacoch, že majú doma psa. Cena je 50€ a budem rád keď mi zavoláš a ak chceš niečo vedieť rád ti odpoviem po telefóne na všetky otázky. :)
Americký stafford
Štena Americký stafford nar. Február na papieroch.Za očkovaný Odčerveny s čipom.Cena dohodou,veľmi lacno.Poslúcha na povely,na vychadzke neťahá.Vhodný so bytu aj von na stráženie.
Stafford
Predám stafford šteniatka, odber možny koncom roka. Cena 100€, viac info mailom alebo sms
Americký Stafford
Predám 6 týždňové šteniatko americký Stafford (Fenka) len vážny záujem ktorý sa onu postará je hráva a je od narodenia pri deťoch. Pre viac inf volat!
Predam stafford
Predám šteniatka stafford, 1sucka a 7psikov maju 6tyzdnov,cena 150euro Su očkované a odcervene