inzercia, predaj, predám, bazár

Stála práca pre zváračov, zámočníkov, montérov

Kategória: Priemysel a výroba

Ponúkame stálu prácu počas celého roka pre zváračov a zámočníkov.
Výroba aj montáž oceľových konštrukcií.
Miesto práce Trnava-okolia.
Iba živnosť, cena dohodou.
Stála práca pre zváračov, zámočníkov, montérov
Podobné inzeráty
Práca na  pre montérov/zámočníkov/zváračov
hľadáme samostatných montérov/zámočníkov/zváračov Práca vhodná pre šikovných a zručných ľudí (aj mladší ) Vhodné aj pre ucelenú partiu s autom. Pri spokojnosti možnosť nadviazať dlhodobú spoluprácu.
Prijmeme zámočníkov -zváračov, paličov, montérov,pomocníkov
Prijmem na údržbu do elektrárne v CZ zámočníkov, zváračov a montérov. Dlhodobá turnusová práca, zabezpečené ubytovanie, hradená cesta. Možnosť záloh. Nástup 17.4.2023. Ďalšie info po tel.
Práca na 6 týždňov pre montérov/zámočníkov
Na rozbehnutý 6tyždňový Projekt v Belgicku hľadáme samostatných montérov/zámočníkov/zváračov Práca vhodná pre šikovných a zručných ľudí (aj mladší ) Vhodné aj pre ucelenú partiu s autom. Pri spokojnosti možnosť nadviazať dlhodobú spoluprácu.
RAKÚSKO  HPP - Ponuky v tomto inzeráte.
2 elektrikári za 2542 Kottingbrunn Úloha: Dokončovacie práce dielne nákladných vozidiel a administratívnej budovy Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni 3-5 elektrikárov pre Schladming Úloha: Elektroinštalácie lanovky Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni Maliar v 3312 Oed-Oehling Mzda: 14-15€ netto + 13,14 plat, ubytovanie zdarma, 2 smeny v závode Maliar majster 3312 Oed-Oehling Mzda: 14-15€ netto + 13,14 plat, ubytovanie zdarma, 2 smeny v závode Maliar na stavbu Mzda: 14-15€ netto + 13,14 plat, ubytovanie zdarma, 1 zmena Pomocník pokrývač Mzda: 14-15€ netto + 13,14 plat, ubytovanie zdarma, 1 zmena Zváračov MAG v 4642 Sattledt Mzda: 14-15€ netto + 13,14 plat, ubytovanie zdarma, 2 smeny v závode Zámočník- asistent v 4642 Sattledt Mzda: 14-15€ netto + 13,14 plat, ubytovanie zdarma, 1 zmena v závode 2 elektrikári - WELS Miesto stavby: sklad Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni 1 kvalifikovaný elektrikár pre Linz a okolie Úloha: Údržba stavebných kontajnerov a montáž na stavbe, údržba stavebných rozvádzačov a montáž na stavbe,... MZDA: 17,54 € + diéty + ubytovanie + krátky/dlhý týždeň 8 TIG zváračov čierny materiál, RTG - Viedeň 3-5 potrubárov s izometrickými skúsenosťami 6-10 zámočníkov so zváračskými zručnosťami Miesto stavby: Viedeň Mzda: od 13,38 € - 15,34 € + 1,00 € + ubytovanie (možný príplatok v závislosti od kvalifikácie) Revízie potrvajú približne do konca októbra 2023. 10 zámočníkov pre Viedeň Úloha: Revízia diaľkového vykurovania CZT Mzda: od 13,67 € - 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie 2-3 montéri PV ( Fotovoltaické panely) pre Melk Úloha: šikmé strechy Mzda: 15,72 € – 17,54 € + diéty + ubytovanie + krátky/dlhý týždeň Montérov PV ( Fotovoltaické panely) oblasť Amstetten Dôležité: Samostatná práca Mzda: 15,37 € + 1,00 € + diéty + 4-dňový týždeň (pri kvalitnej práci možný príplatok) GWH ( voda, plyn, kúrenie) - Viedeň, Linz Miesto stavby: novostavba banky Mzda: 15,34 € + 1,00 € + diéty + ubytovanie + 4 dni v týždni 1 pieskovač / asistent maľovania v Zeltweg (neďaleko Grazu) 2 zámočníci - montáž podľa plánu v dielni v Linzi a okolí Spittal/Villach - od 15€/h netto 10 CNC sústruh, fréza s nemčinou – okolie Klagenfurt a Leoben – 16-17/h netto 2 elektrikári s nemčinou – Klagenfurt, Graz 15€/h netto 2 zvárači MAG s dobrou nemčinou v oblasti Grazu V prípade vážneho záujmu prosím o životopis na mail: 3008praca@ tel. číslo
Práca na 6 týždňov pre montérov/zámočníkov
Na 6tyždňový Projekt v Belgicku hľadáme samostatných montérov/zámočníkov. Práca vhodná pre šikovných a zručných ľudí (aj mladší ) Vhodné aj pre ucelenú partiu s autom. Pri spokojnosti možnosť nadviazať dlhodobú spoluprácu.
Práca pre Skúsených  Zámočníkov/Montérov
Ponúkám stabilnú prácu pre SKÚSENÝCH montérov v zahraničí. Lokalita závisí od aktuálného projektu, väčšinou v Nemecku a v Holandsku. Montáž/údržba/výmena potrubných spojov(prírubové spoje všetkého druhu) v petrochemických rafinériách. Hlavné úlohy okrem iného: - Oddelenie potrubných systémov od seba. - Demontáž starých a inštalácia nových ventilov. - Výmena skrutiek a tesnenie ventilov. - Otváranie/zatváranie výmenníkov tepla a veží(práca vo výškach). Ponúkáme: - Stabilnú prácu na nemeckú zmluvu na DOBU URČITÚ.(Zmluva sa podpisuje na dobu trvania turnusov). Nie je možné pracovať na živnosť(SZČO). Diéty sa neposkytujú. - Výplata od 15 € / hod. v ČISTOM(NETTO) priamo na účet, po všetkých daniach a odvodoch. - Po 1.-2. turnuse na základe preukázaných jazykových znalostí a manuálnych/líderských zručností možnosť povýšenia na Predáka partie(1 z 5-tich montérov). Povýšenie obnáša navýšenie výplaty na 18 € / hod. v ČISTOM(NETTO) priamo na účet, po všetkých daniach a odvodoch. - Zálohy možné, po 2. odpracovanom týždni. - Bonus na cestovanie 300€ na 1 turnus pre každého zamestnanca. - Výplata každý 15. deň, po 1. odpracovanom mesiaci. - Garantovaných 200-240 hod. mesačne. - Robí sa na: 10-12 hod. zmeny, 5-6 dní v týždni, aj počas víkendu podľa potreby. - Ubytovanie zabezpečené(maximálne 2-ja na 1-nej izbe), kuchyňa k dispozicií. - Pracovné oblečenie zabezpečené, okrem bezpečnostnej obuvi S3. - Všetky potrebné náradia, zabezpečené. - Všetky certifikáty/povolenia nutné na prácu v rafinériách(BOZP atď.) hradené zamestnávateľom v hodnote 1200€. - 4-6 týždňové turnusy s 1-2 týždňovými prestávkami medzi turnusmi v závislosti od aktuálného projektu. - Možný nástup od 1. Marca, možno zopár dní pred projektom bude treba vycestovať na školenia/certifikácie. - Dlhodobá spolupráca a možnosť kariérného rastu(zváračské a iné kurzy hradené zamestnávateľom). - Možnosť vrátenia časti daní podľa platnej legislatívy, v prípade ukončenia pracovného pomeru. Požiadavky: - Pracovitosť, precíznosť, flexibilita a zodpovednosť. - Manuálna zručnosť, min. 1 rok praxe s prácou s potrubnými spojmi, v zámočníctve, strojárstve alebo podobnom odbore. - Schopnosť pracovať aj vo výškach. - Fyzická zdatnosť(dobrá telesná kondícia), spôsobilosť pracovať približne 50-60 hod. za týždeň aj počas víkendov. - Zotrvať v práci min. 6 mesiacov, inak bude nutné uhradiť 1200€ za certifikáciu a školenia. - Penále(1000-1500€) za nedostavenie sa na čas na miesto výkonu práce, za skorší odchod pred ukončením pracovného pomeru bez závažného dôvodu. - Penále(1000-1500€) za vážne poškodenie ubytovania, nábytku, za alkohol na ubytovni a konflikty so spolupracovníkmi. - Platný cestovný pas v prípade projektu mimo EU. - Vlastný automobil(Min. 1 auto pre partiu 5-tich). - Vlastná bezpečnostná obuv typu S3. - Hovorová znalosť(min. B1 level) nemeckého alebo anglického jazyka je výhodou.