inzercia, predaj, predám, bazár

Stanový príves

Kategória: Kemping

Predám stanový príves zn. Comanche Compact r.v. 2014, ideálny pre 4 - 6 osôb. Slovenské EČV, brzdený, zaťaženie do 750 kg, max. rýchlosť 100 km/h. Pri serióznom jednaní možná zľava.
Stanový príves
Podobné inzeráty
Stanové kolíky: VARGO Titanium Nail Peg Ultralight
Predám ultraľahké stanové kolíky z titánu. Nové stáli 26 euro, použil som ich na jednej turistike, sú ako nové. Oficiálny popisok: VARGO Titanium Nail Peg Ultralight - je ľahšou verziou štandardného kolíka Nail peg od Vargo. Tento ultraľahký stanový kolík môže byť zarazený aj do pevnej zeminy bez toho, aby sa ohol alebo poškodil. Napriek tomu, že je veľmi ľahký, nízka váha nepredstavuje kompromis k odolnosti a výkonu. Reflexné lanko pre lepšiu viditeľnosť a ľahšie vytiahnutie zo zeme. Tieto kolíky sú skvelým doplnkom do vašej súpravy stanových kolíkov. MATERIÁL: Titán CHARAKTERISTIKA Ľahšie ako štandardné Nail peg od Vargo Skvelé aj do tvrdej pôdy Plochá hlava, robustný dizajn Reflexné lanko VÁHA: 8 g ROZMERY: 152 mm x 4 mm
Karavan, obytný príves. Hymer Eriba 540
Predám obytný príves 5.4m dlhý, vhodný ako záhradný domček bez ŠPZ. 4x solárny panel + Led osvetlenie. 230v rozvod elektriky, 10L bojler s umývadlom, prerobená pevná dvojpostel, mikrovlnka, tv, prenesnené okná, tapetovaný strop, plynové kúrenie. 400L vstavaná nádrž na vodu. Chemicky opraté všetky matrace v priemyselnej práčke za 150 € čalúnenie + záclony + závesy prané doma v práčke.
Obytny prives.
Predam obytny prives značky Knaus pre 4-5osob. Chladnicka,varic,kurenie na propan butan. Chemicke wc. Vela skriniek. Pripojenie aj na 220. Prosim volat len vazny zaujemca.
Hymer Eriba 540
Predám obytný príves 5.4m dlhý, vhodný ako záhradný domček bez ŠPZ. 4x solárny panel + Led osvetlenie. 230v rozvod elektriky, 10L bojler s umývadlom, prerobená pevná dvojpostel, mikrovlnka, tv, prenesnené okná, tapetovaný strop, plynové kúrenie.
Karavan obytný príves + spz- nepotrebuje stk možná výmena
predám prípadne vymením tento karavan caravelair 330 karavan ma chladničku, kúpeľňu, chem. wc, plynový sporák, plynové kúrenie, drez a veľký nový predstan nosič na dva bicykle rozvody 12 a 230 v + prípojka . karavan je úplne suchý nezazeká interier a exteriér ako novy . na oknách sieťky a žalúzie. batéria spanie pre 3 osoby všetko 100% funkčné výmena za auto automat- alebo ponúknite . obojstranný doplatok možný
Predám vojenský stan vzor 65 trojdielny.
Predám v suchu skladovaný vojenský stan 6x9m vzor 65, obrázky sú ilustračné, kovové kolíky, kovové tyče. šnúry súčasťou ponuky. používaný. Sanitárne vložky, zimné vložky súčasťou ponuky. Do strešného okna Plechový vymedzovák na dymovod. Vymením za včelársku maringotku, príves atd., Predaj - cena dohodou minimálne však 1000€.