inzercia, predaj, predám, bazár

Stare vianocne ozdoby s vlepom

Kategória: Zberateľstvo

Olivy, zvoncek cena za kus 20€
okruhla 15€

Osobny odber Presov Solivar alebo postou pri uhrade voprad na ucet. Na dobierku nezasielam
Stare vianocne ozdoby s vlepom
Podobné inzeráty
Rôzne veci -  RETRO. aj vianočné.
1, Vianočné sviečky , funkčné zachovalé, v originál krabici, výrobca Piešťany, r.v.1960. Cena 60 €. 2, Kávové/čajové lyžičky/vidličky.Cena 15 €/sada. Sada lyžičiek v zelenej kazete - UŽ PREDANÁ. 3,Vianočne sviečky na ND, možno po výmene žiarovky funkčné. Cena 40 €. 4, Štipce na voskové sviečky. Cena za sadu / 35 €. 5, Vianočná ozdoby v krabici, veľmi staré. Cena 70 €. 6, Vianočné štipce, veľmi staré.Jeden má vadnú pružinu. 3 kusy/55 €. 7, Špic a ozdoby na stromček. Veľmi staré.Ozdoby mám až 3 kusy - nie je na foto.Spolu 4 kusy ozdôb. Cena spolu 70 €. 8, Vianočné sviečky , funkčné zachovalé, v originál krabici.Výrobca Piešťany 1961 Cena 60 €. 8, Nádoba sklenená na kávu alebo čaj.Nová, nepoužitá v krabici. Cena 10 €. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. Pošlem aj na dobierku. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. pošlem aj na dobierku. Ak neodpisujem, tak volajte.
retro vianočné gule , retro vianočné ozdoby
predam retro vianočné gule , retro vianočné ozdoby, vianočné vločky
Vianocne ozdoby s vlepom
Olivy spolu za 20€ Zvonceky stare 15€ kus Osobny odber Presov Solivar alebo postou pri uhrade na ucet. Na dobierku nezasielam
Staré vianočné ozdoby gule
Ponúkam na predaj staré vianočné ozdoby - gule, väčšinou sú to malé guličky a jedna sada krásnych veľkých strieborných gúľ. Ozdoby sú v pomerne dobrom stave vzhľadom na svoj vek. Niektoré majú zopár chýb. Cenu ponúknite.
retro vianočné vločky , retro vianočné ozdoby
Predám vianočné vločky 1 ks 1,50 eur, retro vianočné gule, ozdoby
retro vianočné vločky , retro vianočné ozdoby
Predám vianočné vločky 1 ks celej vločky 1,50 eur, retro vianočné gule, ozdoby