inzercia, predaj, predám, bazár

Staroveký Rím

Kategória: Detská literatúra

Top stav knižky, vhodná na darovanie.2014,
Nádherné kresby a poučné texty v tejto knihe vám pomôžu objaviť pôvod Ríma, Etruskov, mesto Kartágo, rímske vily a kúpele, život zemanov, kult bohov, dobyvačné výpravy Iulia Caesara a hry organizované v koloseu...
Kniha ponúka čitateľom starším ako 8 rokov očarujúcu výpravu do sveta starovekého Ríma.
Staroveký Rím
Podobné inzeráty
Rím a Egypt
Predám lacno dve knihy. Jedna Rím všetko čo chces vedieť. Druhá Staroveký Egypt za 30 sekú to brožovaná väzba 96 strán, 30 kapitol Vek 7+.Cena za jednu 4€ , cena za obe 7€.
Predám detské encyklopédie - Dejepis
Predám 3 ilustrované odborné knihy/encyklopédie pre deti a mládež. Téma dejepis, história. Knihy sú v top stave, nevhodný dar, vôbec sa nepoužívajú. Sú ideálne ako darček za vysvedčenie a prázdninové čítanie. Najvýznamnejšie osobnosti v dejinách ľudstva, Ewa Barská, vydavateľstvo Junior Staroveký Rím, Monika Dénesová, vydavateľstvo Foni book Lovci mamutov, Petr Šída, Ottovo nakladatelství Na cene a doprave sa dohodneme/ponúknite. Predávam aj jednotlivo. Uprednostňujem osobný odber, ale môže byť aj poštou. Prosím kontaktujte ma na mail, číslo je NEPLATNÉ.
Mix kníh pre deti 3
Predám nasledovné knihy pre deti. Čo je slušné a čo nie (Joanna Krzyzanenkková) - 3€ Moja prvá encyklopédia vesmíru (Paul Doswell) - 2€ Staroveký Rím - 2€ Moja prvá kniha Lietadlá - 2€ Prosím kontaktovať mejlom, číslo je vymyslené. Knihy posielam len po platbe vopred na účet. Osobný odber dohodou. V prípade doručenia poštou/zásielkovňou bude k cene zásielky prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa aktuálneho cenníka.
Mix kníh pre deti 3
Predám nasledovné knihy pre deti. Moja prvá encyklopédia vesmíru (Paul Doswell) - 2€ Staroveký Rím - 2€ Moja prvá kniha Lietadlá - 2€ Prosím kontaktovať mejlom, číslo je vymyslené. Knihy posielam len po platbe vopred na účet. Osobný odber dohodou. V prípade doručenia poštou/zásielkovňou bude k cene zásielky prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa aktuálneho cenníka.
RIM
Predám lacno peknú knihu Rím všetko čo chces vedieť. Cena je 3,50€.
Staroveký Egypt
Predám lacno peknú knihu bohato ilustrovaná s papierovou skladačkou.Kniha je mäkká brožovaná.