inzercia, predaj, predám, bazár

Starý husľový sláčik, značený "TARTINI"

Kategória: Sláčikové nástroje

Ponúkam starý nemecký husľový sláčik, značený TARTINI.
Osemhranný fernambukový prút, ebenová žabka v pravom striebre, nová kostená špička, nové francúzske strieborné vinutie, nový kožený úchop, nové vlásie.

V prípade záujmu píšte správu alebo volajte!

Nakupujete od oficiálneho predajcu - samozrejmosťou je faktúra a zákonná záruka.

Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty!

SONA Instruments
Starý husľový sláčik, značený "TARTINI"
Podobné inzeráty
Starý husľový sláčik
Ponúkam starý nemecký husľový sláčik po generálnej renovácii. Osemhranný fernambukový prút, ebenová žabka v striebre. Značený "Tartini". Nová kostená špička, nové vlásie, francúzske strieborné vonutie, kenguria koža. Bez investícií. V prípade záujmu píšte správu alebo volajte! Nakupujete od oficiálneho predajcu - samozrejmosťou je faktúra a zákonná záruka. Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty! SONA Instruments
Husľový sláčik Marc Laberte + certifikát
Ponúkam francúzsky husľový sláčik Marc Laberte s certifikátom. Pevný fernambukový prút, ebenová žabka v nikli. Váha 61. gr. Kvalitný sláčik s výbornými vlastnosťami a zvukom! Odskúšaný koncertnými majstrami. V roku 2016 vykonal expertízu a vystavil certifikát francúzsky sláčikár a expert Franck Daguin + ohodnotil sláčik na 1600 EUR. Možnosť obzrieť a vyskúšať osobne. ------------------------------------- Obchod so sláčikovými hudobnými nástrojmi – SONA Instruments PREDAJ : - husle, violy a sláčiky – nové aj staré, rôznej kategórie (od školských po majstrovské) - náhradné diely a príslušenstvo – kompletné garnitúry, podbradníky, strunníky, kolíky, hmatníky, pražce, kobylky, pútka na strunníky, dolaďovače, struny, dusítka, ramenné opierky, kolofónie, vlásie na sláčiky, púzdra... PRENÁJOM - kvalitné detské husle (komplety) na prenájom! Veľkostí 1/16, 1/10, 1/8, 1/4, 1/2 a 3/4. Výhodná alternatíva ku kúpe nástroja – pre bližšie info a podmienky ma kontaktujte! SERVIS – čistenie, výmena strún, výmena náhradných dielov, opravy (v súčinnosti s odborníkmi husliarmi) Nie som žiadny šmelinár, ale oficiálny obchod – takže samozrejme máte na zakúpený tovar záruku (podľa zákona), a faktúru.
Starý nemecký husľový sláčik po renovácii
Ponúkam pekný starý nemecký husľový sláčik po renovácii. Kvalitný osemhranný fernambukový prút, ebenová žabka v nikli, nové strieborné vinutie a kožený úchop, nové mongolské vlásie. Preferujem osobný odber po vyskúšaní. Navštívte showroom SONA Instruments v Trenčianskej Teplej, kde nájdete husle, sláčiky, garnitúry a iné náhradné diely a príslušenstvo ku sláčikovým nástrojom. ----------------------------- Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty!
Starý husľový sláčik v striebre
Ponúkam starý husľový sláčik. V minulosti opravovaný. Stav viď foto. Ebenová žabka v striebre, strieborné vinutie. Preferujem osobný odber po vyskúšaní. Navštívte showroom SONA Instruments v Trenčianskej Teplej, kde nájdete husle, sláčiky, garnitúry a iné náhradné diely a príslušenstvo ku sláčikovým nástrojom. ----------------------------- Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty!
✴️ Husľový sláčik 4/4 ✴️
Ponúkam do ruky šikovného huslistu pekný fernambukový značený sláčik po renovácii. Sláčik je určený pre profesionálne hranie. Kupuješ priamo v husliarskej dielni. Nahliadnuť za jej dvere môžeš prostredníctvom fb profilu: Ponúkam len kvalitne potiahnuté sláky bez ďalšej investície. Vždy výber z viacero slákov. Ponúkam aj husle, violy a komplet príslušenstvo. Samozrejmosťou je odborná, popredajná starostlivosť. Rád vám pomôžem s výberom/renováciou optimálneho sláčika
Fernambukový husľový sláčik v striebre
Ponúkam starý husľový sláčik po generálnej renovácii. Osemhranný fernambukový prút, ebenová žabka v striebre, nové strieborné vinutie a kožený úchop, nová kostená špička. Možnosť obzrieť osobne. ------------------------------------- Obchod so sláčikovými hudobnými nástrojmi – SONA Instruments PREDAJ : - husle, violy a sláčiky – nové aj staré, rôznej kategórie (od školských po majstrovské) - náhradné diely a príslušenstvo – kompletné garnitúry, podbradníky, strunníky, kolíky, hmatníky, pražce, kobylky, pútka na strunníky, dolaďovače, struny, dusítka, ramenné opierky, kolofónie, vlásie na sláčiky, púzdra... PRENÁJOM - kvalitné detské husle (komplety) na prenájom! Veľkostí 1/16, 1/10, 1/8, 1/4, 1/2 a 3/4. Výhodná alternatíva ku kúpe nástroja – pre bližšie info a podmienky ma kontaktujte! SERVIS – čistenie, výmena strún, výmena náhradných dielov, opravy (v súčinnosti s odborníkmi husliarmi) Nie som žiadny šmelinár, ale oficiálny obchod – takže samozrejme máte na zakúpený tovar záruku (podľa zákona), a faktúru.