inzercia, predaj, predám, bazár

Stary ohrevac petrolejova lampa Original

Kategória: Starožitnosti

Predam:Stary ohrevac petrolejova lampa Original
Kontakt
Na dobierku neposielam.
Pozrite aj moje dalsie inzeraty-kliknite na moje meno.
Stary ohrevac petrolejova lampa Original
Podobné inzeráty
Petrolejová lampa - petrolejka
Starožitná petrolejová lampa - petrolejka približne z roku 1930 až 1940. Petrolejová lampa je zaujímavá svojou ružovo-fialovou vaničkou na petrolej. Jedinečný farebný kus s mosadzným držiakom. Zachovalá a funkčná petrolejka, ktorá dotvára atmosféru akéhokoľvek interiéru. Petrolejka má pôvodný horák, ktorý je funkčný a svojím používaním zladený do celkového dizajnu lampy. K petrolejke je aj klasický moderný horák, ktorý sa používa v súčasnej dobe. Petrolejka - petrolejová lampa je plne funkčná a určená k okamžitému používaniu. Výška: cca 51 cm Šírka / priemer: cca 21 cm Mimoriadne pekná starožitná petrolejová lampa, ktorá má svoju historickú ale aj estetickú hodnotu.
Stará petrolejová lampa s cylindrom V 48 cm ,35 cm,46 cm
№1 Stara stolová petrolejová lampa s cylindrom Stará lampa, bielo sklo V-48cm -cena 55€ №2 Petrolejová lampa závesná s cylindrom 35cm.- predane №3 Stara stolová petrolejová lampa s cylindrom Stará lampa, bielo sklo V-46cm .cena 55€
Petrolejová lampa - petrolejka
Starožitná petrolejová lampa - petrolejka vyrobená približne v roku 1880. Originálny starožitný kus vyrobený vo Viedni výrobcom Gebrüder Brünner. Najzaujímavejší je horák vyrobený vo firme, ktorú založili bratia Gustav a Ferdinand Brünner v roku 1857 vo Viedni. Zaujímavou časťou je aj dekoračná liatinová noha a krycia nádobka na petrolej. Vanička, resp. nádobka je keramická ručne maľovaná majolika. Petrolejka - petrolejová lampa je plne funkčná a určená k okamžitému používaniu. Výška: cca 53 cm Šírka / priemer: cca 17 cm Mimoriadne pekná starožitná petrolejová lampa, ktorá má svoju historickú ale aj estetickú hodnotu.
Staré petrolejky 4 kusa
№1 Stara petrolejová lampa závesná s cylindrom V 32 cm -25€ №2 Stara petrolejová lampa závesná s cylindrom . V 35cm -25€ №3 Stara stolná petrolejová lampa s cylindrom V 46cm -55€ №4 petrolejová lampa s cylindrom V- 9,5 sm - 20€
Petrolejové lampy
Ponúkam na predaj funkčné petrolejové lampy a to nasledovne zľava: 1. Petrolejová mosadzná lampa /Kosmos Brenner/ - výška 48cm, dľžka -11cm - 45,-Eur 2. Vintage petrolejová lampa z liatinového kovu /vyrobená v Hong Kongu/ - výška 23cm, Dĺžka -7,5cm - 20,- Eur - PREDANÉ 3. Vintage petrolejová lampa z liatinového kovu /vyrobená v Hong Kongu/ - výška 24cm, Dĺžka -7,5cm - 20,- Eur Zasielame poštou alebo zásielkovňou po úhrade na účet. Cena + poštovné. V prípade dobierky je cena + 10% z ceny + poštovné. Poštovné nutné uhradiť vopred.
Petrolejové lampy
Ponúkam na predaj funkčné petrolejové lampy a to nasledovne zľava: 1. Petrolejová mosadzná lampa /Kosmos Brenner/ - výška 48cm, dľžka -11cm - 45,-Eur-PREDANÉ 2. Vintage petrolejová lampa z liatinového kovu /vyrobená v Hong Kongu/ - výška 23cm, Dĺžka -7,5cm - 20,- Eur - PREDANÉ 3. Vintage petrolejová lampa z liatinového kovu /vyrobená v Hong Kongu/ - výška 24cm, Dĺžka -7,5cm - 20,- Eur Zasielame poštou alebo zásielkovňou po úhrade na účet. Cena + poštovné. V prípade dobierky je cena + 10% z ceny + poštovné. Poštovné nutné uhradiť vopred.