inzercia, predaj, predám, bazár

Stavebné pozemky na PREDAJ.TOP LOKALITA. Projekt MAGDALENIA

Kategória: Pozemky

FGI Real Estate&Investment Vám v Exkluzívnom výhradnom zastúpení ponúka na predaj nový jedinečný a atraktívny projekt - predaj 26 pozemkov MAGDALENIA Jelšovce.

Atraktivitu projektu Magdalenia Jelšovce, zabezpečuj jej pripravenosť a to kompletné vybudovanie IS : voda, elektrina, plyn a kanalizácia. IS sú súčasťou projektu, sú zahrnuté v cene a aktuálne v prípravnej fáze a budovani začína 5/23. Na základe Územno-plánovacej informácie, je možná výstavba IBV do 2.np a k výstavbe bude postačujúce len ohlásenie jednoduchej stavby. Lokalita poskytuje celkovo 26 pozemkov a parcely sú vo výmerách od 518m2 do 852m2. Ku každému pozemku prislúcha podieľ na spoločnej spevnenej prístupovej komunikácií. Ku každému pozemku si je preto potrebné pripočítať do celkovej plochy výmeru cesty, čo predstavuje rozlohu približne 116m2.

Ponuka a rozloha pozemkov :

Rozloha pozemku : 518m2
Rozmer pozemku : d.25,55m x š.20,27m
Spolu s prístupovou cestou : 614m2
Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 8

Rozloha pozemku : 641m2
Rozmer pozemku : d.31,23m x š.20,52m
Spolu s prístupovou cestou : 757m2
Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 8

Rozloha pozemku : 662m2
Rozmer pozemku: d.31,22m x š.21,20m
Spolu s prístupovou cestou : 778m2
Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 9

Rozloha pozemku : 852m2
Spolu s prístupovou cestou : 968m2
Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 1

Kompletný zoznam pozemkov, na vyžiadanie.

CENA v PREDPREDAJI predstavuje 111Eur/m2.
!! Táto cena je cena za pozemok v predpredaji a je časovo limitovaná do 30.04.2023 !!

Obec Jelšovce sa nachádza len 8 km severozápadne od Nitry. V obci sa nachádza materská škola so školskou jedálňou, základná škola (1. stupeň), kostol sv. Márie Magdalény, pošta, reštauračné a ubytovacie zariadenia, detské ihriská, obchody, knižnica, pohostinstvo. Obec má vlakové a autobusové spojenie s okolitými obcami a mestami na trase Nitra - Topoľčany. V obci je vybudovaná rozvodná sieť plynu, kanalizácie (sieť pripojená na ČOV) a verejného vodovodu.

Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie.
V prípade záujmu vám zrealizujem bezplatný finančný servis za účelom kúpy tejto nehnuteľnosti / hypotekárny úver, spotrebný úver, stavebný úver.
Stavebné pozemky na PREDAJ.TOP LOKALITA. Projekt MAGDALENIA
Podobné inzeráty
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - [26.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 1 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 2 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 3 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 4 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 5 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 6 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 7 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 8 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 9 • územné rozhodnutie na stavbu 35 domových jednotiek v katastrálnom území obce Machulince • každý pozemok s pripojením na vodu, elektrinu a kanalizáciu • prístupová cesta z andezitových kociek • pozemky vo výmere od 894m2 do 2294m2 • pozemky situované na JV svahu Pohronského Inovca • tichá lokalita, blízka občianska vybavenosť, súkromie s výhľadmi do dĺžky 30km • vizualizácie na obrázkoch sú iba na ilustráciu, nie sú súčasťou predaja Ceny za jednotlivé pozemky: na našej domovskej stránke (), alebo Kontaktujte nás: • Telefónne číslo: +421 904 88 51 88 • predaj@
Stavebné pozemky na PREDAJ.TOP LOKALITA. Projekt MAGDALENIA
FGI Real Estate&Investment Vám v Exkluzívnom výhradnom zastúpení ponúka na predaj nový jedinečný a atraktívny projekt - predaj 26 pozemkov MAGDALENIA Jelšovce. Atraktivitu projektu Magdalenia Jelšovce, zabezpečuj jej pripravenosť a to kompletné vybudovanie IS : voda, elektrina a kanalizácia. IS sú súčasťou projektu, sú zahrnuté v cene a aktuálne v prípravnej fáze a budovani začína 5/23. Na základe Územno-plánovacej informácie, je možná výstavba IBV do 2.np a k výstavbe bude postačujúce len ohlásenie jednoduchej stavby. Lokalita poskytuje celkovo 26 pozemkov a parcely sú vo výmerách od 518m2 do 852m2. Ku každému pozemku prislúcha podieľ na spoločnej spevnenej prístupovej komunikácií. Ku každému pozemku si je preto potrebné pripočítať do celkovej plochy výmeru cesty, čo predstavuje rozlohu približne 116m2. Ponuka a rozloha pozemkov : Rozloha pozemku : 518m2 Rozmer pozemku : d.25,55m x š.20,27m Spolu s prístupovou cestou : 614m2 Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 8 Rozloha pozemku : 641m2 Rozmer pozemku : d.31,23m x š.20,52m Spolu s prístupovou cestou : 757m2 Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 8 Rozloha pozemku : 662m2 Rozmer pozemku: d.31,22m x š.21,20m Spolu s prístupovou cestou : 778m2 Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 9 Rozloha pozemku : 852m2 Spolu s prístupovou cestou : 968m2 Počet pozemkov tejto rozlohy v projekte : 1 Kompletný zoznam pozemkov, na vyžiadanie. CENA v PREDPREDAJI predstavuje 111Eur/m2. !! Táto cena je cena za pozemok v predpredaji a je časovo limitovaná do 30.04.2023 !! Obec Jelšovce sa nachádza len 8 km severozápadne od Nitry. V obci sa nachádza materská škola so školskou jedálňou, základná škola (1. stupeň), kostol sv. Márie Magdalény, pošta, reštauračné a ubytovacie zariadenia, detské ihriská, obchody, knižnica, pohostinstvo. Obec má vlakové a autobusové spojenie s okolitými obcami a mestami na trase Nitra - Topoľčany. V obci je vybudovaná rozvodná sieť plynu, kanalizácie (sieť pripojená na ČOV) a verejného vodovodu. Uvedená cena je vrátane všetkých poplatkov, právneho servisu, sprostredkovateľskej provízie, vyhotovenie dokumentácie. V prípade záujmu vám zrealizujem bezplatný finančný servis za účelom kúpy tejto nehnuteľnosti / hypotekárny úver, spotrebný úver, stavebný úver.
Predám pozemky v rekreačnej oblasti Zvolen-Sekierska dolina.
Predám pozemky v rekreačnej oblasti Zvolen- Sekierska dolina. Ide vo Zvolene o lokalitu s najlepšou dostupnosťou a najlepšími podmienkami na oddych, rekreáciu aj celoročné bývanie. Výhodou predávaných pozemkov je veľká vzdialenosť a kopcovitý prírodný terén oddeľujúci pozemky od letiska Sliač a tým eliminovaná hlučnosť. Na predaj sú pozemky v extraviláne mesta- časť Sekierska dolina: 1. pozemok 903m2 TTP 2. pozemky predávané ako celok 1027 m2 (760m2+267m2 sú susediace) TTP Pozemky spolu hraničia a predávajú sa oddelene 1 a 2 alebo spolu 1,2. Pozemky majú veľmi výhodnú polohu, prístup na pozemky je priamo z asfaltovej cesty vo vlastníctve mesta. Cez pozemky tečie potôčik čo je výhoda ak sú využívané na rekreačné účely. Pozemky sú rovinaté. Pozemky sú vo vlastníctve jedného vlastníka. Pozemky sa nachádzajú v tichej a málo frekventovanej oblasti Sekierskej doliny. Zastávka MHD je cca. 50m, elektrika na hranici alebo v dosahu, vodovod stredoslovenskej Vodárenskej je cca.50m. Súčasný stav tráva a drevinový porast. Cena: 55€/m2 Kontaktovať len v prípade vážneho a seriózneho záujmu. RK nekontaktovať! RK iba v prípade záujmu kúpy pre svojho klienta. Viac info aj na: pozemky@
Na predaj  pozemky so stavebným povolením na výstavbu …
Na predaj pozemky so stavebným povolením na výstavbu RD v časti Alžbetin Dvor - Miloslavov, vyhľadávaná tichá lokalita. Popis pozemku: Realitná kancelária Directreal Viva ponúka na predaj 3 stavebné pozemky so všetkými IS s vydaným stavebným povolením a s podielom na súkromnej prístupovej komunikácii . Stavebné pozemky sa nachádzajú vo vynikajúcej zabývanej tichej lokalite v Miloslavove - časť Alžbetin Dvor. Pozemky sa nachádzajú už v existujúcej zástavbe RD, lokalita je uzavretá a pre budúcich vlastníkov zaručuje maximálne súkromie. K pozemkom vedie súkromná komunikácia, kde každý z vlastníkov bude mať podiel na prístupovej komunikácii. Len pár minút pešou chôdzou je vzdialená vlaková stanica ako aj zástavka autobusu. Na predaj sú 3 samostatné pozemky so všetkými IS vrátane podielu na prístupovej ceste a s právoplatným stavebným povolením na výstavbu RD ( Dvojdomu). Pozemky sú vhodné aj ako investícia. Pre každý pozemok sú naprojektované 3 parkovacie státia. Pozemky budú napojené na všetky inžinierske siete. (voda, elektrika, kanalizácia). Výmery pozemkov (od 492 m2 do 543 m2 podla obrázku, na predaj sú pozemky A,B,C). Cena pozemku so všetkými IS ( vrátane podielu na prístupovej ceste) 300 Eur/m2. Realizácia IS bude ukončená na jeseň. Platobné podmienky: Pri podpise rezervačnej zmluvy: Rezervačný poplatok Pri podpise kupnej zmluvy (po ukočení realizácie IS) - kúpna cena. V cene je zahrnutý kompletný právny servis. V prípade daľších informácii ma neváhajte kontaktovať. Katarína Sališová Lokalita: Obec Miloslavov je vzdialená len 10 km od Bratislavy, ponúka výborné napojenie na rýchlostnú cestu, obec Alžbetin Dvor má kompletnú občiansku vybavenosť (škola, škôlky, pošta, potraviny, reštaurácie, ihriská, kaviarne, nákupné centrum a pod.) a obec je zapojená do projektu integrovanej dopravy (autobusová a vlaková doprava). V okolí obce možnosť aktívneho trávenia voľného času. (kúpanie, cyklotrasy, prechádzky) Výmera m2: 542 Cena za m2 EUR: 300 Rozmery š x d: 25X20,95 Siete: Elektrina,Voda,Kanalizácia Svetové strany: Východ,Juh,Západ,Sever Príjazdová cesta: Spevnená cesta Obhliadky a ďalšie informácie: Katarína Sališová k.salisova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Viva Adresa: Popradská 34/A 821 06 Bratislava- Podunajské Biskupice Telefón:
Stavebné pozemky pre RD v novej časti obce Olšovany
Ponúkame exkluzívne na predaj stavebné pozemky pre rodinné domy v novej časti obce Olšovany. Pozemky sa nachádzajú 11 km od Košíc, na začiatku obce Olšovany priamo pod lesom na slnečnom južnom svahu. Vedľa uvedenej lokality obec buduje oddychovú zónu- park so studničkou, jazierkom a detským ihriskom. Pozemky sú v územnom pláne obce určené na výstavbu rodinných domov. V lokalite je už postavených viacero novostavieb. Na pozemok sa bude dať podať žiadosť o stavebné povolenie na výstavbu rodinného domu najskôr na konci roka 2023. Podmienky vydania žiadosti o stavebné povolenie sú dve – schválené stavebné povolenie na príjazdové cesty (zabezpečuje predávajúci) a vysypanie príjazdových ciest makadamom (zabezpečuje predávajúci). Siete k pozemkom: Voda a odpad- samostatne prostredníctvom studne a žumpy. Elektrina je v dosahu- prípojku si riešia noví majitelia samostatne. V obci sa postupne buduje kanalizácia, ktorej hlavná vetva bude dotiahnutá až k danej lokalite predávaných pozemkov/ zatiaľ je urobený projekt/. Pozemky viete kúpiť v dostupných rozlohách v rozmedzí od 544 m2 do 755 m2. Cena samotného pozemku je 69eur/m2. V cene pozemku nie je vybudovanie miestnej komunikácie, verejného osvetlenia a sietí. Prístup k stavebným pozemkom bude mať budúci majiteľ pozemku po pozemku, ktorý je určený na vybudovanie miestnej komunikácie a to odplatným zriadením vecného bremena spočívajúceho v práve prechodu a prejazdu po celej šírke pozemku, t.j. za doplatok. Viac info telefonicky. Tieto pozemky sú ideálna príležitosť pre tých, ktorý neplánujú so začatím výstavby rodinného domu hneď po kúpe pozemku. Pozemky tak blízko ku Košiciam a v takýchto cenách sa tak často nevidia, preto je to aj dobrá investičná príležitosť. Lokalita: Obec Olšovany sú druhá obec za Košicami, vzdialená len 12 km od centra mesta. K výjazdu z diaľnice pri Bidovciach je to 5 km. Olšovany majú dobré prímestské autobusové spojenie s mestom Košice. Obec je mimo záplavového územia obklopená lesmi a lúkami. Ideálne miesto na bývanie a relax v prírode. V obci sú potraviny, kostol a materská škôlka. V cene sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti – príprava kúpnych zmlúv advokátskou kanceláriou, overenie podpisov, kolky pri návrhu na vklad kúpnych zmlúv na katastri. Tiež Vám pomôžeme s prípadným vybavením hypotekárneho úveru.
Výnimočná ponuka pre podnikateľov a investorov - stavebné po
Výnimočná ponuka pre podnikateľov a investorov - stavebné pozemky s IS. Výstavba sietí už začala. Križovatka k areálu je už hotová.(viď. foto) Ponúkame Vám na predaj pozemky v priemyselnej zóne v Pezinku, na Viničnianskej ul., so stavebným povolením na inžinierske siete. Budúci rok môžete začať stavať Vašu nehnuteľnosť! Pozemky sú vhodné na budovy občianskej vybavenosti, obchodné priestory, skladové- prevádzkové haly atď. V tomto multifunkčnom areáli bude čerpacia stanica, predajne, haly, môže tu byť aj reštaurácia alebo rýchle občerstvenie. Viničnianska cesta sa nachádza medzi Pezinkom a obcou Viničné, z ktorej je neďaleko výjazd na diaľnicu D1 (7km). Vzdialenosť do Bratislavy je 20km. Na inž. siete je vydané stavebné povolenie, inž. siete sú už vo výstavbe. Na každom pozemku bude prípojka na elektrinu, vodu, kanalizáciu (plyn podľa dohody). Výstavba inž. sietí začne teraz na jeseň. Predpoklad dokončenia IS je 5/2023. Zastavanosť územia je 30% a spevnené plochy sú tiež 30%, výška stavieb do 15m. Máme ešte nasledovné voľné pozemky o výmere: 1600m2, 1700m2, 2000m2, 2600m2, 3100m2, 3500m2, 5000m2. Pozemky je možné spojiť a vytvoriť aj pozemok o väčšej výmere. Pre investorov: máme projekt na 4 skladovo-kancelárske haly s obch. priestorom príp. služobnými bytmi. Na tento projekt je už vydané územné rozhodnutie. Je možné po vybavení stav. povolenia, haly začať na jar stavať. Pozemky pod halami je možné kúpiť aj jednotlivo. Každá hala je na pozemku o výmere 5á, je dvojpodlažná s užitk. plochou 900m2. Projekt haly ako aj územné rozhodnutie máme k dispozícii. Cena : 125Eur/m2, vrátane provízie. Dominantná funkcia územia podľa úz. plánu: • prevádzky výrobno-obslužných podnikateľských aktivít • zariadenia výrobných služieb a výroby nerušiace svojou prevádzkou okolité mestské prostredie • zariadenia veľkoobchodu, skladové priestory • maloobchodné skladovacie prevádzky a areály • málokapacitné a prenajímateľné výrobné, obslužné a skladovacie prevádzky • opravárenské a servisné prevádzky • prevádzky komunálneho a miestneho hospodárstva • prevádzky údržby mestských infraštrukturálnych sietí, čistenia komunikácií a verejných plôch • distribučno-skladovacie prevádzky a centrá, včítane predaja automobilov Podrobné informácie s projekt. dokumentáciou na siete, na haly a povolenia máme k dispozícií pre vážnych záujemcov. Ak Vás naša ponuka zaujala napíšte nám na kluc@ alebo reagujte cez portál na tento inzerát. Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 20 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke , kluc@, RK Kľúč Dodatok k cene: , vrátane provízie Rozloha pozemku: 5000m² Vlastníctvo: f