inzercia, predaj, predám, bazár

Stavebné pozemky - Zemplínska Teplica

Kategória: Pozemky

Hľadáte pre seba pozemok pre svoj vysnívaný rodinný dom, ktorý by bol v blízkosti prírody a ? V tom prípade mám pre Vás ideálnu ponuku .

Martin Horník a ELI real Vám ponúkam na predaj stavebné pozemky v centre Zemplínskej Teplice . Zemplínska Teplica ponúka kompletnú občiansku vybavenosť , vrátene MŠ a ZŠ ( 1-9 ), Pošty , kultúrneho strediska a obchodov. V obci Zemplínska Teplica sa nachádza aj lekáreň a neďaleko v obci Slanec sa nachádza novo zrekonštruované zdravotné stredisko , ktoré zahŕňa ambulancie lekárov pre dospelých a deti , ako aj zubnú ambulanciu.

1. pozemok : stavebný pozemok s výmerou 543 m2 , rozmery : 22m x 25m , IS na pozemku ( voda , kanalizácia , elektrina ) , pozemok určený na výstavbu RD
2. pozemok : stavebný pozemok s výmerou 543 m2 , rozmery : 22m x 25m , IS na pozemku ( voda , kanalizácia , elektrina ) , pozemok určený na výstavbu RD
3. pozemok : stavebný pozemok s výmerou 543 m2 , rozmery : 22m x 25m , IS na pozemku ( voda , kanalizácia , elektrina ) , pozemok určený na výstavbu RD

Nehnuteľnosť je ideálna , s rýchlym prístupom do susedných miest ako Košice ( 17 min autom ) , Sečovce , Trebišov alebo SAD. Prístup do mesta Košice bude komfortnejší a ešte rýchlejší po vybudovaní obchvatu R2 a rekonštrukcii Slaneckej cesty .

Ak vás táto ponuka zaujala a radi by ste získali bližšie informácie o ponuke, tak ma neváhajte kontaktovať: MARTIN HORNÍK , kontakt :

Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra ) a samozrejmosťou je kompletné právne poradenstvo a servis.
Stavebné pozemky - Zemplínska Teplica
Podobné inzeráty
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec
Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - [26.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 1 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 2 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 3 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 4 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 5 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 6 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 7 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 8 Stavebné pozemky v blízkosti Zlatých Moraviec - 9 • územné rozhodnutie na stavbu 35 domových jednotiek v katastrálnom území obce Machulince • každý pozemok s pripojením na vodu, elektrinu a kanalizáciu • prístupová cesta z andezitových kociek • pozemky vo výmere od 894m2 do 2294m2 • pozemky situované na JV svahu Pohronského Inovca • tichá lokalita, blízka občianska vybavenosť, súkromie s výhľadmi do dĺžky 30km • vizualizácie na obrázkoch sú iba na ilustráciu, nie sú súčasťou predaja Ceny za jednotlivé pozemky: na našej domovskej stránke (), alebo Kontaktujte nás: • Telefónne číslo: +421 904 88 51 88 • predaj@
Stavebný pozemok Zemplínska Teplica 543 m2
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj pozemok pre výstavbu rodinného domu v centre Zemplínskej Teplice s prístupom z hlavnej cesty. Na pozemku budú realizované a vybudované prípojky IS (kanalizácia, elektrina a obecný vodovod), vrátane novej cesty, chodníkov a verejného osvetlenia. Výhodou je možnosť zriadenia vlastnej studne . Pozemok je krásny, slnečný, rovinatý. Rozmery pozemku: 25m x 22 m v celkovej výmere 543 m2 Poloha pozemku je ideálna s rýchlym prístupom do susedných miest Sečovce, Trebišov a Košice autom alebo SAD. Prístup do mesta Košice bude komfortnejší a ešte rýchlejší po vybudovaní obchvatu R2 a rekonštrukcii Slaneckej cesty . V obci Zemplínska Teplica je výborná občianska vybavenosť vrátane materskej a základnej školy. Obec Zemplínska Teplica leží 25 km západne od okresného mesta Trebišov, po trase cez Sečovce a 16 km od Trebišova po trase cez Čelovce a Egreš. Časť jej katastrálneho územia tvorí súčasne aj okresnú hranicu medzi okresmi Trebišov a Košice-okolie. Prechádza ňou štátna cesta II. triedy č. 552 Veľké Kapušany – Košice a v sídle zo severovýchodu sa na ňu napája štátna cesta III. triedy č. 050 211 Sečovce – Zemplínska Teplica. Najbližšie vlakové stanice v Sečovciach, Čelovciach, Slanci a Kalši sú od obce vzdialené cca 10km.
Predaj, podiely, pozemky,  Spišská Teplica
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj pozemky, ktoré sú spoločnou nehnuteľnosťou v rámci Pozemkového spoločenstva Urbár Spišská Teplica, so sídlom v Spišskej Teplici, PSČ 059 34. Jedná sa o spoluvlastnícke podiely spoločnej nehnuteľnosti (urbáru) a to lesov, trvalého trávneho porastu, zastavanej plochy a nádvorie, ostatnej plochy, ornej pôdy a atď., v katastrálnom území Spišská Teplica, Svit a Poprad - Veľká, v celkovej výmere 37 914,82 m2. LV 1 719 E Register, k.ú Spišská Teplica * Spoluvlastnícky podiel 65129350 / 9999999999 = 0,006513 LV 2 112 C Register k.ú Spišská Teplica * Spoluvlastnícky podiel 37842 / 4604000 = 0,008219 LV 2 240 C Register k.ú. Svit * Spoluvlastnícky podiel 64259999 = 0,006425 LV 2 392 C Register k.ú. Svit * Spoluvlastnícky podiel 66023015 / 9999999999 = 0,006602 LV 3 748 E Register k.ú. Veľká * Spoluvlastnícky podiel 29410560 / 4495365540 = 0,006542418 Spoluvlastnícke podiely na listoch vlastníctva v celkovej výmere 37 914,82 m2, musí záujemca kúpiť ako celok.
Exkluzívne na predaj Stavebný pozemok Zemplínska Teplica - I
N051-12-MAHO Martin Horník a Nové Bývanie realitná kancelária Vám ponúka na predaj Stavebný pozemok v centre Zemplínskej Teplici s prístupom z hlavnej cesty. Pozemok je krásny, rovinatý, slnečný s ideálnymi rozmermi pre stavbu Rodinného domu. Pozemok je v ÚP schválený a určený pre výstavbu RD . Na pozemku budú realizované a vybudované prípojky IS ( kanalizácia , elektrina a obecný vodovod ) vrátane novej cesty , chodníkov a verejného osvetlenia. Na pozemku je možnosť zriadenia / zabezpečenia vlastnej studne . Pozemok o rozmeroch 25m x 22m aj celkovej výmere 544 m2 . Pri serióznom jednaní možnosť dohody. K pozemku bude viesť prístupová cesta, ktorá sa napája z hlavnej cesty. Bude osvetlená verejným osvetlením a ukončená po výstavbe RD . Novobudované IS sú v štádiu projektovania, realizácia vybudovania prípojok na pozemok plánovaná v II. polovici roka 2022. Poloha pozemku je ideálna s rýchlym prístupom do susedných miest Sečovce , Trebišov a Košice autom alebo SAD. Prístup do mesta Košice bude komfortnejší a ešte rýchlejší po vybudovaní obchvatu R2 a rekonštrukcii Slaneckej cesty . Zemplínska Teplica ponúka kompletnú občiansku vybavenosť , vrátene MŠ a ZŠ ( 1-9 ), Pošty , kultúrneho strediska a obchodov. V obci Zemplínska Teplica sa nachádza aj lekáreň a neďaleko v obci Slanec sa nachádza novo zrekonštruované zdravotné stredisko , ktoré zahŕňa ambulancie lekárov pre dospelých a deti , ako aj zubnú ambulanciu . Bližšie informácie v realitnej kancelárií ( ID - N051-12-MAHO ) Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra .
Rezervované  - Exkluzívne na predaj Stavebný pozemok Zemplín
Rezervované N049-12-MAHO - Exkluzívne na predaj Stavebný pozemok Zemplínska Teplica - IS na pozemku Martin Horník a Nové Bývanie realitná kancelária Vám ponúka na predaj Stavebný pozemok v centre Zemplínskej Teplici s prístupom z hlavnej cesty. Pozemok je krásny, rovinatý, slnečný s ideálnymi rozmermi pre stavbu Rodinného domu. Pozemok je v ÚP schválený a určený pre výstavbu RD . Na pozemku budú realizované a vybudované prípojky IS ( kanalizácia , elektrina a obecný vodovod ) vrátane novej cesty , chodníkov a verejného osvetlenia. Na pozemku je možnosť zriadenia / zabezpečenia vlastnej studne . Pozemok o rozmeroch 25m x 22m aj celkovej výmere 543 m2 . Pri serióznom jednaní možnosť dohody. K pozemku bude viesť prístupová cesta, ktorá sa napája z hlavnej cesty. Bude osvetlená verejným osvetlením a ukončená po výstavbe RD . Novobudované IS sú v štádiu projektovania, realizácia vybudovania prípojok na pozemok plánovaná v II. polovici roka 2022. Poloha pozemku je ideálna s rýchlym prístupom do susedných miest Sečovce , Trebišov a Košice autom alebo SAD. Prístup do mesta Košice bude komfortnejší a ešte rýchlejší po vybudovaní obchvatu R2 a rekonštrukcii Slaneckej cesty . Zemplínska Teplica ponúka kompletnú občiansku vybavenosť , vrátene MŠ a ZŠ ( 1-9 ), Pošty , kultúrneho strediska a obchodov. V obci Zemplínska Teplica sa nachádza aj lekáreň a neďaleko v obci Slanec sa nachádza novo zrekonštruované zdravotné stredisko , ktoré zahŕňa ambulancie lekárov pre dospelých a deti , ako aj zubnú ambulanciu . Bližšie informácie v realitnej kancelárií ( ID - N049-12-MAHO ) Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. V prípade kúpy nehnuteľnosti formou Hypotekárneho úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho Hypotekárneho centra .
Exkluzívne na predaj Stavebný pozemok Zemplínska Teplica - I
N052-12-MAHO Martin Horník a Nové Bývanie realitná kancelária Vám ponúka na predaj Stavebný pozemok v centre Zemplínskej Teplici s prístupom z hlavnej cesty. Pozemok je krásny, rovinatý, slnečný s ideálnymi rozmermi pre stavbu Rodinného domu. Pozemok je v ÚP schválený a určený pre výstavbu RD . Na pozemku budú realizované a vybudované prípojky IS ( kanalizácia , elektrina a obecný vodovod ) vrátane novej cesty , chodníkov a verejného osvetlenia. Na pozemku je možnosť zriadenia / zabezpečenia vlastnej studne . Pozemok o rozmeroch 25m x 22m aj celkovej výmere 544 m2 . Pri serióznom jednaní možnosť dohody . K pozemku bude viesť prístupová cesta, ktorá sa napája z hlavnej cesty. Bude osvetlená verejným osvetlením a ukončená po výstavbe RD . Novobudované IS sú v štádiu projektovania, realizácia vybudovania prípojok na pozemok plánovaná v II. polovici roka 2022. Poloha pozemku je ideálna s rýchlym prístupom do susedných miest Sečovce , Trebišov a Košice autom alebo SAD. Prístup do mesta Košice bude komfortnejší a ešte rýchlejší po vybudovaní obchvatu R2 a rekonštrukcii Slaneckej cesty . Zemplínska Teplica ponúka kompletnú občiansku vybavenosť , vrátene MŠ a ZŠ ( 1-9 ), Pošty , kultúrneho strediska a obchodov. V obci Zemplínska Teplica sa nachádza aj lekáreň a neďaleko v obci Slanec sa nachádza novo zrekonštruované zdravotné stredisko , ktoré zahŕňa ambulancie lekárov pre dospelých a deti , ako aj zubnú ambulanciu . Bližšie informácie v realitnej kancelárií ( ID - N052-12-MAHO ) Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra .