inzercia, predaj, predám, bazár

Stavebný dozor - Košice a okolie

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Ponúkam služby nezávislého stavebného dozoru a technického dozoru investora v Košiciach a okolí. Som držiteľom oprávnenia na výkon stavebného dozoru. V rámci výkonu stavebného dozoru poskytujem pomoc pri komunikácii so stavebným úradom a pri vybavovaní stavebného povolenia a prípravu podkladov pre kolaudáciu. Cena stavebného dozoru, alebo technického dozoru investora bude stanovená dohodou.
Kontakt: Peter Vodenský
mobil:
Info:
Stavebný dozor - Košice a okolie
Podobné inzeráty
Stavebný dozor - Trenčín a okolie + TN a TT kraj
Ponúkam služby stavebného dozora v Trenčíne a podľa dohody aj v celom Trenčianskom a Trnavskom kraji (Bánovce, Prievidza, Nové mesto nad Vahom, Myjava, Trnava) + Partizanske a Topoľčany. Mám osvedčenia na výkon funkcie (okruhle pečiatky) stavebného dozora a taktiež stavbyvedúceho. Viem Vám poskytnúť vyhlásenie (potvrdenie) stavebného dozora, ktoré je povinnou prílohou pre stavebné konanie v prípade výstavby svojpomocou. Kedy je stavebný dozor potrebný? Podľa zákona je pri stavbách rodinných domov stavebný dozor potrebný iba v prípade, že stavbu vykonávate svojpomocne. Ak máte generálneho dodávateľa stavby, čo znamená, že ste uzavreli zmluvu o dielo s realizačnou firmou, stavebný dozor nie je podľa zákona povinný. Predstava takto ušetrených peňazí mnohých ľudí zláka. Faktom je, že v absolútnej väčšine prípadov investor prerobí. Veľakrát na prvý pohľad neviditeľným spôsobom, keď Vás firma presvedčí o potrebe vykonať nejaké práce naviac, alebo použije lacnejšie ako rozpočtované materiály, prípadne tvrdí, že v skutočnosti bol realizovaný väčší rozsah prác ako v projekte a Vy to neviete skontrolovať. Nehovoriac o kvalite prác, ktorá prirodzene klesá s nedostatočnou kontrolou. Každá realizačná firma má istý rozsah kvality, ktorý je schopná vykonať a záleží na tom, či z nej dostanete priemernú, maximálnu alebo minimálnu kvalitu odvedených prác. Ak vykonávate stavbu svojpomocne, je vhodné nájsť si stavebný dozor, ktorý Vám okrem pečiatky vie naozaj pri výstavbe poradiť. Cena za takýto dozor sa môže niekoľkonásobne vrátiť vďaka optimalizovaným technologickým postupom a kontrole prác a materiálov na stavbe. Ako stavebný dozor vám pomôžem zoptimalizovať a zefektívniť vaše náklady na stavbu, aby ste ušetrili časť financií, pomôžem vám ustrážiť priestorovú polohu stavby podľa dokumentácie, dodržanie podmienok v stavebnom povolení, kontrolu kvality vykonaných prac (ako sú napr. zemné prace, inžinierske siete, základy, doska, uloženia výstuže, zhotovenie zvislych a vodorovných konštrukcii, strecha, TZB, izolácie, fasády, omietky, atd. ), robiť alternatívne riešenia, riešiť detaily, technologické postupy, kontrolu fakturovaných prac od dodávateľov, riešiť pripadne kolízie s projektantom a profesiami, atd. Cena je individuálna, závisí od rozsahu požadovaných služieb a rozsahu projektu. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať.
Stavebný dozor - Prievidza a okolie + TN a TT kraj
Ponúkam služby stavebného dozora v Prievidzi a podľa dohody aj v celom Trenčianskom a Trnavskom kraji (Bánovce, Trenčín, Nové mesto nad Vahom, Myjava, Trnava) + Partizanske a Topoľčany. Mám osvedčenia na výkon funkcie (okruhle pečiatky) stavebného dozora a taktiež stavbyvedúceho. Viem Vám poskytnúť vyhlásenie (potvrdenie) stavebného dozora, ktoré je povinnou prílohou pre stavebné konanie v prípade výstavby svojpomocou. Kedy je stavebný dozor potrebný? Podľa zákona je pri stavbách rodinných domov stavebný dozor potrebný iba v prípade, že stavbu vykonávate svojpomocne. Ak máte generálneho dodávateľa stavby, čo znamená, že ste uzavreli zmluvu o dielo s realizačnou firmou, stavebný dozor nie je podľa zákona povinný. Predstava takto ušetrených peňazí mnohých ľudí zláka. Faktom je, že v absolútnej väčšine prípadov investor prerobí. Veľakrát na prvý pohľad neviditeľným spôsobom, keď Vás firma presvedčí o potrebe vykonať nejaké práce naviac, alebo použije lacnejšie ako rozpočtované materiály, prípadne tvrdí, že v skutočnosti bol realizovaný väčší rozsah prác ako v projekte a Vy to neviete skontrolovať. Nehovoriac o kvalite prác, ktorá prirodzene klesá s nedostatočnou kontrolou. Každá realizačná firma má istý rozsah kvality, ktorý je schopná vykonať a záleží na tom, či z nej dostanete priemernú, maximálnu alebo minimálnu kvalitu odvedených prác. Ak vykonávate stavbu svojpomocne, je vhodné nájsť si stavebný dozor, ktorý Vám okrem pečiatky vie naozaj pri výstavbe poradiť. Cena za takýto dozor sa môže niekoľkonásobne vrátiť vďaka optimalizovaným technologickým postupom a kontrole prác a materiálov na stavbe. Ako stavebný dozor vám pomôžem zoptimalizovať a zefektívniť vaše náklady na stavbu, aby ste ušetrili časť financií, pomôžem vám ustrážiť priestorovú polohu stavby podľa dokumentácie, dodržanie podmienok v stavebnom povolení, kontrolu kvality vykonaných prac (ako sú napr. zemné prace, inžinierske siete, základy, doska, uloženia výstuže, zhotovenie zvislych a vodorovných konštrukcii, strecha, TZB, izolácie, fasády, omietky, atd. ), robiť alternatívne riešenia, riešiť detaily, technologické postupy, kontrolu fakturovaných prac od dodávateľov, riešiť pripadne kolízie s projektantom a profesiami, atd. Viem zabezpečiť stavebnú firmu na realizáciu spodnej stavby/betonáže, realizáciu hrubej stavby, realizáciu plochých a šikmých striech, fasády, atď... Cena je individuálna, závisí od rozsahu požadovaných služieb a rozsahu projektu. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať.
Stavebný dozor - Prievidza a okolie + TN a TT kraj
Ponúkam služby stavebného dozora v Prievidzi a podľa dohody aj v celom Trenčianskom a Trnavskom kraji (Bánovce, Trenčín, Nové mesto nad Vahom, Myjava, Trnava) + Partizanske a Topoľčany. Mám osvedčenia na výkon funkcie (okruhle pečiatky) stavebného dozora a taktiež stavbyvedúceho. Viem Vám poskytnúť vyhlásenie (potvrdenie) stavebného dozora, ktoré je povinnou prílohou pre stavebné konanie v prípade výstavby svojpomocou. Kedy je stavebný dozor potrebný? Podľa zákona je pri stavbách rodinných domov stavebný dozor potrebný iba v prípade, že stavbu vykonávate svojpomocne. Ak máte generálneho dodávateľa stavby, čo znamená, že ste uzavreli zmluvu o dielo s realizačnou firmou, stavebný dozor nie je podľa zákona povinný. Predstava takto ušetrených peňazí mnohých ľudí zláka. Faktom je, že v absolútnej väčšine prípadov investor prerobí. Veľakrát na prvý pohľad neviditeľným spôsobom, keď Vás firma presvedčí o potrebe vykonať nejaké práce naviac, alebo použije lacnejšie ako rozpočtované materiály, prípadne tvrdí, že v skutočnosti bol realizovaný väčší rozsah prác ako v projekte a Vy to neviete skontrolovať. Nehovoriac o kvalite prác, ktorá prirodzene klesá s nedostatočnou kontrolou. Každá realizačná firma má istý rozsah kvality, ktorý je schopná vykonať a záleží na tom, či z nej dostanete priemernú, maximálnu alebo minimálnu kvalitu odvedených prác. Ak vykonávate stavbu svojpomocne, je vhodné nájsť si stavebný dozor, ktorý Vám okrem pečiatky vie naozaj pri výstavbe poradiť. Cena za takýto dozor sa môže niekoľkonásobne vrátiť vďaka optimalizovaným technologickým postupom a kontrole prác a materiálov na stavbe. Ako stavebný dozor vám pomôžem zoptimalizovať a zefektívniť vaše náklady na stavbu, aby ste ušetrili časť financií, pomôžem vám ustrážiť priestorovú polohu stavby podľa dokumentácie, dodržanie podmienok v stavebnom povolení, kontrolu kvality vykonaných prac (ako sú napr. zemné prace, inžinierske siete, základy, doska, uloženia výstuže, zhotovenie zvislych a vodorovných konštrukcii, strecha, TZB, izolácie, fasády, omietky, atd. ), robiť alternatívne riešenia, riešiť detaily, technologické postupy, kontrolu fakturovaných prac od dodávateľov, riešiť pripadne kolízie s projektantom a profesiami, atd. Cena je individuálna, závisí od rozsahu požadovaných služieb a rozsahu projektu. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať. Taktiež viem pre Vás spraviť inžiniering - vybavenie stavebného povolenia spravím za Vás. Vykonávam v celom okrese PD.
Stavebný dozor / technický dozor / poradenstvo
Poskytujem služby stavebný dozor stály aj občasný, technický dozor a koordinácia stavieb, konzultácie v etape prípravy a realizácie stavby, poradenstvo v odbore stavebníctva. Tiež poskytujem konzultácie pri problémoch s vlhkosťou stavieb, odvlhčovaní. Tieto služby poskytujem v Bratislave a v jej okolí (do 40 km od Bratislavy), ale aj v Rakúsku (až po Viedeň včítane). Plynule komunikujem v nemčine. Mám dlhoročné skúsenosti s výstavbou a rekonštrukciou rodinných a bytových domov aj v Rakúsku. Bližšie informácie nájdete na stránke Ceny za poskytnuté služby závisia od konkrétnych podmienok - stavieb.
Projektovanie stavieb, projekcia, architektúra, dozor
Poskytujeme komplexnú projektovú činnosť stavieb - od malých stavieb prístreškov, rodinných domov až po bytové domy, priemyselné stavby, stavby pre obchod a služby a iné. Projektujeme stupne dokumentácie: stavebný zámer, architektonická štúdia, stavebné povolenie, realizačný projekt, skutočné vyhotovenie stavby, dokumentáciu pre dotáciu na obnovu. Zabezpečíme všetky časti projektu (profesie): Architektonicko - stavebné riešenie, statika, zdravotechnika, vykurovanie, vzduchotechnika, elektroinštalácie, dopravný projekt, rozpočet stavby, prípadne iné špecifické časti projektu. V prípade potreby vieme vypracovať samostatne iba niektorú profesiu. Pre klientov zabezpečíme odborné poradenstvo v rámci stavebníctva, od asistencie pri kúpe pozemku, riešenie technických problémov na stavbe až po inžiniersku činnosť a riešenie legislatívnych úloh. Zabezpečujeme autorský dozor naších diel na stavbe, rovnako odborný stavebný dozor. Sme autorizovaní stavební projektanti v komore stavebných inžnierov SR. Na prácu používame legálny softvér. Termíny odovzdania projektov a dohodnuté ceny vždy dodržíme. Pôsobíme hlavne v Trenčianskom a Nitrianskom kraji ale projektujeme stavby v rámci celej SR. Osobne navštevujeme stavby hlavne v okolí miest: Trenčín, Ilava, Púchov, Bánovce nad Bebravou, Partizánske, Topoľčany a okolie. Budeme radi, ak nás so svojím dopytom oslovíte.
Stavebný dozor; Technický dozor,
Ponúkame stavebný a technický dozor pre všetky druhy pozemných stavieb - novostavby aj rekonštrukcie. Pôsobíme predovšetkým na západnom Slovensku (Bratislava, Trnava, Nitra, Malacky, Pezinok, Modra, Stupava, Senec, Galanta, Šamorín, Šaľa, Sládkovičovo atď). Viac info na Email: info@