inzercia, predaj, predám, bazár

Stavebný pozemok pri lese, 1419 m2, Tatranské smaragdy

Kategória: Pozemky

Stavebný pozemok je situovaný v hornej časti Tatranských Smaragdov pri lese a disponuje úžasným výhľadom na panorámu Vysokých Tatier s rozhľadom až na Kráľovú hoľu.
Pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 1419 m2 určený na výstavbu rodinného domu pri lese, alebo rekreačný objekt vo vyhľadávanej lokalite Vysokých Tatier s možnosťou celoročného využitia. Pozemky sú situované v jednej z najkrajších častí podtatranského regiónu, medzi katastrami Starého Smokovca a Popradom. Od Vysokých Tatier sú vzdialené 3 km a od Popradu 5 km.

IS: kanalizácia, verejné osvetlenie elektrina, optické káble, vnútorná cestná komunikácia -
Chodníky, obrubníky, cesty sú tiež v cene pozemku.
Nová lokalita schválená na výstavbu rodinných domov sa nachádza medzi katastrami Starý Smokovec, Nová Lesná a Mlynica. Stavebné povolenie môžete žiadať už aj dnes a prvé stavby na Tatranských smaragdoch už stoja!! Lokalita, Tatranské smaragdy, poskytuje ideálne miesto na bývanie pre ľudí, ktorých pracovné povinnosti držia v meste, ale vo svojom voľnom čase túžia po tichu, prírode, relaxe.
Tieto pozemky sú polohou predurčené na to, aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody.

- nádherné miesto pre Vaše vysnívané bývanie.
- možnosť celoročného alebo víkendového bývania s očarujúcou prírodnou scenériou pri lese a s exkluzívnym výhľadom na Vysoké Tatry .
Stavebný pozemok je predurčený na to , aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody, kde si budete vychutnávať svoje voľnočasové aktivity. Benefit pre zdravé bývanie: cyklistický, turistický cyklochodník vedie cez Vysoké Tatry.
Kontaktujte ma kedykoľvek na
Stavebný pozemok pri lese, 1419 m2, Tatranské smaragdy
Podobné inzeráty
PREDAJ NÁDHERNÝ STAVEBNÝ POZEMOK TATRANSKÉ SMARAGDY - MLYNIC
Typ: Pozemky - pre rodinné domy Ulica: Tatranská Obec: Mlynica Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava. VÁM PONÚKA NA PREDAJ NÁDHERNÝ STAVEBNÝ POZEMOK VO VEĽMI VYHLADÁVANEJ LOKALITE TATRANSKÁ SMARAGDY - MLYNICA Rovinatý stavebný pozemok ktorý je situovaný v hornej časti Tatranských Smaragdov pri lese a disponuje úžasným výhľadom na panorámu Vysokých Tatier s rozhľadom až na Kráľovu hoľu. - Stavebný pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 1071 m2 určené na výstavbu rodinných domov / IBV/ pri lese, alebo rekreačný objekt vo vyhľadávanej lokalite Vysokých Tatier s možnosťou celoročného využitia. Pozemok je situovaný v jednej z najkrajších častí podtatranského regiónu, medzi katastrami Starého Smokovca a Popradom. Od Vysokých Tatier sú vzdialené 3 km a od Popradu 5 km. TATRANSKÉ SMARAGDY - nádherné miesto pre Vaše vysnívané bývanie. - možnosť celoročného alebo víkendového bývania s očarujúcou prírodnou scenériou pri lese a s exkluzívnym výhľadom na Vysoké Tatry . Tieto pozemky sú svojou polohou predurčené na to , aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody, kde si budete vychutnávať svoje voľnočasové aktivity. Benefit pre zdravé bývanie: cyklistický, turistický, bežecký chodník začína priamo pri Smaragdoch a vedie cez Vysoké Tatry. INŽINIERSKE SIETE: Kanalizácia, voda riešená vlastnou studňou, elektrina na pozemku, verejné osvetlenie, nová asfaltová cesta a chodníky, optické internetové pripojenie, plánované pripojenie plynu Jedná sa o naozaj výnimočný pozemok kde si postavíte Váš vysnívaný rodinný dom ktorému radi budete hovoriť DOMOV. CENA: 214.54,- € ZA m2 k cene je potrebné pripočítať províziu vo výške 3% z predajnej ceny. Obhladky možné po telefonickej dohode s Maklérom !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypracovanie zmluvnej dokumentácie interným advokátom do 24 hod) 3.garancia úspešného zápisu do katastra nehnuteľností 4.zabezpečenie znaleckého posudku 5.Interný hypotekárny špecialista k dispozícii 24/7 online (spolupracujeme s každou bankou) 6. hradíme kolky spojené s prevodom nehnuteľností štandardný vklad --->zrýchlený vklad máte u nás za polovicu! ------------------------------------------------------------------------------------- Našim klientom poskytujeme nasledovné služby – kompletný právny servis a poradenstvo – finančné služby – cenovú analýzu nehnuteľnosti – odkúpenie nehnuteľností – home staging – profesionálne fotenie – 3D obhliadky   Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na : Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 1071 m2 Plocha pozemku: 1071 m2 El. napätie:
Stavebné pozemky,Vysoké Tatry  s IS , 763 m2
Rovinaté stavebné pozemky sú situované v hornej časti Tatranských Smaragdov pri lese a disponujú úžasným výhľadom na panorámu Vysokých Tatier s rozhľadom až na Kráľovu hoľu. Zoznam pozemkov na predaj: - Stavebný pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 763 m2 - Stavebný pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 1700 m2 - Stavebný pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 1076 m2 - Stavebný pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 850 m2 určené na výstavbu rodinných domov / IBV/ pri lese, alebo rekreačný objekt vo vyhľadávanej lokalite Vysokých Tatier s možnosťou celoročného využitia. Pozemky sú situované v jednej z najkrajších častí podtatranského regiónu, medzi katastrami Starého Smokovca a Popradom. Od Vysokých Tatier sú vzdialené 3 km a od Popradu 5 km. TATRANSKÉ SMARAGDY - nádherné miesto pre Vaše vysnívané bývanie. - možnosť celoročného alebo víkendového bývania s očarujúcou prírodnou scenériou pri lese a s exkluzívnym výhľadom na Vysoké Tatry . Tieto pozemky sú svojou polohou predurčené na to , aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody, kde si budete vychutnávať svoje voľnočasové aktivity. Benefit pre zdravé bývanie: cyklistický, turistický, bežecký chodník začína priamo pri Smaragdoch a vedie cez Vysoké Tatry. Informácie o Tatranských smaragdoch Vám poskytnem telefonicky a po dohode ukážem a predstavím osobne. Dohodnite si telefonicky obhliadku na čísle
Pozemok pri lese s panoramatickým výhľadom na Vysoké Tatry
Panoramatický výhľad na Vysoké Tatry, západ slnka a okolie z vlastného domu, chaty, penziónu situovaného na vrchu novej lokality Tatranské Smaragdy - Mlynica pod Vysokými Tatrami. V bezprostrednej blízkosti pozemku sa nachádza les a pri ňom majú svoj domov kone, ktoré Vám radi ukážu okolie z ich chrbta a sedla. Popis: - pozemok s rozlohou 1700m2 - 25% zastavanosť na pozemku - určený na rodinné domy/penzión - pri lese s panorámou na Tatry a okolie - pri Enviro Life Academy - pri Súkromnej škole Krásne sady - v blízkosti jazdy na koňoch v Krásnych Sadoch - lokalita Tatranské Smaragdy - Mlynica Regulatívy funkčného usporiadania využívania pozemkov a stavieb r. 2019 - jedno nadzemné podlažie + obytné podkrovie pre rodinné domy - hlavné stavby: rodinné domy, rodinné domy s obchodom a službami v max. podiele 25% - územie je určené pre výstavbu rodinných domov, t.j. budova určená́ predovšetkým na rodinné bývanie so samostatným vstupom z verejnej komunikácie, ktorá má najviac tri byty, - súčasťou rodinného domu môže byť aj funkcia drobnej občianskej vybavenosti v oblasti súkromnej administratívy, obchodu a nevýrobných služieb, ktoré nebudú zdrojom škodlivých faktorov obytného a životného prostredia v rozsahu 25% obostavaného objemu rodinného domu, - vzdialenosť objektu od spoločnej hranice pozemku – minimálne 2 m - vzdialenosť objektu od hranice obslužnej komunikácie – minimálne 3 m, pokiaľ plocha pre umiestnenie stavby alebo stavebná čiara neurčuje väčšiu vzdialenosť - vzdialenosť objektov od susedného objektu – minimálne 7 m, v osobitnom prípade, ak žiadnej z protiľahlých častí stien nie sú okná obytných miestností, je možné znížiť túto vzdialenosť na 4 m
Lukratívny stavebný  pozemok  Vysoké Tatry 1700m2
Lukratívny, stavebný pozemok je situovaný v hornej časti Tatranských Smaragdov pri lese a disponuje úžasným výhľadom na panorámu Vysokých Tatier s rozhľadom až na Kráľovú hoľu. Stavebný pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 1700 m2, určený na výstavbu rodinného domu pri lese, alebo rekreačný objekt vo vyhľadávanej lokalite Vysokých Tatier s možnosťou celoročného využitia. Pozemky sú situované v jednej z najkrajších častí podtatranského regiónu, medzi katastrami Starého Smokovca a Popradom. Od Vysokých Tatier sú vzdialené 3 km a od Popradu 5 km. IS - hotové Nová lokalita schválená na výstavbu rodinných domov. Stavebné povolenie môžete žiadať už aj dnes a prvé stavby na Tatranských smaragdoch už stoja!! Lokalita, Tatranské smaragdy, poskytuje ideálne miesto na bývanie pre ľudí, ktorých pracovné povinnosti držia v meste, ale vo svojom voľnom čase túžia po tichu, prírode, relaxe. Tieto pozemky sú polohou predurčené na to, aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody. - nádherné miesto pre Vaše vysnívané bývanie. - možnosť celoročného alebo víkendového bývania s očarujúcou prírodnou scenériou pri lese a s exkluzívnym výhľadom na Vysoké Tatry***** Stavebný pozemok je predurčený na to , aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody, kde si budete vychutnávať svoje voľnočasové aktivity. Benefit pre zdravé bývanie: cyklistický, turistický cyklochodník vedie cez Vysoké Tatry. Kontaktujte ma kedykoľvek na
Lukratívne stavebné pozemky,Vysoké Tatry 818m2 a 1076 m2
Stavebný pozemok je situovaný v hornej časti Tatranských Smaragdov pri lese a disponuje úžasným výhľadom na panorámu Vysokých Tatier s rozhľadom až na Kráľovú hoľu. Stavebný pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 1076 m2 určený na výstavbu rodinného domu pri lese, alebo rekreačný objekt vo vyhľadávanej lokalite Vysokých Tatier s možnosťou celoročného využitia. Pozemky sú situované v jednej z najkrajších častí podtatranského regiónu, medzi katastrami Starého Smokovca a Popradom. Od Vysokých Tatier sú vzdialené 3 km a od Popradu 5 km. IS: kanalizácia, verejné osvetlenie elektrina, optické káble, vnútorná cestná komunikácia - Chodníky, obrubníky, cesty sú tiež v cene pozemku. Nová lokalita schválená na výstavbu rodinných domov sa nachádza medzi katastrami Starý Smokovec, Nová Lesná a Mlynica. Stavebné povolenie môžete žiadať už aj dnes a prvé stavby na Tatranských smaragdoch už stoja!! Lokalita, Tatranské smaragdy, poskytuje ideálne miesto na bývanie pre ľudí, ktorých pracovné povinnosti držia v meste, ale vo svojom voľnom čase túžia po tichu, prírode, relaxe. Tieto pozemky sú polohou predurčené na to, aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody. - nádherné miesto pre Vaše vysnívané bývanie. - možnosť celoročného alebo víkendového bývania s očarujúcou prírodnou scenériou pri lese a s exkluzívnym výhľadom na Vysoké Tatry . Stavebný pozemok je predurčený na to , aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody, kde si budete vychutnávať svoje voľnočasové aktivity. Benefit pre zdravé bývanie: cyklistický, turistický cyklochodník vedie cez Vysoké Tatry. Kontaktujte ma kedykoľvek na
Lukratívne stavebné pozemky,Vysoké Tatry 1700m2 a 763 m2
Stavebný pozemok je situovaný v hornej časti Tatranských Smaragdov pri lese a disponuje úžasným výhľadom na panorámu Vysokých Tatier s rozhľadom až na Kráľovú hoľu. Stavebný pozemok s inžinierskými sieťami o rozlohe 1700 m2 a 763 m2 určený na výstavbu rodinného domu pri lese, alebo rekreačný objekt vo vyhľadávanej lokalite Vysokých Tatier s možnosťou celoročného využitia. Pozemky sú situované v jednej z najkrajších častí podtatranského regiónu, medzi katastrami Starého Smokovca a Popradom. Od Vysokých Tatier sú vzdialené 3 km a od Popradu 5 km. IS: kanalizácia, verejné osvetlenie elektrina, optické káble, vnútorná cestná komunikácia - Chodníky, obrubníky, cesty sú tiež v cene pozemku. Nová lokalita schválená na výstavbu rodinných domov sa nachádza medzi katastrami Starý Smokovec, Nová Lesná a Mlynica. Stavebné povolenie môžete žiadať už aj dnes a prvé stavby na Tatranských smaragdoch už stoja!! Lokalita, Tatranské smaragdy, poskytuje ideálne miesto na bývanie pre ľudí, ktorých pracovné povinnosti držia v meste, ale vo svojom voľnom čase túžia po tichu, prírode, relaxe. Tieto pozemky sú polohou predurčené na to, aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody. - nádherné miesto pre Vaše vysnívané bývanie. - možnosť celoročného alebo víkendového bývania s očarujúcou prírodnou scenériou pri lese a s exkluzívnym výhľadom na Vysoké Tatry . Stavebný pozemok je predurčený na to , aby Vás i Vašu rodinu preniesli z ruchu mesta do lona prírody, kde si budete vychutnávať svoje voľnočasové aktivity. Benefit pre zdravé bývanie: cyklistický, turistický cyklochodník vedie cez Vysoké Tatry. Kontaktujte ma kedykoľvek na