inzercia, predaj, predám, bazár

STEBNICKÁ HUTA - REKEREAČNÝ KOMPLEX SLNEČNÝ MAJER NA 22HA PO

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame Vám na predaj atraktívny plne funkčný ubytovací komplex „Slnečný majer“ zameraný na agroturistiku, výborná  investícia s možnosťou ďalšieho rozvoja. Lokalita Stebnícka Huta, v blízkosti Bardejova, Bardejovských kúpeľov.

Dispozícia : Hlavná budova - Hotel s ubytovaním, recepcia, súčasťou hotela je koliba, lovecký salónik, bazén, jedáleň, spoločenská hala. Samostatne stojaci vonkajší altánok s grilom, krytá jazdecká hala, nádvorie. Penzión s kapacitou 100 lôžok poskytuje celoročné ubytovanie v dvojposteľových izbách a  apartmánoch. V rámci objektu sa nachádzajú 5 samostatné chaty. Pozemok 22 hektárov. Slnečný majer sa nachádza v krásnom lesnom prostredí, polohou je predurčený na nerušené ubytovanie, školy v prírode spojené s ubytovaním, detské tábory, konferencie a množstvo ďalších aktivít spojených s rozvojom agroturistiky. Výborné recenzie ubytovaných škôl, svadby, školenia. Energetický certifikát C. 

Cena 1 499 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
STEBNICKÁ HUTA - REKEREAČNÝ KOMPLEX SLNEČNÝ MAJER NA 22HA PO
Podobné inzeráty
STEBNICKÁ HUTA - REKEREAČNÝ KOMPLEX SLNEČNÝ MAJER NA 22HA PO
Ponúkame Vám na predaj atraktívny plne funkčný ubytovací komplex „Slnečný majer“ zameraný na agroturistiku, výborná  investícia s možnosťou ďalšieho rozvoja. Lokalita Stebnícka Huta, v blízkosti Bardejova, Bardejovských kúpeľov. Dispozícia : Hlavná budova - Hotel s ubytovaním, recepcia, súčasťou hotela je koliba, lovecký salónik, bazén, jedáleň, spoločenská hala. Samostatne stojaci vonkajší altánok s grilom, krytá jazdecká hala, nádvorie. Penzión s kapacitou 100 lôžok poskytuje celoročné ubytovanie v dvojposteľových izbách a  apartmánoch. V rámci objektu sa nachádzajú 5 samostatné chaty. Pozemok 22 hektárov. Slnečný majer sa nachádza v krásnom lesnom prostredí, polohou je predurčený na nerušené ubytovanie, školy v prírode spojené s ubytovaním, detské tábory, konferencie a množstvo ďalších aktivít spojených s rozvojom agroturistiky. Výborné recenzie ubytovaných škôl, svadby, školenia. Energetický certifikát C.  Cena 1 500 000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.
SLNEČNÝ MAJER,BARDEJOV,TOP INVESTÍCIA V KRÁSNOM PROSTREDÍ
BENARD REALITY ponúka na predaj agroturistické zariadenie Slnečný majer so skvelým investičným potenciálom, ktorý sa nachádza v nádhernom prostredí obce Stebnícka Huta, len 15 km od mesta Bardejov. Tento penzión s celkovou kapacitou 100 lôžok je umiestnený v krásnom prostredí pohoria Nízkych Beskýd a umožňuje celoročné ubytovanie v dvojposteľových izbách, apartmánoch, chatách a aj študentskom dome. Súčasťou predaja je celý komplex budov (hlavná budova s kolibou, študentský dom, chaty, stajne, detské ihrisko, vonkajší altánok s grilom, krytá jazdecká hala..) a to všetko sa predáva spolu s cca 22 ha pozemkom. Slnečný majer sa nachádza v absolútnom súkromí a svojou vynikajúcou lokalitou ponúka ničím nerušené ubytovanie, ako aj priestor na svadby, rodinné oslavy, školské výlety s ubytovaním, detské tábory, firemné konferencie a množstvo ďalších možností podnikania spojených s agroturistikou. Hlavná budova- penzión a koliba Trojpodlažná podpivničená budova agroturistického zariadenia s ubytovacou časťou, reštauračnou časťou, skladovými priestormi, kuchyňou a prevádzkovým zázemím. Budova je stavebne aj prevádzkovo prepojená s budovou Koliby. Pozostáva: 1.PP- chodba s hlavným schodiskom, kotolňa, strojovňa, práčovňa, sušiareň, sociálne zariadenia, príprava na saunu, bazén, konferenčná miestnosť 1.NP-vstupná hala s recepciou a hlavným schodiskom, izby pre hostí (7), kuchyňa, jedáleň, sociálne zariadenia, kancelárie, koliba- 2 x jedáleň Podkrovie- chodba, izby pre hostí (11), apartmány Chaty 4 dvojpodlažné chaty nachádzajúce sa oproti hlavnej budove, každá pozostáva z: 1.NP- izba, zádverie, šatník, kúpeľna, WC, balkón Podkrovie- izba, balkón Každá chata ponúka pohodlné ubytovanie pre 5 osôb. Študentský dom Dvojpodlažný dom umiestnený taktiež oproti hlavnej budove je funkčne rozdelený na 2 samostatné ubytovacie jednotky so samostatnými vstupmi a pozostáva: 1.NP- 2 izby, zádverie, predsieň, schodisko, WC Podkrovie- 3 izby, kúpeľňa, WC, chodba Stajne a krytá jazdecká hala Jednopodlažná budova, slúži na ustajnenie koní a je stavebne prepojená s rekreačnými chatkami. Samostatné chatky sú postavené na budove stajne a majú samostatné vstupy. Krytá jazdiareň pre kone je priamo spojená so stajňami. Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na Slovenskej ul. č. 8 v Prešove, prípadne na zakutansky@ alebo na telefónnom čísle . ZADARMO K TEJTO NEHNUTEĽNOSTI DOSTANETE:  inzerovanie nehnuteľnosti na najsledovanejších realitných portáloch a v miestnych novinách;  preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti;  vysvetlenie problémov záložných tiarch, vecných bremien a pod.;  právny servis zabezpečený právnikom s dlhoročnými skúsenosťami;  kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely;  poplatky za overenie podpisov na zmluvách u notára;  správny poplatok za
Apartmánový komplex so správcov. bytom na predaj
Ponúkame na predaj zabehnutý apartmánový komplex v rekreačnom areály kúpeľov Patince. Celoročne využívaný komplex so stálou klientelou pozostáva z ôsmych samostatných apartmánov a správcovského bytu. Celková rozloha ponúkanej nehnuteľnosti je 1360 m2, zastavaná plocha je 450 m2. Celková kapacita apartmánov je 32 lôžok. V šiestich apartmánoch je možnosť prístelky – celková kapacita je potom 38 lôžok. Vybavenie apartmánov: kuchyňa s jedálenským kútom a kuch. spotrebičmi, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou a dve samostatné izby: obývacia izba a spálňa s LCD televízorom. K apartmánom patrí vonkajšie posedenie kryté drevenou strieškou lemujúcou apartmánový komplex. Klienti majú k dispozícii 11 parkovacích miest. Veľký správcovský byt a prijímacia kancelária sa nachádzajú v centrálnej časti objektu. Dispozícia: Na prízemí je obývacia izba s kuchynskou linkou (americká kuchyňa), kúpeľňa s toaletou a masážnym sprchovým kútom a technická miestnosť. V podkroví sa nachádzajú dve samostatné spálne. Parkovacie státie pre auto správcu a kryté posedenie. Možnosť prerobenia na ďalší apartmán. K objektu tiež patrí drevený altánok s posedením, ohnisko, detské ihrisko, záhradka, ovocné stromy, vinič, záhony s okrasnými kvetinami, sklad náradia. Stavebný materiál: Tvárnice YTONG 300, objekt je zateplený polystyrénom, strechu tvorí kanadský šindeľ, podlahu okolo objektu - zámková dlažba. Okná sú plastové so žalúziami, prípadne drevené s obločnicami. Vďaka veľkej drevenej terase a použitému stavebnému materiálu sú v objekte prijemné tepelné podmienky aj počas letných mesiacov. Ponúkaná nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 2007. Revízie z roku 2019. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete: voda, kanalizácia, plyn, internet, DIGI TV, elektr. vedenie 240, 380 V. Objekt je vykurovaný plynovým kotlom. Predmetná nehnuteľnosť je stále v prevádzke a predáva sa spolu s nábytkom a celkovým vybavením (vrátane zoznamu stálych klientov). Dôvodom predaja nie sú ekonomické, ale osobné dôvody. Cena: 389 000 Eur V prípade vážneho záujmu dohoda možná. Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv. - poskytujeme komplexný realitný servis, - preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke, - stavebné povolenia, legalizácia stavieb, - potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.
Na predaj športovo-rekreačný komplex, Radava pri Podhájskej
Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj súbor nehnuteľností, ktoré spolu tvoria jedinečný športovo-rekreačný komplex s možnosťou ubytovania a stravovania v zabehnutom penzióne s kapacitou cca 200 hostí, ale aj viacerými možnosťami najmä v oblasti športového vyžitia a relaxu. Predurčuje ho na to blízkosť viacerých miestnych športovísk vrátane vlastnej krytej multifunkčnej športovej haly, futbalového ihriska s umelou trávou či miestneho futbalového ihriska, ako aj neďalekého termálneho kúpaliska v známom kúpeľnom mestečku Podhájska (cca 3 km) s celoročnou prevádzkou. Súčasťou tejto ponuky sú nehnuteľnosti nachádzajúce sa na pozemkoch s celkovou výmerou 7.927 m2 a viacero objektov. Všetky sú v udržiavanom a funkčnom stave, pripravené na aktuálnu turistickú sezónu – jedná sa o ponuku vhodnú pre investora, ktorý ocení vybudovaný a zabehnutý komplex a bude pokračovať v podnikaní v oblasti športu, gastrosektora a cestovného ruchu, ale nevylučuje sa ani iné využitie (napríklad ako domov dôchodcov s vhodným doplnkovým sortimentom služieb pre seniorov, služby spojené s prenájmom, organizovanie športových podujatí a podobne). Všetky budovy a voľné plochy aj športoviská sú logicky prepojené so zachovaním dostatočného komfortu pre ubytovaných hostí vrátane bezproblémového parkovania pre návštevníkov aj zamestnancov. Objekty sa nachádzajú v oplotenom areáli na okraji obce Radava (okres Nové Zámky) neďaleko hlavnej cesty vedúcej do mestečka Podhájska, a vďaka tomu sú ľahko viditeľné aj dostupné. Dominantnou nehnuteľnosťou je Penzión Iveta*, ktorý je v prevádzke od roku 2006. Svojím zameraním a kapacitou je vhodný najmä na relaxačné a dovolenkové pobyty, ubytovanie počas športových podujatí, sústredenia, večierky, školenia, kongresy, svadby, tábory, školy v prírode a podobne. Na ploche cca 3500 m2 ponúka ubytovanie v 46-tich vybavených izbách (22 izieb na 1.poschodí, 20 izieb na 2.poschodí, dve bezbariérové izby so samostatným prístupom zvonka a dva apartmány). Pobytové služby sú doplnené stravovacími, ktoré si obľúbili okrem ubytovaných hostí aj návštevníci tunajšej reštaurácie. Pre všetkých sú k dispozícii ďalšie služby ako hotelová recepcia, bar, bowling, wellness centrum s jacuzzi a saunou, masáže, vonkajšia prestrešená terasa, viaceré salóniky a dve veľké kongresové miestnosti s dostatočnou kapacitou aj pre veľké skupiny. Súčasťou penziónu sú aj technické miestnosti, kancelárie, sklady, zázemie pre zamestnancov vrátane šatní a vlastných sociálnych zariadení, vybavená kuchyňa, práčovňa či miestnosti pre upratovačku. Vzhľadom k tomu, že zariadenie sa profiluje ako športovo-rekreačný komplex, podstatnou časťou ponuky sú aj vlastné kompletne vybavené športoviská. Okrem vonkajšieho futbalového ihriska s povrchom z umelej trávy je to najmä objekt krytej haly – multifunkčného ihriska a telocvične. Ihrisko je určené pre futsal, basketbal, volejbal, bedminton, tenis, stolný tenis, zápasenie či karate. Pre športov
Habovka
HABOVKA -Atrakcie a okolie Aquapark Tatralandia (29 km) Tatralandia - najväčší aquapark na Slovensku Bežecké lyžovanie Obľúbené trate na bežecké lyžovanie v okolí Habovky a Zuberca Brestovská jaskyňa Brestovská jaskyňa je prvou sprístupnenou jaskyňou Oravy a Západných Tatier Františkova Huta (Podbiel 10 km) Železiareň Františkova huta Jablonka - Poľsko (40 km) Tradičné trhy, ktoré sú obľúbeným miestom nakupovania Liptovská mara (28 km) Jedna z najznámejších priehrad Slovenska Lyžiarske stredisko Zuberec - JANOVKY (1 km) Lyžiarske stredisko Zuberec - JANOVKY Lyžiarske stredisko Zuberec - MILOTÍN (2 km) Lyžiarske stredisko Zuberec - MILOTÍN Meander Oravice Výnimočný vodný svet s geotermálnou vodou Múzeum oravskej dediny (5 km) Múzeum, ktoré ukazuje život v oravských dedinách v minulosti Oravská priehrada (28 km) Jedna z najväčších vodných nádrží na Slovensku Oravský hrad v Oravskom Podzámku (28 km) Významná dominanta oravského regiónu, ktorá patrí medzi najvýznamnejšie pamiatky hradného staviteľstva na území Slovenska Roháčsky turistický vláčik Termálne kúpele ORAVICE (10 km) Mineralizovaná, sírovo – vápenato – sodno – horečnatá voda z prírodných zdrojov Vodný mlyn na Oblazoch v Kvačianskej doline (9 km) Kvačianska a Prosiecka dolina Západné Tatry Roháče (11 km) Roháče patria k najatraktívnejším lokalitám turistiky na Slovensku Zverovka - Spálená (8 km) Lyžiarske stredisko sa nachádza v lokalite Salatínskej doliny a Spálenom žľabe Penzión sa nachádza v obci Habovka na pozemku o rozlohe 680 m2, kde je umestnený altán s terasou. Zastavaná plocha penzionu je 302m2 . Napojený je na elekrinu, obecný vodovod, odpad je riešený napojením na kanalizáciu. Kúrenie je zabezpečené kotlom na tuhé palivo, elektrinu, s možnosťou vykurovania prízemia krbouvou pecou. Lokalita penzionu : Lyžiarske stredisko Roháče – Spálená Dolina je vzdialené 11 km. Oravský hrad je od ubytovania vzdialený 10 km. Termálny park Meander je vzdialený 8 km. Na mieste je k dispozícii bezplatné parkovisko. Penzion pozostáva zo suterénu, prízemia a poschodia. V suteréne sa nachádza: - jednoizbový apartmán, ktorý sa využíval pre zamestnancov ( obsahuje kuchyňu, izbu, toaletu a kúpeľňu ), - technická miestnosť, kde je pec na tuhé palivo, - sauna + bazén, - oddychová miestnosť. Na prízemí sa nachádza: - vstupná hala, - toalety dámske a pánske - bar s kapacitou 50 hostí, - kuchyňa, - miestosť na zeleninu a ovocie, - miestnosť na uschovu a spracovanie mäsa, - dve garáže. Na poschodí sa nachádzajú: - jeden 3 izbový apartman s kúpeľňou, v ktorej sa nachádza sprchovací kút a s toaletou, - dve 2 posteľové izby so súkromnú kúpeľňu s
HOTEL A VILA PŘÍMO NA PLÁŽI - FENOMENÁLNÍ INVESTIČNÍ PŘÍLEŽI
Nabízíme k prodeji špičkový komplex nemovitostí s zaběhnutým podnikáním v cestovním ruchu, hotel na ostrově Pag. Tato fenomenální příležitost nabízí v kompletu k prodeji: HOTEL: netto stavební rozlohy – 1.044,53 m2, příjezd a parkoviště – 1072 m2, upravený park pro děti – 500 m2, upravenou část pláže a zahradu – 767 m2 a část pláže – 228 m2 Parkoviště patří do stavební zóny! PŘÍZEMÍ – restaurace s kuchyní a WC pro personál, restaurační čás v uzavřené části a na terase, která je uzavřená. WC pro hosty restaurace, 4 skladiště pro potřeby restaurace a hotelu, kotelna a lovecký pokoj. 1.PATRO – 8 ložnic s koupelnami a lodžiemi, ke kterým se přichází hlavní chodbou. 2.PATRO - 8 ložnic s koupelnami a lodžiemi, ke kterým se přichází hlavní chodbou. 3.PATRO – 2 ložnice s koupelnami a terasami, a apartmán se 2 ložnicemi, kuchyní, obývacím pokojem a jídelnou a velkou nekrytou terasou. Na 3. patře se nachází i velké skladiště. K objektu patří í sklepní část a 2 garážer s automatickými vraty, BGP – 17 m2. VILLA – netto stavební rozlohy – 438,48 m2 PŘÍZEMÍ: APP1 – obývací pokoj, kuchyně a jídelna, ložnice, koupelna, chodba a 2 lodžie – 61,09 m2 APP2 - obývací pokoj, kuchyně a jídelna, ložnice, koupelna, chodba a 1 lodžie – 50,96 m2. KOMERČNÍ PROSTOR – komerční prostor s sanitárním zařízením – 16,91 m2 1.PATRO: APP3 – obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ložnice, koupelna, chodba, nekrytý balkon a dvě lodžie – 57,26 m2 APP4 - obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ložnice, 2x koupelna (jedna patří k ložnici), 2x chodba a lodžie – 69,47 m2. 2.PATRO: APP5 - obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ložnice, koupelna, chodba a 3 balkony – 52,26 m2. APP6 - obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ložnice, 2x koupelna (jedna patří k ložnici), 2x chodba, balkon. – 67,47 m2. TENTO KOMPLEX JE JEDINEČNÁ PŘÍLEŽITOST TOHOTO TYPU. FUNGUJÍCÍ PODNIKÁNÍ + KOMPLETNÍ VYBAVENÍ! PŘEDÁNÍ NOVÉMU MAJITELI VŠECH OBCHODNÍCH KONTAKTŮ A KONTAKTY PRO SPOLUPRÁCI S TURISTICKÝMI AGENTURAMI. VŠECHNY POTŘEBNÉ CERTIFIKÁTY A TESTOVÁNÍ POUŽITÝCH MATERIÁLŮ DLE EU STANDARDŮ! Půdorysný komplex má více než 4900 m2! Také je zde i možnost koupě dalšího stavebního pozemku v blízkosti tohoto komplexu – viz inzerát 20419268N Pro všechny další informace o nemovitosti a kvůli dohodě o termínu prohlídky nás kdykoliv s důvěrou kontaktujte. POZNÁMKA: RK provize není zahrnutá v ceně. Počet poschodí: 3 Počet izieb: 32 Obytná plocha: 1419m² Rozloha pozemku: 4900m² Úžitková plocha: 1419m² Vlastníctvo: firemné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Kanalizácia: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Balkón: áno Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Energetický certifikát: C Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové Prístupov