inzercia, predaj, predám, bazár

Šteniatká hnedého čoko labradora

Kategória: Psy

Príjímame rezervácie na šteniatka hnedého labradora, ktoré uzreli svetlo sveta dňa 21.3.2023. Narodili sa našej 4r Skye a nášmu 1,5r Rockymu. Rodičmi sa stali po prvý krát a úlohy rodičov sa podujali na výbornu. Sú veľmi dobrej, kľudnej a priateľskej povahy. Radi sa hrajú s deťmi. Obaja sú po čistokrvných papierových rodičoch hnedého labradora. Oboch rodičov je možné vidieť aj osobne, ako aj na fotkách.
K rezervácii sú 4 psíkovia a 3 fenky. Odber šteniatok je možný koncom mája. Šteniatka budú odčervené, zaočkované, začipované a veterinárne ošetrené s veterinárnym preukazom. Pri odbere šteniatok pribalíme aj balíček s granulkami, ktorými budú šteniatka kŕmenie.

Všetky rezervované
Šteniatká hnedého čoko labradora
Podobné inzeráty
Šteniatka - jazvečík krátkosrstý ČOKO-MERLE / BLUE - MERLE
Jazvečík krátkosrstý MERLE Predám čistokrvné šteniatka jazvečíka bez PP z registrovaného chovu do dobrých rúk. K odberu budú ako 8-týždňové (okolo 18. mája), 3-krát odčervené, zaočkované, so zdravotným preukazom a obhliadnuté veterinárom. Obaja rodičia majú váhu do 7kg a je možné ich vidieť spolu so šteniatkami. Matka je blue-merle (čiernopálená s génom merle), otec čokoládový - obaja sú vidieť aj na fotkách a videu. Šteniatka sú hravé, socializované sopsami aj s deťmi. Ideálne do rodiny. Krátke VIDEO so šteniatkami: Ceny podľa pohlavia a sfarbenia: 1. Sučka blue-merle = 450€ 2. Pes čoko-merle = 450€ 3. Pes čoko-merle = 450€ - REZERVOVANÉ 4. Sučka čoko-merle = 490€ - REZERVOVANÉ Prípadne dohodou.
Rezervované
Prijmeme rezerváciu na šteniatka čistokrvneho labradora čokoládovej farby bez pp Všetky šteniatka rezervované !! Máme 4 psíky a 2 fenky Žltý - sfarbenie kapučíno (rezervovaný ) Svetlo modrý - sfarbenie kapučíno ( rezervovaný) Tmavo modrý - sfarbenie tmavá čoko (rezerv. ) Zelený - sfarbenie tmavá čoko (rezervovaný ) Červená - sfarbenie kapučíno (rezervovaná ) Ružová - sfarbenie tmavá čoko ( rezervovaná ) Rodičia sú obaja čokoládový so skvelou povahou. Šteniatka budú pri odbere očkované , odčervene a čipovane. Odber šteniatok od 31.5 . Len do dobrých rúk !!
Na predaj krátkosrsté čokoládové jazvečík šteniatká
Ponúkame na predaj prekrásne čokoladové jazvečík šteniatká. 1. Čoko fena 2. Čoko fena 3. Čoko fena Narodili sa: 11.08. 2022 Mozný odber ihned. Šteniatka sú cipnute + ockovane (maju uz aj besnotu) + odcervene + veterinarsky preukaz. Kontaktovať iba telefonicky! Len vazny zaujem! Krmene kvalitnými granulami a konzervami ( Royal Canin Starter), sú zvyknuté na ludský kontakt, chované v prekrasnom prostredí!!!
šteniatka pitbula
Zdravičko, ponúkam na predaj šteniatka pitbula, sú veľmi hravé, a prítulné, šteniatka sami jedia, čiže nie je žiaden problém s odberom. Majú 6 týždňov. Cena je 30€ ks Cena je preto 30€, lebo ich máme 11 a máme s tým veľa starostí. Mame 2x čierneho 3x bielych 1x hnedého 2x bielo-hnedého 2x čierno-bielych 1x čierno-hnedého
Šteniatka Labradora
Voľný už len jeden čierný psík!!! 13.5.2023 Prijímam rezervácie na šteniatka čistokrvného labradora bez PP. Rodičia: pes čokoladový po PP rodičoch, fenka čierná po PP čoko rodičoch z Nemecka. Šteniatka budú odčervené, očkované, začipované s preukazom. Budú kŕmené superpremiovým krmivom Carnilove losos/morka bez lepku a barf stravou kuracie a hovädzie mäsko. Narodili sa 1.4. a odber bude možný od 27.5.2023
Francúzsky buldoček modrý , čoko
Ponúkam k rezervácií naše nádherné, typovo kvalitné šteniatka sú bez PP sú tmavej farby čoko. s modrým génom,3 chlapcov 1 modrý, 2 tmavá čokoláda a 1dievča biele strakoška a 1 tmavá čoko, ktoré sa nám narodili začiatkom 11 mesiaca a budú na odber koncom 12 mesiaca ).Šteniatka majú kompaktnú stavbu tela, malé ušká, krátke chvostíky. Rodičia šteniatok otec: Lilac tan a mamina: je s čokoládovým a modrým génom.Pri odbere už budú veterinárne ošetrené a 1x okčkované, samozrejmosťou je aj kvalitne pravidelné odčervenie. ( Viac informáciía a fotiek poskytnem po telefone alebo whatsap, Nové Zámky, cena od 350