inzercia, predaj, predám, bazár

Šteniatka - zlatý retriever a border kólia

Kategória: Psy

Ponúkam krížené šteniatka zlatého retrievera a border kolie. Šteniatka sú narodené 20.11.2022 a ponúkam dvoch psíkov. Šteniatka zdedili farbu po border kolii.

Matka: čistokrvný zlatý retriever
Povaha: priateľská, obľubuje pozornosť, ale aj deti, učenlivá, vytrvalá, iné zvieratá jej nerobia problém.
zvláda jednoduchšie túry a beh za byciklom. Vhodná ako maznák do rodiny s deťmi. Bohužiaľ, ako je o retrieveroch známe, strážne psy sú to veru neni.

Otec: border kólia
Povaha: priateľsky, učenlivý, vytrvalý, vhodný na stráženie, iné zvieratá nerobia problém.
túry zvláda bez problémov, vhodný na farmu alebo ako ovčiarsky pes, ale taktiež aj k deťom ako domáci miláčik. Dvor dokáže ustrážiť bez problémov.

Oba rodičia sú chlpaté psy, vhodne na celoročný pobyt vonku v dobre zateplenej búde. Potrebujú veľa láska, poroznosti ale aj každodennej aktivity.
Pridávam nie len fotky šteniatok, ale aj fotky matky.
Šteniatka - zlatý retriever a border kólia
Podobné inzeráty
Šteniatka - kríženci zlatého retrievera a border kólie
Ponúkam krížené šteniatka zlatého retrievera a border kolie. Šteniatka sú narodené 20.11.2022 a ponúkam dvoch psíkov. Šteniatka zdedili farbu po border kolii. Matka: čistokrvný zlatý retriever Povaha: priateľská, obľubuje pozornosť, ale aj deti, učenlivá, vytrvalá, iné zvieratá jej nerobia problém. zvláda jednoduchšie túry a beh za byciklom. Vhodná ako maznák do rodiny s deťmi. Bohužiaľ, ako je o retrieveroch známe, strážne psy sú to veru neni. Otec: border kólia Povaha: priateľsky, učenlivý, vytrvalý, vhodný na stráženie, iné zvieratá nerobia problém. túry zvláda bez problémov, vhodný na farmu alebo ako ovčiarsky pes, ale taktiež aj k deťom ako domáci miláčik. Dvor dokáže ustrážiť bez problémov. Oba rodičia sú chlpaté psy, vhodne na celoročný pobyt vonku v dobre zateplenej búde. Potrebujú veľa láska, poroznosti ale aj každodennej aktivity. Pridávam nie len fotky šteniatok, ale aj fotky matky.
Border kolia šteniatka
Predám čistokrvné šteniatka Border Kolia po výborných rodičoch. Narodené 17.4.2023,3 fenky a 2 psikovia. Otec čierno-biely ,matka výnimočnej farby red merle ee (GOLD).Rodičia sú úžasnej povahy,veľmi dobre znášajú domáce zvierata a majú výborný vzťah k deťom. Šteniatka majú predispozíciu byť vhodný domáci miláčik avšak s poriadnou dávkou aktivity ,tak budú vhodné aj na športy. Je dobré ak ste už mali skúsenosti s Border koliou alebo ste aktívny človek,nie sú to psikovia pre každého. Šteniatka budú pri odbere 2-3 odčervené,očkované a začipované+zdravotný preukaz. Šteniatka dáme len do dobrých rúk . K dispozícii sú už len psíky Axel a Félix. Prijímam rezervácie,avšak za podmienky zálohy vo výške 50€ . Bella-fenka-farba red merle Gold (REZERVOVANÁ ) Félix- psík- farba čokoladova Axel-psík- farba čierno biela ,črtá sa sfarbenie tri color Happy-fenka-farba tri color (REZERVOVANÁ) Aurora- fenka- farba sable (výnimočná farba tejto fenky-REZERVOVANÁ) Zatiaľ všetky šteniatka majú modré oči,avšak počas dospievania sa môžu zmeniť,ale aj nemusia. Šteniatka budú k odberu po 5.6.2023. Kontaktovať ma viete telefonicky,SMS ,ale aj cez Whatsapp.
Border staffy trikolor
Ahojte, všetci. Po dvoch rokoch máme opäť border stafíkov: mama je naša stafordka a otec je border kólia. V ponuke je jedna fenka (fotka č. 8,9,10) a traja psíci. Border staffy v dospelosti vyzerá na 95 percent ako staford, akurát má kvalitnejšiu krátku srsť s podsadou. Border staffy je oproti border kólii: - lepšie osvalnený s mohutnejšou tlamou - spokojnejší a menej zbláznený do činnosti - vhodný aj na silové disciplíny, akými sú napr. ťahanie detských sánok s posádkou. Border staffy je oproti stafordovi: - inteligentnejší a samostatný v riešení situácií - vhodný do dvora s hydinou - bezproblémový, pokiaľ ide o problémy s kĺbami vo vyššom veku. Predchádzajúce šteniatka išli aj k rodinám s deťmi, aj ako strážcovia k ovciam.
Šteniatko - zlatý retriever x border kólia
Ponúkam krížené šteniatko zlatého retrievera a border kolie. Šteniatko je narodené 20.11.2022 a pohlavie psík. Jedenkrát zaočkovaný a začipovaný. Matka: čistokrvný zlatý retriever Povaha: priateľská, obľubuje pozornosť, ale aj deti, učenlivá, vytrvalá, iné zvieratá jej nerobia problém. zvláda jednoduchšie túry a beh za byciklom. Vhodná ako maznák do rodiny s deťmi. Bohužiaľ, ako je o retrieveroch známe, strážne psy sú to veru neni. Otec: border kólia Povaha: priateľsky, učenlivý, vytrvalý, vhodný na stráženie, iné zvieratá nerobia problém. túry zvláda bez problémov, vhodný na farmu alebo ako ovčiarsky pes, ale taktiež aj k deťom ako domáci miláčik. Dvor dokáže ustrážiť bez problémov. Oba rodičia sú chlpaté psy, vhodne na celoročný pobyt vonku v dobre zateplenej búde. Potrebujú veľa láska, poroznosti ale aj každodennej aktivity.
Šteniatko zlatý retriever
Príjmam rezervácie na čistokrvné šteniatka zlatého retrievera.Šteniatka sa narodili 30.10.2022 a na odber budú po 25.12.2022 (V prípade dohody aj skôr pred sviatkami).Ponúkam 5 psíkov a 4 fenky,celkovo je šteniatok 10 ale jedna fenka ostáva u nás.Otec má 3 roky s PP po rodičoch,matka má tiež 3 roky a PP po predkoch.Šteniatka sú bez PP.Pri odbere budú odčervené,očkované a čipované.K šteniatku za príplatok dáme granule,bez príplatku pachový uteráčik a rady na začiatok.Šteniatka po odobratí nebude nutné “ubytovávať” vnútri,budú naučené na vonka.Určite ale odporúčam zatepliť búdu alebo voliéru,prípadne vystlané senom.Rodičia šteniatok sú naučení byť vonku. Možnosť vidieť matku šteniatok.Obidvaja rodičia sú miláčikovia rodiny a zároveň sú ich právoplatnými členmi.Aj matka aj otec sú veľmi pohodoví,obidvaja milujú dlhé prechádzky a tiež milujú svojich majiteľov a všetky detičky.Sú to “salámisti” takže veľké stráženie dvora nehrozí.Rodičia sú na fotkách. !!! Nakoľko budú k odberu v čase Vianoc nechceme aby sa stali darčekmi,ktoré budú zaujimavé dva týždne!!! Fotky budem postupne pridávať ako budú šteniatka rásť,v prípade záujmu môžem posielať mailom alebo SMS.Šteniatka bude možné navštíviť a vybrať si cca v 6.týždni ich života. Kľudne viac info telefonicky alebo mailom. natalia.karasova24@ #zlaty retriver #zlaty retriever #golden retriever #šteniatko
Border kólia - krytie
Ponúkam na krytie nášho čistokrvného dvojročného psíka - border kóliu. Má priateľskú, inteligentnú, húževnatú povahu, veľmi rád sa učí nové veci a rád pláva. :-) Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať. Border kólia / border kolia / border collie / merle.