inzercia, predaj, predám, bazár

Stk

Kategória: Auto Moto

Konci vam Stk a ek na vasom vozidle? Pripravim vase auto na stk pripadne predvediem
Stk
Podobné inzeráty
Autodiagnostika ,oprava, príprava na STK
Dobrý deň ponúkame autodiagnostiku na osobné vozidlá , zistenie poruchy a jej následnej opravy, svietia vám všelijaké kontrolky abs , airbagy, alebo aj snímače tlakov pneumatík , brzdové obloženie, ESP, Parkovacia brzda a všetky možné ostatné kontrolky a máte problém prejsť na STK ? A nechcete pri každej návšteve STK-ačky platiť za výmaz pamäte a za opakované kontroly? Od 1.3 .2023 sa fotí na STK cela palubná prístrojová doska z naštartovaným motorom aby bolo vidno otáčky aj všetky kontrolky kde vám už nepomôže ani zalepiť kontrolku vašho airbagu....Do teraz sa fotil len čisto odometer s počtom najazdených kilometrov...My vám spravíme kontrolu auta odstránime závady , venujeme sa hlavne autoelektronike : abs snímačom, airbagom a svetlám , podľa požiadavky vymeníme hociktorú žiarovku alebo pri väčšom probléme aj xenóny , štartéry xenónov alebo riadiacej jednotky svetiel pri poruche automatického svietenia , nastavenie denného svietenia , pri poškodení výmena celých svetiel, podľa požiadavky a pri probléme z STK aj leštenie starých svetiel , príprava na STK kontrola podvozku bŕzd a podobne.Kontrola lambda sondy cez diagnostiku prípadne jej výmena aby ste nemali problém na emisnej kontrole alebo u naftového vozidla spravíme nútenú regeneráciu DPF filtra pomocou diagnostiky plus vyčistenie motora. Ďalej ponúkame Reset výmeny oleja a intervalu, Kľudne zavolajte preberieme spolu problém a dohodneme následnú obhliadku vozidla alebo kľudne prídeme aj k vám domov.Ponúkame aj Výmenu autobatérie plus kódovanie na novšie vozidlá pri ktorých treba zaregistrovať novú batériu do systému, vypnutie štart stop, vypnutie signalizácie pásov atď.
Príprava na STK a EK
Máte staršie auto a potrebujete sa pripraviť na STK a EK ? Ponúkame Vám kompletnú prípravu na STK a EK a ak sa pýtate ako to bude prebiehať tak tu je postup : Pristavíte vozidlo k nám s veľkým technickým preukazom Skontrolujeme stav vozidla Dohodneme sa s Vami na potrebných opravách Opravíme a vymeníme dohodnuté diely Absolvujeme kontrolu STK/ EK Odovzdanie vozidla zákazníkovi so všetkými potrebnými dokladmi V prípade ak potrebujete prihlásiť svoje auto na Slovenské značky neváhajte nás kontaktovať a radi Vám pomôžeme.
ponukam na prenajom prevozne špz,+ prihlasenie automobilov
Zdravim mam na prenajom prevozne spz platne na SK, poistenie, dialnicna znamka Zaloha 100e + 15e/1den, ……………………………………………………………….. Merac laku, odhali opravovane , striekane , tmelene diely auta, Meria kov aj hlinikove diely. 20e/1den. VYBAVENIE STK : Osobne vozidla, Nakladne vozidla, Motocykel, Voziky, Traktor, ponukame sluzby komplet prihlasenia motoroveho vozidla/ motocykla zo zahranicia. okresy ZA,PB, KNM, BY, po dohode ine. - ZAPIS KOLIES DO TP, - odhlasenie aut, - docastne vyradenie, - uplne vyradenie z evidencie, - kompletne prihlasenie auta zo zahranicia, - vybavenie K.O. / kontroly originality/, - stk + ek, - doklady - ziadost na okresny urad, - vybavenie spz na dopravnom inspektorate, - poistenie vozidiel, - administrativna stk - (po prihlaseni)
AKCIA 30% Zlava Dovoz, Prihlás, odhlás, prepis, STK, EK, KO
Nechce sa Vám čakať cele dni na úradoch?? Dovoz, Prihlásenie vozidla, odhlásenie, prepis, STK, EK, KO.. Vybavíme rýchlo - cele Slovensko. Kúpili ste nove auto? Potrebujete aby Vám niekto zorganizoval dopravu aj dovoz auta s Rakúska, Nemecka alebo Česka? Rad Vám stým pomôžeme a vybavíme komplet všetko. Zavolajte nám ešte dnes. Komplet služba od dovozu, STK, TK, EK, KO do zápisu až na značky (SPZ) Prihlásenie dovezeného vozidla alebo zmeny v evidencii vozidiel môžeme vybaviť všetko rýchlo a bez stresu pre Vás. Prepis auta na dopravnom inšpektoráte? Prihlásenie vozidla kúpeného v zahraničí (zo štátu EÚ alebo zmluvného štátu) do evidencie na Slovensku je náročný proces, ktorý si vyžaduje niekoľko krokov: 1. Preklad dokumentov Úradný preklad technických preukazov od vozidla a nadobúdacieho dokladu – faktúry alebo zmluvy o kúpe. 2. Kontrola originality So spomínanými dokladmi a ich prekladmi je potrebné absolvovať KO. 3. Technická a emisná kontrola Pokiaľ vozidlo prejde KO ako spôsobilé, má viac ako 4 roky, je potrebné vykonanie TK a EK. 4.Žiadosť o uznanie typového schválenia jednotlivo dovezeného vozidla na Okresnom úrade Podanie žiadosti, odovzdanie všetkých dokladov, prekladov, potvrdení a zaplatenie správneho poplatku. 6. Zákonné poistenie Pred prihlásením vozidla do evidencie je potrebné uzatvorenie poistenia zodpovednosti za škodu – PZP. 7. Zápis do evidencie – DI Zapísanie do evidencie na DI, zaplatenie správneho poplatku – registračnej dane, ktorej výška sa odvíja od výkonu motora a veku vozidla a získanie tabuliek s evidenčným číslom. 8. Administratívna technická a emisná kontrola Absolvovanie administratívnej TK a EK, na ktorej sú skontrolované doklady a identifikačné znaky vozidla a na vozidlo sú nalepené kontrolné nálepky a vydané osvedčenia o kontrolách. PRIHLÁSENIE DOVEZENÉHO VOZIDLA Ponúkame Baličky: EXCLUSIVE: Komplet vybavenie na kľúč s prihlásením nemáte žiadne starosti a vozidlo a doklady vyzdvihneme. CLASIC: KO, TK a EK absolvujete sami – možné objednanie na presný čas. Dokumenty si vyzdvihneme u Vás a vybavíme všetky ostatné potrebné úkony. BASIC: KO, TK a EK absolvujete sami – možné objednanie na presný čas. Potrebné dokumenty nám prinesiete podľa vzájomnej dohody a vybavíme všetky ostatné potrebné úkony. Sme tu pre Vás.
LEŠTENIE - RENOVÁCIA SVETLOMETOV
Máte staré, zažltnuté svetlá ? Máte problém pri jazde v noci ? Čaká Vás STK a bojíte sa problému so svietivosťou ? Nechcete platiť veľa peňazí za nové ? Ponúkam Vám riešenie: Nemeňte ich, ale dajte si ich vyleštiť za zlomok ceny nového svetla a budú znova ako nové. Vylepšíte si tak nie len estetický vzhľad vozidla, ale aj svietivosť a tým pádom sa zvýši aj vaša bezpečnosť na cestách. Už žiadne problémy so svetlami pri jazde v noci, pri daždi a pri STK !!! Len 24€ za obe svetlá !!! Trvanie cca 1 hodinu. Pozor novinka : Odstraňovanie fólií zo svetiel, poprípade tmavého laku na svetlách - na STK je to vyhodnotené ako problém so svietivosťou.
Prevozné C Tabulky - STK, KO, EK, TK, Požičovna Aut
Prevozné ŠPZ značky požičiame... prenajmeme. Keď potrebujete zobrať auto na KO, STK, EK, evidenciu vozidiel, prihlásenie alebo ste kúpili auto dovezené zo zahraničia a nemáte ešte ŠPZ. Požičovna nových aut značky Volkswagen - golf, passat, Škoda - fabia, oktavia, SuperB. všetky papiere aj plne poistenie. Dlhodobý prenájom aj krátkodobý za najvýhodnejšie ceni. Poistka aj všetky papiere poskytneme počas požičania. Normálne osobné stretnutie pri prevzatí aj Váš podpis ale dá sa aj kuriérom poslať. Na objednanie alebo otázky nám zavolajte. Trnava / Galanta Poskytujeme aj služby na prihlásenie (kúpa) vozidla do evidenciu vozidiel do SR, odhlásenie (predaj), prepis, STK, TK, EK, KO.. Vybavíme rýchlo