inzercia, predaj, predám, bazár

STK , EK

Kategória: Príslušenstvo

Vybavíme namiesto Vás STK , EK.

Druh vozidiel : osobné autá
Okolie : Fiľakovo a okolie ale aj okres Lučenec , okres Rimavská Sobota , okres Poltár
Najlepšie by bolo keby ste sa ozvali niekoľko dní dopredu (keď je auto v top stave aj brzdy atď) , alebo 2-3-4 týždňov (keď auto vyžaduje servis atď ) predtým ako Vám končí STK , EK (emisná) a nie na poslednú chvíľu . Podľa dohody vieme prísť pre Vaše vozidlo .

Keď budete písať na tento inzerát tak Vás poprosím podrobnejšie informácie o Vašom aute (značka , ŠPZ , rok výroby atď ) aj o tom že kde sa nachádza auto .

Ak máte novšie auto neznamená, že prejde cez STK , EK bez problémov . Na žiadanie vieme aj prezrieť Vaše auto , v tom prípade keď Vaše auto vyžaduje servis, opravíme , vymeníme čo treba , ale samozrejme to vyžaduje čas (niekoľko hodín, dní podľa toho o čo sa jedná a či sú súčiastky dostupné atď ) .

Cena : STK : 75€
EK : 75€


Upozorňujem , že s čím ďalej tým prísnejšie požiadavky sú na STK a EK kontrolu .
V tom prípade , keď Vám už auto dakto iný bral alebo Vy ste brali auto na STK , EK a auto neprešlo, neviem Vám pomôcť bohužiaľ , lebo auto musíte zobrať na opakovanu na to isté miesto kde Vám auto neprešlo .


Radšej Vás poprosím písať buď e-mail alebo SMS-ku ,a keď budem môcť tak ja Vám odpoviem , lebo neviem stále zodvihnúť keď mi volajú .
STK , EK
Podobné inzeráty
Pastovanie ochranné nátery podvozku tepovanie
Pastovanie auta 60e, ochranné nátery podvozku 50e,tepovanie komplet interiér 65e, umytie kompletné zvonku a zvnútra + impregnácia pneu 30e, príprava na STK+nové STK a Ek poplatok STK + podľa stavu vozidla Košice info denne od 8:00 do 17:00 po dohode aj iné mechanické práce sprostredkovanie predaja vozidiel na sms a email nereagujem iba volať !
Karosárske práce STK ek
Karosárske práce, falce korózia oprava nátery podvozku príprava po zime, pastovanie ,tepovanie, čistenie interiéru, kompletné umytie vozidla pred predajom, príprava na STK+ nové STK a Ek info Košice
Stk,emisna
Predám kupóny stk,emisnú...
Tester brzdovej kvapaliny
Platné do zmazania! Ponúkam na predaj nový tester brzdovej kvapaliny, dam aj batérie k tomu (dve LR44). Je nový nepoužitý. Má tlačidlo zapnúť vypnúť a 5 led svetiel kde ukazuje koľko percent vody je v brzdovej kvapaline. Pozor! Brzdovú kvapalinu merajú aj na STK a pri vyššom obsahu vody je auto nespôsobilé. Testerom sa vyvarujete opakovaniu STK a taktiež času. Osobny odber Dvorany nad Nitrou alebo poštou až po uhradení sumy. Prosím žiadne SMS. Buď napíšte e-mail alebo rovno zavolajte.
analyzátor emisný prístroj Bosch BEA 750
Predám kompletnú zostavu na výkon emisných kontrol na STK, alebo na kontrolné meranie emisií v autoservise. Prístroj je vhodný pre všetky palivá a pre všetky emisné systémy vozidiel. Prístroj je v stave nového, plne funkčný. Nová kalibrácia, nový kyslíkový snímač, nové filtre. Prístroj má merací softvér v českom jazyku. V cene je aj dovoz, spustenie prístroja + zaškolenie obsluhy Video z merania: emisná kontrola, STK, EK, diagnostika, dekarbonizácia, katalyzátor, autoservis, čítačka, AVL, ATAL, MAHA
Karosárske práce
Karosárske práce falce podbehy opravy nárazníkov začínajúca Korozia včasná pomoc! atď taktiež ošetrenie podvozku nasrtekom proti korózii pastovanie tepovanie príprava na STK +zariadim nové STK a ek info na tel iba volať Košice