inzercia, predaj, predám, bazár

Stmievatelna lampa

Kategória: Lampy, osvetlenie

Stmievatelna lampa s malou lampou na citanie. Velmi dobry stav.
Stmievatelna lampa
Podobné inzeráty
KABOMBA ikea nastenna LED lampa nova
Ponukam na predaj 2ks IKEA nastennu Led lampu so zrkadlom model Kabomba - nova, nepouzita. Lampa je stmievatelna, farba matna/cierna. Cena v ikea BA 69,90€. Uprednostnujem osobne prevzatie. Po dohode PO, SB, Lipany. V pripade zaujmu piste mail. Cena 49€/ks. Viac info o produkte na stranke ikea.
Lampa stojanová
Na predaj stojanová lampa,malé znaky používania, funkčná. Je stmievateľná, s nastavením intenzity kovová, čiernej farby.Dá sa nastaviť sklon.---Prosím pozrite si aj moje ostatné inzeráty.---
Predám rôzne moderné svietidlá
Predám veľmi pekné a moderné používané svietidlá: č.1 stropné svietidlo "UFO" v top stave, priemer 33,5cm, farba: čierna, 3 x žiarovka halogénová GU5,3/MR16/50W - cena 20eur č.2 stropné svietidlo v top stave, rozmer je 13cm x 24,5cm, materiál nerez v kombinácii s mliečnym sklom - cena 15eur č.3 stmievateľná (dá sa meniť intenzita svetla) a polohovateľná lampa na stenu, materiál: matný nerez, dĺžka 31cm + časť po žiarovku 24,5cm, GU10max 35W, v cene sú aj 2ks úplne nové žiarovky - cena 18eur č.4 lampa na stenu, materiál: matný nerez, G9 max 60W - cena 10eur V prípade záujmu pošlem poštou podľa dohody.
Predám rôzne moderné svietidlá
Predám veľmi pekné a moderné používané svietidlá v top stave: č.1 stropné svietidlo v top stave, rozmer je 13cm x 24,5cm, materiál nerez v kombinácii s mliečnym sklom - cena 15eur č.2 stmievateľná (dá sa meniť intenzita svetla) a polohovateľná lampa na stenu, materiál: matný nerez, dĺžka 31cm + časť po žiarovku 24,5cm, GU10max 35W, v cene sú aj 2ks úplne nové žiarovky - cena 18eur č.3 lampa na stenu, materiál: matný nerez, G9 max 60W - cena 10eur V prípade záujmu pošlem poštou podľa dohody.
Lampa k počítaču, na pracovný stôl
Neorzbalená nová 18 led lampa, máme dve a je veľmi fajn k PC, na prácu. Je stmievateľná, má 3 levely svietivosti.
Philips - LED RGB Stmievateľná stolná lampa
Predam stmievatelnu stolnu lampu - ako novu. Je predchodca tejto lampy: