inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan na ľahké fotoaparáty

Kategória: Statívy

Malý stojan na ľahké fotoaparáty, dá sa roztiahnuť do dĺžky cca 30 cm.
Aj s puzdrom v cene.
Najprv email, potom si zavoláme. Platí do zmazania.
Stojan na ľahké fotoaparáty
Podobné inzeráty
Stojan na ľahké fotoaparáty
Malý stojan na ľahké fotoaparáty, dá sa roztiahnuť do dĺžky cca 30 cm. Teda napr. na stôl. Aj s puzdrom v cene. Najprv email, potom si zavoláme. Môžem priniesť do PN, TT, MA, MY, BA. NEPOSIELAM, je to neefektívne pri tej cene.
Stojan na ľahké fotoaparáty
Malý stojan na ľahké fotoaparáty, dá sa roztiahnuť do dĺžky cca 30 cm. Aj s puzdrom v cene. Najprv email, potom si zavoláme.
Štúdiové stojany na svetlá a blesky
2 kusy - Quadralite multi žeriavový stojan. C-čkové rameno, max. výška 400 cm, robustný pevný stojan, 100%ný stav. Cena za 1: 50 € 1 kus - Lastolite (na fotke vľavo, ten vyšší). Pevný stojan, max. výška: 280 cm, min. výška 100 cm. Cena: 20 € 1 kus - Quadralite (na fotke vpravo, ten nižší). Pevný stojan, max. výška: 190 cm, min. výška 55 cm. Cena: 15 € Predám aj jednotlivo. Osobný odber v Pezinku, alebo v Bratislave. Neposielam.
NOVÝ GIMBAL - Feiyu Tech AK2000C Záruka do 30.5.2024.
Predám nový len vyskúšaný výborný Stabilizátor Feiyu Tech AK2000 C (Gimbal) do váhy 2.2kg, kúpený na Slovensku dňa 30.5.2022 a teda v záruke 24 mesiacov. Komplet balenie a faktúra slúžiaca ako záručný list, všetko v 100% stave, pri osobnom odbere možnosť vyskúšať. Cena: 180 € Možnosť spárovanie cez Wi-fi a aplikáciu pre fotoaparáty Sony, Canon a Panasonic Lumix, alebo prostredníctvom káblového prepojenia pre vybrané fotoaparáty Canon, Sony, PANASONIC, Fujifilm, Nikon
Sony stativ VCT-MP1 multipod 4 v 1
Predam profesionalny Sony stativ VCT-MP1 multipod 4 v 1, 100% stav, ako novy, povodna cena 220€. Popis produktu Sony VCT-MP1 multipod 4 v 1 predstavuje unikátny statív s variabilným uchytením fotoaparátu aj videokamery. Je to ideálny spoločník na cesty pre snímanie športov, divokej prírody, koncertov alebo živých vystúpení. Stabilita, kvalitný materiál, praktickosť a pohodlie sú v prípade tohto statívu samozrejmosťou. Sony VCT-MP1 zahranuje ministativ, vhodný pre zhotovovanie detailných makrofotografií, ktorý zároveň slúži aj ako stabilná základňa pre pripojený monopod. Nastaviteľný monopod je potom možné vytiahnuť až na dĺžku 1.5m. Statív je vďaka pätici Quick Shoe vhodný pre všetky videokamery alebo fotoaparáty so závitom - konkrétne sa jedná o videokamery Handycam alebo fotoaparáty SLT / DSLR / NEX. Maximálna výška statívu je až 153 cm a 45 cm minimálne. Hmotnosť celej zostavy činí 865 g. Parametre produktu Typ statívu monopody Minimálna výška 45 cm Hmotnosť 0.7 kg Počet dielov nôh 4 Maximálna výška 153 cm Maximálne zaťaženie 2 kg
ZHIYUN Crane Plus kamerový stabilizátor
Predám tento málo používaný kamerový stabilizátor (gimbal) ZHIYUN Crane Plus vhodný na fotoaparáty a kamery do 2,5kg. Funguje na 100%, batérie vydržia až 18 hodín. Váži 950g a ja ľahko ovládateľný. Vhodný aj na väčšie fotoaparáty. Samotný statív s príslušenstvom je zabalený vo veľmi odolnom kufríku. Cena nového bola 519 euro. Podrobné špecifikácie: