inzercia, predaj, predám, bazár

Stoke Xplore

Kategória: Kočíky

Predám kočík stoke explore, používaný po druhom dieťati, limitovanú edíciu v ružovej farbe, trojkombinaciu - vanička, športová časť a vajíčko + veľa doplnkov - novorodenecka vložka do vaničky, sieťka proti hmyzu, pláštenka, shopingova taška, taška na plienky s prebaľovaciou podložkou, držiak na pohárik, dáždnik, dve rukavice (zimnú a jarnú), krásnu deku orig.stoke,kožušinu, letný kit a originál teplučky fusak. Vajíčko sa dá nasadiť na podvozok. Kočiarik ma pár "chybičiek krásy"(viď foto). Nerozpredavam po častiach, iba celý komplet. Iba osobný odber! Cena 300€.
Stoke Xplore
Podobné inzeráty
Stoke Xplore
Predám kočík stoke explore, používaný po druhom dieťati, limitovanú edíciu v ružovej farbe, trojkombinaciu - vanička, športová časť a vajíčko + veľa doplnkov - novorodenecka vložka do vaničky, sieťka proti hmyzu, pláštenka, shopingova taška, taška na plienky s prebaľovaciou podložkou, držiak na pohárik, dáždnik, dve rukavice (zimnú a jarnú), krásnu deku orig.stoke,kožušinu, letný kit a originál teplučky fusak. Vajíčko sa dá nasadiť na podvozok. Kočiarik ma pár "chybičiek krásy"(viď foto). Nerozpredavam po častiach, iba celý komplet. Iba osobný odber! Cena 350€.
Cerveny STOKE trojkombinacia  + izofix
Predàm červený kočík STOKE trojkombinacia + izofix ( hlboká vanička , šporová sedačka, vanička a izofix).Kočík je vo výbornom stave, po jednom dieťati, bez akýchkoľvek flakov alebo škrabancov.
STOKE Trailz
Predám kočík zn. Stoke. Hlboký kočík+ auto sedačka.Výborný stav, r.v. 9/2019 Cena 350€
Predam Kocik stoke
Predám sportový kočík stoke, v dobrom stave. Dve polohy, sed, ľah, Pre viac foto a info volat, pisat. Lahko sa sklada/rozklada
Športová časť na stoke
Predám veľmi dobrom stave športovú časť na stoke kocik
Fusak STOKE páperový
Výhodne predám kvalitvý páperový fusak STOKE. Veľmi teplý, ako nový bez poškodenia, používaný jednu zimu.