inzercia, predaj, predám, bazár

Stokke lehátko

Kategória: Nábytok pre deti

Predám úplne nový nerozbalený Stokke Steps Bouncer vo farbe deep grey. Lehátko Stokke ponúka štyri rôzne polohy pre rôzne veľké deti. Tiež je možné použiť samostatne, alebo v kombinácii so stoličkou Stokke Steps. K dispozícii je aj odnímateľná hrazdička, ktorá poslúži pre zavesenie hračky. K dispozícii sú aj päťbodové bezpečnostné pásy a ramenné vypchávky.
Stokke lehátko
Podobné inzeráty
Stokke Bouncer lehátko
Nové, zabalené. V krabici. Stokke® Bouncer ™ lehátko Mäkko polstrované lehátko má jedinečné kolísanie, ktoré napodobňuje pocit matkinej náruče. Novorodenecká vložka bola vyvinutá v spolupráci s pediatrami a detskými fyzioterapeutami, ktorá dieťaťu zaistí správnu oporu chrbtice v prvých piatich mesiacoch. Lehátko Stokke ponúka štyri rôzne polohy pre rôzne veľké deti. Tiež je možné použiť samostatne, alebo v kombinácii so stoličkou Stokke Steps. K dispozícii je aj odnímateľná hrazdička, ktorá poslúži pre zavesenie hračky. K dispozícii sú aj päťbodové bezpečnostné pásy a ramenné vypchávky. Pre jednoduchú prepravu a uskladnenie možno lehátko zložiť na plocho a uskladniť do úložného priestoru, alebo ho jednoducho zavrieť do kufra auta. Lehátko Bouncer je vyrobené z vysoko odolného polyesteru a bavlny, poťah je odolný proti vode možno prať v práčke na 40 ° C. Lehátko Bouncer je jedinečný a funkčný doplnok pre vás a vaše dieťa. Zloženie materiálu: Plasty: PP / PP-TC, PA, POM, TPE Tkanina: Poťah 80% polyester, 20% bavlna Polstrovanie: 100% pena Rozmery: 80 x 67 x 53 cm Váha: 3,74 kg Odporúčaný vek: 0 - 6 mesiacov Odporúčaná váha dieťaťa do 9 kg
Stokke sleepi posteľ + 3 zväčšenia + príslušenstvo
Predám trojkombináciu postieľky Stokke. Všetko v odtieni walnut brown. Trojkombinácia obsahuje nasledovné: - postieľka stokke sleepi mini - sleepi bed exstension (sada na zväčšenie malej postieľky stokke sleepi mini) - sleepi junior extension (sada na zväčšenie strednej veľkosti postieľky stokke sleepi bed) Príslušenstvo: - 3 ks matrac Pre každú veľkosť postieľky a teda (rozmer DxŠxV): - matrac pre stokke sleepi mini (74x58x6), - matrac pre stokke sleepi bed (136,4x69,8x8,4) a - matrac pre stokke sleepi junior bed (167x74x10) Každý matrac je v ochrannom prateľnom poťahu. s praktickým zapínaním na zips po obvode matraca. V prípade záujmu môžem zaslať viac fotiek, nafotenú mám len strednú veľkosť postieľky. K postieľke predávam aj komplet príslušenstvo ako plachty (ku každej veľkosti matraca mám 2 ks, nepremokavé podložky (ku každej veľkosti matraca 1 ks) , mantinely (ku každej veľkosti postieľky 1 ks) a baldachýn a spací vak, všetko originál Stokke značka. V prípade, ak kúpite komplet postieľku, so všetkými troma veľkosťami, venujem všetky tieto textílie zdarma. K postieľke predávam aj prebaľovací pult, ktorý je v rovnakom odtieni a teda všetko sa spolu pekne hodí. Tak isto, ak vezmete aj prebaľovací pult, na cene sa vieme dohodnúť. Len osobný odber v BA (po dohode možný aj v BB).
Lehátko STOKKE Steps Grey Clouds
Predám štýlové lehátko vhodné od narodenia, má veľké, pohodlné polstrované lehátko STOKKE Steps Grey Clouds. Lehátko ponúka štyri rôzne polohy pre rôzne veľké deti. Tiež je možné použiť samostatne, alebo v kombinácii so stoličkou STOKKE Steps. K dispozícii je aj odnímateľná hrazdička, ktorá poslúži pre zavesenie hračky. K dispozícii sú aj päťbodové bezpečnostné pásy a ramenné vypchávky. Pre jednoduchú prepravu a uskladnenie možno lehátko zložiť na plocho a uskladniť do úložného priestoru, alebo ho jednoducho zavrieť do kufra auta. Úplne nové, nepoužívané. 3 ročná záruka!!! Kúpované v januári 2023. Osobný odber Bratislava.
stokke steps , lehatko
Predám štýlové lehátko vhodné od narodenia, má veľké, pohodlné polstrované lehátko STOKKE Steps. Lehátko ponúka štyri rôzne polohy pre rôzne veľké deti. Tiež je možné použiť samostatne, alebo v kombinácii so stoličkou STOKKE Steps. K dispozícii je aj odnímateľná hrazdička, ktorá poslúži pre zavesenie hračky. K dispozícii sú aj päťbodové bezpečnostné pásy a ramenné vypchávky. Pre jednoduchú prepravu a uskladnenie možno lehátko zložiť na plocho a uskladniť do úložného priestoru, alebo ho jednoducho zavrieť do kufra auta.
Lehatko Stokke Steps Bouncer Grey Cloud
Predam lehatko znacky Stokke Steps bouncer. Vhodne od narodenia do 9kg. Obsahuje odnimatelnu novorodenecku vlozku a ramenne vankusiky. Zapinanie pomocou 5-bodoveho nastavitelneho pasu. Vesiak na hracku mozno upevnit z lavej alebo pravej strany. Lehatko je mozne upevnit aj na rastucu stolicku Stokke Steps. Lehatko je mozne polohovat podla vahy dietata. Mozete v nom dietatko krmit kym same nesedi. Deticky v nom radi zaspinkaju pri kolisani. Vyvinuty v spolupraci s pediatric. fyzioterapeutom. Kupovane dec 2020, pouzivane par mesiacov. Dovod predaja, uz ho dalej nevyuzijeme. Takmer ako nove. Osobny odber mozny v BA a NR po dohode.
Lehatko/ Hojdatko Stokke Steps Bouncer
Predam lehatko znacky Stokke Steps bouncer. Vhodne od narodenia do 9kg. Obsahuje odnimatelnu novorodenecku vlozku a ramenne vankusiky. Zapinanie pomocou 5-bodoveho nastavitelneho pasu. Vesiak na hracku mozno upevnit z lavej alebo pravej strany. Lehatko je mozne upevnit aj na rastucu stolicku Stokke Steps. Lehatko je mozne polohovat podla vahy dietata. Je to vynikajuci pomocnik v prvom polroku dietata, resp do dosiahnutia vahoveho limitu 9kg. Mozete v nom dietatko krmit kym same nesedi. Deticky v nom aj radi zaspinkaju pri kolisani. Vyvinuty v spolupraci s pediatric. fyzioterapeutom. Kupovane dec 2020, pouzivane par mesiacov. Vyborny stav. Osobny odber mozny v BA a NR po dohode.