inzercia, predaj, predám, bazár

Stokke vajíčko

Kategória: Autosedačky

Predám stokke vajíčko. Bližší záujem píšte prosím mail .Ďakujem
Stokke vajíčko
Podobné inzeráty
Vajíčko Stokke + isofix izi go
Predám autosedačku - vajíčko Stokke iZi Go by Besafe + Isofix báza izi go, v sedo-čiernej kombinácii . Od narodenia 0+ do 13 kg. Bolo používané, vajíčko má známky ako škrabance od prevážania ale všetko funkčné. Súčasťou je aj novorodenecká vložka. Cena vajíčko: 50eur a Isofix: 100eur. Pri kúpe oboch spolu zvýhodnená cena 130eur. Použiteľná do auta, ako aj na konštrukciu kočíkov Stokke Xplory, Crusi, Trailz. Len osobný odber, prípadne dohoda. V ponuke aj kočár Stokke.
BEZPEČNÁ STOKKE autosedačka BESAFE IZI-GO X1 PURPLE
Predám unikátne a veľmi praktické vajíčko - autosedačku od TOP značky v oblasti bezpečnosti BESAFE, model Stokke IZI-Go X1 - model prispôsobený vstupom pre kočíky STOKKE v krásnej, výraznej farbe PURPLE - nie je nutné použiť na kočík Stokke žiadne adaptéry. Vajíčko je odľahčené, stabilné a bezpečné. Má extra dlhú slnečnú striešku s ochranným plastovým šiltom a pohodlné ergonomické nosičské madlo, ktoré veľmi uľahčuje manipuláciu s vajíčkom. Vajíčko bolo používané 6 mesiacov, vo výbornom stave! KOMPLETNÉ vnútorné príslušenstvo. Pôvodná cena 329,47€.
Vajíčko STOKKE BeSafe + modul iZi Sleep ISOFIX
Predám vajíčko STOKKE BeSafe spolu so základňou / modulom BeSafe iZi Sleep ISOFIX. Vajíčko je používané, málo drobných škrabancov na základni / module ISOFIX, viď foto v inzeráte. Nepoškodené, plnefunkčné, maximálne bezpečné a bez nehôd. Vajíčko je kompatibilné a nasaditeľné na konštrukciu z kočíka STOKKE. Farba ONYX BLACK. Preferujem osobný odber v meste Košice, prípadne okolie.
vajíčko stokke
Vajicko Stokke izy sleep s isofixom V top stave...pasuje na vsetky kociky stokke...isofix ma par skrabancov inak je super stav...nic nezlomene,farba syta,nevyblednuta...autosedacka sa da polohovat na lezanie...Dasa nacvaknut na kocik stokke bez adapterov.
Stokke Besafe iZi GO X1 vajicko + zakladna isofix
Stokke BeSafe iZi GO X1 a k tomu zakladnu do auta Stokke BeSafe iZi GO X1 ISOfix base. Vajicko je hnedej farby,je pouzivane,v peknom stave. Znamky pouzivania su na rucke a strieske - su to skrabance,ktorym sa pri pozivani nevyhnete. Funkcne je uplne bez chyb. Je urcene od 0-13kg (my sme ho pouzivali do 1 roka). Je kompatibilne so Stokke Xplory,Crusi a Trail. Zakladna je plne funkcna taktiez.
Autosedačka - STOKKE
Predám autosedačku STOKKE, je to aj ako vajíčko - dá sa polohovať. Je pevná, po jednom dieťati, vo výbornom stave, veľmi málo používaná. Autosedačka je kompatibilná s kočíkmi Stokke (vyskúšané na kočíku Stokke xplory v4). Kontaktovať prostredníctvom SMS na doleuvedenom telefónnom čísle. V prípade záujmu pošlem aj viac foto.