inzercia, predaj, predám, bazár

Stokke Xplory

Kategória: Kočíky

Predam Stokke Xplory vsetko ako na fotkach,vanicka, sportova cast,Fusak, plus zimny a letny kit original Stokke
Stokke Xplory
Podobné inzeráty
Športový Stokke V6 brushed grey
Stokke® Xplory® je navrhnutý tak, aby bolo dieťa bližšie k vám. V smere k rodičovi alebo smerom dopredu je možné nastaviť výšku a uhol sedadla tak, aby ste sa prispôsobili meniacim sa potrebám. Vďaka technológii otáčania kolies je Stokke Xplory veľmi jednoducho ovládateľný. Vhodný od narodenia do 15 kg. Stokke Xplory ponúka luxusnú hlbokú vaničku (potrebné zakúpiť samostatne) s vynikajúcim vetraním, mäkko vystuženým sedadlom s predĺženým ochranným krytom. Stokke Xplory môže byť použitý so všetkými autosedačkami Stokke, ako aj s vybranými druhmi autosedačiek od iných výrobcov s použitím adaptérov Stokke. Funkcie Stokke Xplory : Jedinečná nastaviteľnosť výšky sedadla Nastaviteľná ergonomická rukoväť Výber čierneho alebo strieborného podvozku Odnímateľná nákupná taška s nosnosťou do 5 kg Uzamykateľné, otočné predné kolesá Koženková kĺbová rukoväť Váha podvozku 8,4kg Podvozok zahŕňa: Stokke Xplory s koženkovou rukoväťou Nákupná taška Stokke Xplory Madlo na športovú časť a hlbokú vaničku podľa farby rukoväte kočíka Stokke športová časť V6: Jedinečná nastaviteľnosť výšky sedadla Vylepšená podpora pre opierku nožičiek Možnosť výberu z viacerých farieb Sedadlo je použiteľné orientáciou v smere jazdy aj na rodiča Stokke strieška na kočík súčasťou Stokke ochranný šilt na striešku (chráni pred slnečnými lúčmi) súčasťou novorodenecká vložka chránič popruhu váha: 3,8kg V zachovalom stave v cene kočika originál STOKKE fusak v čiernej farbe ako nový,pláštenka na kočík,sieťka prosti hmyzu všetko originál STOKKE.Madlo na športovú časť,stojan na fľašu. Pri týchto kočíkoch sa všetko dokupuje zvlášť takže cena je samozrejme so všetkými doplnkaˇi oveľa vyššia.Kočík je v krasnej farbe brushed grey (sivo hnedá farba )
STOKKE Explory kociar s prislusenstvom, ako novy
1. STOKKE Xplory Black - kombinovany kociar 2. STOKKE Xplory Carry Cot Black - vanicka na kociar 3. STOKKE Xplory Winter Kit - zimna sada 4. STOKKE iZi Go Modular Base - podstavec k sedacke 5. STOKKE iZi Go Modular X1 - vajicoo i- Size 6. STOKKE Xplory X Sun Shade - slnecna clona 7. STOKKE Xplory Mosquito Net - sietka proti hmyzu 8. STOKKE Xplory Foot Muff Black - fusak 9. STOKKE Xplory Cup Holder - drziak na flasu Cena: 990€ (povodna cena 3.000€) - kociar je ako uplne novy (vid foto detaily)
Kočík Stokke Trailz Black Melange
Predám kočík Stokke Trailz Black Melange s komplet príslušenstvom. Kupovaný 01/2019. V cene je: • Stokke Trailz Black Terrain Podvozok (známky používania z nakladania do auta sú) • Stokke Športová Sedačka Black Melange • Stokke Trailz Black Hlboká Vanička Black Melange • Stokke Držiak nápojov vo farbe BLACK • Stokke Prebaľovacia taška Black Melange • Stokke - Storm cover - Nánožník Pre Športovú Sedačku Black Melange • Stokke Trailz moskytiéra • Stokke Traiz Pláštenka • Stokke Trailz Novorodenecká vložka Mesh • Stokke - Autosedačka iZiGo Modular by BeSafe, Black Melange • Stokke - iZiGo X1 by BeSafe Isofix Base • Stokke Trailz/Xplory Novorodenecká vložka Mesh • Pláštenka na vajíčko z DM • Vložka do vajíčka proti poteniu Cena komplet je 1300Eur. Odber možný v Nitre, prípadne do 100 km prinesiem.
Stokke Xplory V6 grey melange
Stokke Xplory V6 grey melange + darčeky v hodnote 200€ Zdarma Predám kočík Stokke Xplory V6. Je v top stave, originál krabice a faktúry. Podvozok Xplory V6 Black, čierna rukoväť - Xplory V6/Trailz športová časť grey melange - STOKKE Xplory/Trailz nánožník grey melange - koženkové madlo stokke - Prebaľovacia taška Changing New Black Stokke - Novorodenecká vložka - Nákupná taška V cene kočíka aj darčeky v hodnote 200€ Zdarma. - Vanička na kúpanie Flexi Bath White s termosenzitívnou zátkou v top stave. - Lehátko do vaničky Flexi Bath White. - Trojkolka Fisher Price (nová nerozbalená) - Kolotoč nad postieľku Chicco Next2Dreams (rozbalené nepoužité) - PlayTo hracia deka s melódiou Madvedík- sivá (použité 2x)
Stokke Xplory V6 grey melange
Stokke Xplory V6 grey melange + darčeky Predám kočík Stokke Xplory V6. Je v top stave, originál krabice a faktúry. Podvozok Xplory V6 Black, čierna rukoväť - Xplory V6/Trailz športová časť grey melange - STOKKE Xplory/Trailz nánožník grey melange - koženkové madlo stokke - Prebaľovacia taška Changing New Black Stokke - Novorodenecká vložka - Nákupná taška V cene kočíka aj tieto darčeky: - Vanička na kúpanie Flexi Bath White s termosenzitívnou zátkou v top stave. - Lehátko do vaničky Flexi Bath White. - Trojkolka Fisher Price (nová nerozbalená) - Kolotoč nad postieľku Chicco Next2Dreams (rozbalené nepoužité) - PlayTo hracia deka s melódiou Madvedík- sivá (použité 2x)
STOKKE FOOTMUFF Nožickový fusak pre kočíky Stokke
Predám NÁDHERNÉ, teplučké a maximálne kvalitné fusačiky značky Stokke v nožičkovom prevedení, výborne sa hodiace do kočiarikov Stokke Xplory (jediný použiteľný v oboch smeroch Xplory Seat kde sa medzi nožičkami dieťaťa nachádza oporná tyč Xplory konštrukcie) ďalej je výborný do všetkých ostatných modelov Stokke kočiarikov (Trailz, Trailz Black, Crusi). Z mojich skúseností najlepší dostupný fusačik na trhu, dieťatko sa vďaka nožičkovému prevedeniu nemôže pri spinkaní odkopať, dostatočne hrubý a zateplený aj na zimné spinkanie napr. na záhrade, terase, balkóne. Podrobnosti nižšie: Fusak STOKKE BROWN: fusačik v top stave, používaný pár mesiacov bez poškodení, ako nový: bohužiaľ predaný Fusak STOKKE Limited URBAN BLUE: použitý 6krát, v top stave, ako nový: 50€ Fusak STOKKE PURPLE: používaný jednu zimu, vo výbornom - top stave, bez poškodení: 50€ Fusak STOKKE RED: fusačik v top stave, bez poškodení, minimálne používaný: 50€ Fusačiky sú čisté a voňavé, pôvodná cena 139,70€.