inzercia, predaj, predám, bazár

Stolík pod TV

Kategória: Ostatný nábytok

Predám skrinku pod televízor za 20 EUR len osobný odber.
Stolík pod TV
Podobné inzeráty
Predám konferenčný stolík a stolík pod TV.
Predám stolík pod TV a konferenčný stolík. V zachovalom stave, bez poškodenia. Rozmery stolík pod TV šírka 55 cm dĺžka 240 cm výška 67 cm Rozmery konferenčný stolík šírka 60 cm dĺžka 110 cm výška 41 cm. Predám aj jednotlivo. Dohoda možná.
Knižnica a stolík pod televízor
Dobrý deň predávam asi štvor ročný, veľmi zachovalý nábytok z elmina obchodu, ktorý pozostáva z knižnice a nočného stolíka pod televýzor. Produkty sú z veľmi kvalitného dreva a kovu veľmi pekný dizajnový kúsok do vašej obývačky. Knižnica rozmery: 40cm šírka, dĺžka 120cm, výška 180cm stolík pod TV: šírka 40cm, dĺžka 160cm, výška 56cm Cena je uvedená pri kúpe spolu ak chcete kúpiť oddelene ta Stolík pod TV je za 200€ Kinižnica: 400€ Poprosím volať alebo písať sms
Predám stolík pod TV
Predám stolík pod TV, stolík je z masívu, bez poškodenia. Rozmery 90 dĺžka, výška 68, hĺbka 34. Stolík je v zachovalom stave.
KONFERENČNÝ STOLÍK+STOLÍK POD TELEVÍZOR
PREDÁM STOLÍK POD TELEVÍZOR(20€)+KONFERENČNÝ STOLÍK(40€)(ROZLOŽENÝ STAV) SPOLU JE CENA 50€
Konferenčný stolík, stolík pod TV
Predám používaný konferenčný stolík a stolík pod TV v bukovom prevedení vhodný na chatu alebo do domacnosti spolu je cena 40€osobitne 25€za kus osobný odber Košice okolie
Stolík pod televízor
Stolík pod televízor Predám zachovalý starší stolík pod televízor čiernej farby. Vrchná časť stolíku je otočná (viď foto).