inzercia, predaj, predám, bazár

Stolnotenisový stôl

Kategória: Tenis, squash, badminton

Predám stolnotenisový stôl SPONETA S1-26i.Má 4 roky.Bol použitý asi 5 krát.Odvtedy stojí v rohu v garáž nevyužitý.Je v stave nového až na sieťku ktorá je roztrhnutá.Nová stojí cca5€.Malej dohode sa nebránim.
Stolnotenisový stôl
Podobné inzeráty
Stolnotenisový stôl
Predám starší stolnotenisový stôl , ktorý som kúpil na chatu no pre nerovný terén ani nepoužil.Stôl mám v obci Poráč okr.SNV
Stolnotenisový stôl
Predám stolnotenisový stôl butterfly . Ako nový . + ochranný návlek + loptičky .
Stolnotenisový set ENERO 2 Rakety + 3 loptičky + Sieť
Stolnotenisový set ENERO obsahuje všetko, čo potrebujete na hranie na každom dostupnom stolnotenisovom stole. Rakety určené pre začiatočníkov. Sieťka vyrobená z vysoko kvalitných materiálov zaisťuje vysokú odolnosť a jednoduché použitie pri hre. Sieť je možné namontovať prakticky na akýkoľvek stôl (maximálna hrúbka dosky 3,5 cm). Sada obsahuje aj tri štandardné loptičky na stolný tenis. Rozmery rámu/rúčky siete: 185 x 35 mm, rozmery siete: maximálne napätie: 1230 mm, výška: 120 mm, rozmer rakety: 25 x 15 x 1 cm. Raketa: Rýchlosť: 7/10, Ovládanie: 7/10, Spin: 6/10.
Stolnotenisový set Der Materialspezialist
Predám tento Stolnotenisový set od absolútnej špičky na trhu Der Materialspezialist rob.na to taká škoda investoval som nemalé peniaze,ale zo zdrav. dôvodov už nehrám.posuvam za dobru cenu.Investovane bolo cca 300 euro viď.faktura.Cena cca 200 euro plus seriozna dohoda.
Stôl na stolný tenis
Predám stolnotenisový stôl SPONETA S5-72-e. Ddôvod predaja je, že bol málo využitý, nepoškodený. Je to stôl aj do vonkajšieho prostredia, takže aj vodeodolný. Má prepravné kolieska, pevnú konštrukciu, skladací a dá sa upravit aj na hru pre jedného hráča. Sieťka je súčasťou. Dohoda možná. Osobný odber alebo viem aj doviezť.
Stolnotenisový stôl s príslušenstvom
Predám opotrebovanejší stôl na stolný tenis s príslušenstvom - 7x raketa, 5x loptička, sieťka na stôl. Rozmery: dĺžka 274cm, šírka 152cm, výška 76cm. Nutné vyzdvihnúť osobne