inzercia, predaj, predám, bazár

Stolová podnož

Kategória: Jedálenské kúty

Predam stolovú podnož preferujem osobný odber rozmery su rozpisane na foto
Stolová podnož
Podobné inzeráty
Stolova podnoz - pavuk
Ponúkam na predaj tieto štýlové stolove podnoze v tvare pavúka, ktoré svojim vzhĺadom oživia každú domácnosť či kanceláriu. Kovové nohy sú vyrobené z oceľového profilu s rozmermi 80x80x2mm Rozmery podnože: D160xŠ77xV72 Ideálne rozmery stolového plátu na podnož: Šírka 90-110cm Dĺžka 190-220cm Ako povrchová úprava slúži čierna prášková farba, ktorá vytvára matný vzhľad. Ideálne sa hodia na výrobu nábytku v industriálnom, loftovom,rustikalnom alebo škandinávskom štýle.
Stôl 80x80 a stoličky
Stôl 80×80 mdf doska so spodnou fazetou,lak biela...noha kovova v bielej farbe, talianska vyroba Billiani Doll v.75cm. Ako novy,nevyuzivany. Nakupna cena 530eur. Stolička Connubia Academy v koži 2ks, podnož dva druhy, nakupna cena za kus 264eur.
Jedálenský stôl ANTHONY
Originálny jedálenský stôl ANTHONY je nie len praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočným dizajnom. Podrobný popis Originálny jedálenský stôl ANTHONY je nielen praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočný svojím dizajnom. Jednoduchá konštrukcia je z lakovanej ocele v čiernej farbe, stolová doska je zo skla. Ak chcete oživiť a dizajnovo dotvoriť svoju kuchyňu či jedáleň - stôl ANTHONY je určite tou správnou voľbou. Materiál: sklo, lakovaná oceľ Rozmery (ŠxHxV): 140 x 80 x 75 cm Farebné prevedenie: čierna Skladom! Odoslanie na Vašu adresu ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné!
stolová doska z dubového masívu
Ponúkam na predaj stolové dosky a pracovné dosky vyrobené ručne na mieru, presne podľa Vašich predstáv. Na ich výrobu používam rustikálne dubové drevo s akýmikoľvek "vadami", ktoré dokáže stvoriť jedine matka príroda. Priznávam aj hlboké praskliny, ako aj extrémnu a komplikovanú hrčatosť, čo dodáva mojim doskám jedinečnú krásu a prirodzený vzhľad. Uvedená cena je orientačná, závisí od prevedenia a veľkosti stola. Ak máte konkrétnu predstavu, alebo len dojem z internetu ako má vyzerať Váš budúci nábytok, neváhajte ma kontaktovať. Pošlem Vám konkrétnu cenovú ponuku. Uprednostňujem mailovú komunikáciu.
Jedálenský stôl ANTHONY
Originálny jedálenský stôl ANTHONY je nie len praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočným dizajnom. Podrobný popis Originálny jedálenský stôl ANTHONY je nielen praktický svojím kvalitným prevedením, ale aj výnimočný svojím dizajnom. Jednoduchá konštrukcia je z lakovanej ocele v čiernej farbe, stolová doska je zo skla. Ak chcete oživiť a dizajnovo dotvoriť svoju kuchyňu či jedáleň - stôl ANTHONY je určite tou správnou voľbou. Materiál: sklo, lakovaná oceľ Rozmery (ŠxHxV): 140 x 80 x 75 cm Farebné prevedenie: čierna Skladom! Odoslanie na Vašu adresu ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! V cene nieje zahrnuté poštovné! POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Drevený jedálenský stôl
Predám málo používaný jedálenský. Pôvodná cena bola 170 €. Predám za 100 €. Pri rýchlom jednaní sa vieme ešte dohodnúť na cene Stolová doska max. nosnosť cca: 20 kg tvar: obdĺžnikový počet stolových dosiek: 1 hrúbka materiálu cca: 16 mm Materiál - imitácia: plošne lisovaná triesková doska (kompozitné drevo) farba: farba duba Rozmer šírka/výška/hĺbka: 160/75.5/80 cm rozkladanie pomocou výsuvnej dosky max. dĺžka stola: 207 cm Nohy šírka cca: 10 cm výška cca: 73 cm hĺbka cca: 10 cm Iba osobný odber Košice.