inzercia, predaj, predám, bazár

Stredomorská vila v prvej línii pri mori, Korčula, Chorvátsk

Kategória: Domy

Podrobnosti o nehnuteľnosti

ID nehnuteľnosti C_4242

Miesto: Korčula

Typ nehnuteľnosti: rodinný dom s pozemkom a výhľadom na more

Cena 1.230.850 €

Obytná plocha: 335 m2

Pozemok: 700 m2

Dispozícia: 6 x spálňa, 6x kúpeľňa

Vzdialenosť od mora: 25m

Elektrina

Voda z vodovodu

Telefón / Internet

Prístup autom

Septik

Popis:

RK Relax properties vám ponúka na predaj túto nádhernú kamennú vilu v prvom rade pri mori, s krásnym výhľadom a blízko historického mesta Korčula. Poloha tohto nádherného domu ponúka prekrásne panoramatické výhľady na more zo všetkých apartmánov, v prvom rade k moru, no v rámci krátkej 20-minútovej chôdze pozdĺž mora sa dostanete i do mesta Korčula. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku 700 m2.

Samotný dom je postavený na štyroch podlažiach s 5 samostatnými apartmánmi s celkovou obytnou plochou 335 m2. Všetky apartmány sú orientované na more. K dispozícii je samostatný sklad/práčovňa. K domu prislúcha aj veľká garáž a 4 vonkajšie parkovacie státia.

Záhrada je upravená so stredomorskými rastlinami formou terás, ktorú dopĺňa kamenné schodisko, ktoré zostupuje smerom k moru. Pred domom je krásna kamienková pláž s kotviskom a možnosťou kotvenia lode. Všetok nábytok je k dispozícii po špeciálnej dohode..

Viac o meste Korčula

Ostrov Korčula je najjužnejší z veľkých ostrovov a je najbližšie k Dubrovníku. Z Dubrovníka premávajú trajekty do hlavného mesta, ktorý má rovnaký názov Korčula, taktiež trajekt premáva zo a Splitu do mestečka Vela Luka a do mestečka Korčula. V turistickej sezóne premávajú z pevniny na ostrov aj iné trajekty, ktorými sa dostanete na tento čarovný ostrov. Mesto Korčula, Chorváti považujú za rodné mesto cestovateľa Marca Pola, nevieme či by taliani s nimi súhlasili.

Rovnako ako Dubrovník aj Korčula je staré opevnené mesto a za posledných 500 rokov sa v uliciach toho veľa nezmenilo. Ďalej od mesta Korčula je okolo pobrežia veľa nostalgických rybárskych dedín.

Nehnuteľnosti na ostrove Korčula sú vždy obľúbené, pretože sú obľúbenou ostrovnou destináciou mnohých ľudí. Je to najbližšie k Dubrovníku, je to najľudnatejší ostrov a má najviac dopravných spojení s pevninou. Domnievame sa, že nehnuteľnosť na Korčule bude z týchto dôvodov vždy dobrou investíciou.
Stredomorská vila v prvej línii pri mori, Korčula, Chorvátsk
Podobné inzeráty
Vila s veľkým pozemkom, bazénom a výhľadom na more, 150m od
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3691 Miesto: Korčula Typ nehnuteľnosti: rodinný dom s pozemkom s výhľadom na more Cena 463.500 € Obytná plocha: 124 m2 Pozemok: 500 m2 Dispozícia: 5 x spálňa, 3x kúpeľňa Orientácia: sever, juh Vzdialenosť od mora: 150m Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Orientácia na juh Garáž Záhrada Kompletne zariadený Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom s pozemkom Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj Vilu s bazénom a s tromi apartmánmi, ktorá sa nachádza na južnej strane ostrova Korčula. Vila je postavená z kvalitných materiálov, luxusne zariadená a vybavená. Obytná plocha je 124 m2 a pozostáva z hlavného apartmánu na prízemí s tromi spálňami, kúpeľňa, kuchyňa a obývačka. Na prvom poschodí sú dva jednoizbové byty. K vile patrí upravená záhrada s priestrannou terasou a bazénom 28 m2. V suteréne sa nachádza garáž s dvoma parkovacími miestami. Výhodou tejto vily je okrem výbornej polohy aj veľký obytný priestor s množstvom svetla a veľká terasa s priamym výhľadom na more a okolitú prírodu. Vila navyše ponúka potrebnú dávku súkromia. Viac o meste Korčula Ostrov Korčula je najjužnejší z veľkých ostrovov a je najbližšie k Dubrovníku. Z Dubrovníka premávajú trajekty do hlavného mesta, ktorý má rovnaký názov Korčula, taktiež trajekt premáva zo a Splitu do mestečka Vela Luka a do mestečka Korčula. V turistickej sezóne premávajú z pevniny na ostrov aj iné trajekty, ktorými sa dostanete na tento čarovný ostrov. Mesto Korčula, Chorváti považujú za rodné mesto cestovateľa Marca Pola, nevieme či by taliani s nimi súhlasili. Rovnako ako Dubrovník aj Korčula je staré opevnené mesto a za posledných 500 rokov sa v uliciach toho veľa nezmenilo. Ďalej od mesta Korčula je okolo pobrežia veľa nostalgických rybárskych dedín. Nehnuteľnosti na ostrove Korčula sú vždy obľúbené, pretože sú obľúbenou ostrovnou destináciou mnohých ľudí. Je to najbližšie k Dubrovníku, je to najľudnatejší ostrov a má najviac dopravných spojení s pevninou. Domnievame sa, že nehnuteľnosť na Korčule bude z týchto dôvodov vždy dobrou investíciou.
Novostavba modernej vily v prvej línii pri mori, 5m od mora,
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4196 Miesto: ostrov Brač Typ nehnuteľnosti: novostavba vily v prvej línii pri mori Cena 1.028.970 EUR Obytná plocha domu: 210 m2, pozemok výmera: 330m2 Dispozícia: 3 x spálňa, 3 x kúpeľňa Orientácia sever Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Vzdialenosť od centra: 200 m Vzdialenosť od mora: 5m, prvá línia s panoramatickým výhľadom Kľúčové vlastnosti Prvá línia pri mori! Novostavba Bazén Prvotriedne umiestnenie Luxusne zariadené Záhrada V blízkosti pláže Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaca vila Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj novostavbu nádhernej vily v prvej línii pri mori v top lokalite na ostrove Brač. Exkluzívne v našej ponuke! Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o výmere 333 m2 a má 201 m2 obytnej plochy, rozmiestnenej v suteréne, prízemí a prvom poschodí. V suteréne sa nachádza kuchyňa, obývačka, izba a ďalšia miestnosť, ktorú je možné prerobiť na telocvičňu. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňa a technická miestnosť. Na prvom poschodí, kam vedie vnútorné točité schodisko, sú dve spálne s vlastnými kúpeľňami a veľkou spoločnou terasou a medzipriestor určený na čítanie alebo len tak na kochanie sa nádherným výhľadom. Dom je vykurovaný a chladený pomocou tepelného čerpadla, podlahové kúrenie. Dom je napojený na kanalizáciu, má všetku infraštruktúru. Vo dvore na južnej strane sa nachádza bazén a priestor na opaľovanie. V tejto fáze sa čaká na dokončenie fasády a dobudovanie bazéna do finálneho dokončenia. Vila je kombináciou moderného a luxusného vybavenia a dizajnu. Svojou polohou je táto nehnuteľnosť ideálna pre luxusný rodinný život, ale aj ako investícia na turistický prenájom. Viac o ostrove Brač Ostrov Brač je najväčší (400 km2) v Dalmácii a má najkratšiu plavbu trajektom zo Splitu, asi 40 minút. Trajekt premáva celý rok každých pár hodín do Supetaru. Odtiaľ premáva po ostrove integrovaná verejná doprava. Väčšina ľudí vyhľadáva krásy pobrežia, ale vnútrozemie má tiež úžasnú scenériu a odľahlé lúky a olivové a viničové háje. Brač má nádherné pláže. Pláž v Bole je zobrazená na väčšine chorvátskych turistických materiálov známych ako „Zlatini Rat“ alebo „Zlatý roh“. Na ostrove je malé letisko pre súkromné lietadlá. Najpopulárnejšími nehnuteľnosťami predávanými na Brači sú dovolenkové apartmány v blízkosti pobrežných dedín, často nedávno postavené. Sprísnenie stavebných pravidiel znamená, že sa v súčasnosti stavia menej. Nehnuteľnosť na ostrove Brač sa považuje za dobrú investíciu, pretože Chorvátsko sa snaží zlepšiť svoj turistický priemysel.
Veľká rodinná vila v prvej morskej línii, Rogoznica, Chorvát
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4290 Miesto: Rogoznica Typ nehnuteľnosti: Vila v prvej línii pri mori Cena 1.339.000 € Obytná plocha domu: 310m² Veľkosť pozemku: 475 m2 Dispozícia: 8 x spálňa, 6 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 40 m, prvá línia pri mori Orientácia na juhovýchod Elektrina, Kompletné siete Kanalizácia Telefón / internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: • Prvá línia pri mori • centrum letoviska • Orientácia na juh • V blízkosti pláže • Vonkajšie posedenie •Panoramatický výhľad na more • Samostatný dom s pozemkom Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj túto krásnu rodinnú vilu s pozemkom na atraktívnom mieste mesta Rogoznica a to v prvej línii pri mori. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná a je kompletne vybavená. Rozloha domu je 310m2 a nachádza sa na pozemku 475 m2. Disponuje 8 samostatnými spálňami a 6 kúpeľňami. Prízemie pozostáva z apartmánu s tromi spálňami, skladovacia miestnosť a štúdiový apartmán. Prvé poschodie má miestnosť, ktorá slúži ako sklad a dva apartmány s jednou spálňou. Druhé poschodie má tiež úložné priestory a k dispozícii sú dva apartmány s jednou spálňou. Pred domom je priestranné parkovisko. Vďaka svojej perfektnej polohe a veľkosti predstavuje vynikajúcu príležitosť na investície do nehnuteľnosti so skvelým zhodnotením z potencionálneho turistického prenájmu. Viac o Rogoznici Rogoznica je vzdialená 45 minút jazdy severne od Splitu a iba 20 minút od letiska a mesta Trogir. Je to tiež len 30 minút jazdy od Šibeniku. Pobrežná voda je úplne čistá a preto ju mnohí ľudia s mladými rodinami vyhľadávajú ako tú pravú dovolenkovú destináciu. Nájdete tu nádherné pláže, stredomorskú výbornú stravu, morský vzduch, ktorý dopĺňa pomalé kľudné tempo života. Existuje tu veľa kilometrov pláže a málo turistov v porovnaní s ostatnými lokalitami, takže tí, ktorí majú radi súkromie a ústranie, majú tu veľa možností Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Rogoznici, našli pokojné, tiché kúzlo stredomorského života.
Vila v prvej línii s vlastným prístupom na pláž a kotviskom
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3945 Miesto: polostrov Pelješac Typ nehnuteľnosti: rodinný dom v prvej línii s prístupom na vlastnú pláž Cena 1.648.000 € Obytná plocha domu: 318 m² Pozemok: 662 m2 Dispozícia: 6 x spálňa, 6x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 5 m Orientácia na sever Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Prvá línia pri mori Exkluzívna lokalita Vlastná súkromná pláž Priestor pre kotvenie vlastnej lode Pozemok/Záhrada Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more a súkromie Samostatne stojaca vila Nekonečný bazén (Infinity pool) Sauna Telocvičňa Popis: Realitná kancelárie Relax properties Vám ponúka nehnuteľnosť v prvej línii od mora, táto jedinečná vila je so súkromnou plážou a kotviskom pre loď. Vila sa nachádza na pozemku o výmere 662 m2 a má 318 m2 obytnej plochy. Prízemie pozostáva z veľkej priestrannej obývacej izby a kuchyne, veľkej kúpeľne, izby s vlastnou kúpeľňou a malou posilňovňou. Vnútorné schodisko vedie na prvé poschodie, kde sú tri priestranné spálne – každá s malou Obývačkou a kúpeľňou. V podkroví domu sa nachádzajú dve izby s kúpeľňou. Izby sú prepojené dverami a majú prístup cez vonkajší vchod. Vila sa nachádza na samom konci obce, čo jej zabezpečuje úplné súkromie a prakticky aj prístup na súkromnú kamienkový krásnu pláž. Pred domom je malé prístavisko pre menší čln. Za domom sa nachádza malé futbalové ihrisko s umelou trávou. Viac o polostrove Pelješac Polostrov Pelješac sa nachádza na polovici cesty medzi dvomi jadranskými perlami Splitom a Dubrovníkom. Rozlohou druhý najväčší polostrov v Chorvátsku má vynikajúce stredomorské podnebie, ktorá ho učinilo dokonalým prostredím pre rozvoj vinohradníctva a výrobu vrcholových vín. Riviéra Pelješac je najteplejším miestom chorvátskeho prímoria, na ktorom kvitnú voňavé záhrady Stredozemia plné mandlí, orechov, fíg, granátových jabĺk a kiwi. Čisté more, ktoré Pelješac robí atraktívnou turistickou destináciou, si svojím bohatým živočíšnym svetom nájde svoju cestu aj na tanier svojich návštevníkov. Medzi mnohými druhmi rakov, rýb a mušlí sa zvlášť vynímajú ustrice. Malý Ston je najznámejší po chove a príprave tejto pochúťky.
Novostavba luxusnej vily v prvej línii pri mori, panoramatic
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3805 Miesto: ostrov Čiovo / Trogir Typ nehnuteľnosti: novostavba vily v prvej línii s pozemkom a bazénom Cena 2.729.500 € Obytná plocha domu: 349 m2 Pozemok: 700 m2 Dispozícia: 5 x spálňa, 5x kúpeľňa, výhľad na more Vzdialenosť od mora: 20 m / prvá línia Orientácia na sever Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Prvá línia pri mori Bazén Novostavba Luxusne zariadená vila Garáž Záhrada Blízko pláže Vonkajšie stolovanie Samostatne stojaca vila s pozemkom Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj novostavbu modernej luxusnej vily v prvej línii od mora. Moderná vila na sa rozprestiera na 3 poschodiach a nachádza sa na ostrove Čiovo pri meste Trogir (UNESCO). Ostrov je spojený mostom s pevninou, preto nie je nutné využívať trajekt pre dopravu čo je jeho veľké plus pre dostupnosť. Nehnuteľnosť pozostáva zo suterénu, prízemia a garáže. Na najvyššom poschodí sa nachádza strešná terasa s panoramatickým výhľadom na more. Nehnuteľnosť má celkovo 350 m2 obytnej plochy a pozostáva z 5 spální, 5 kúpeľní. Na spodnom poschodí sa nachádza priestranná obývačka s vybavenou kuchyňou a vstupom na veľkú terasu s nekonečným bazénom 41m2. Na strednom podlaží sa nachádzajú 3 spálne s vybavenými kúpeľňami a šatníkmi, je tu aj špeciálna miestnosť, kde je plánovaná práčovňa a priestranná terasa 72 m2 na ktorej bude jacuzzi. Obe poschodia majú vlastný hlavný vchod pre potreby nerušeného súkromia a spoločne sú tieto poschodia prepojené aj schodiskom vo vnútri. Vďaka veľkým hliníkovým oknám od podlahy až po strop okrem svetelnosti okná ponúkajú jedinečný výhľad na more a okolie, aj keď stojíte v obývačke alebo jedálni. Dom je dokončený výhradne z najkvalitnejších materiálov. Podlahy sú pokryté modernými veľkoformátovými dlaždicami, ďalej je podlaha pokrytá drevenou podlahou.
Vila s bazénom v prvej línii pri mori, Rogoznica, Chorvátsko
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4083 Miesto: Rogoznica Typ nehnuteľnosti: Novostavba Vily s bazénom v prvej línii Cena 2.060.000 € Obytná plocha domu: 275 m² Veľkosť pozemku: 676 m2 Dispozícia: 4 spálne a 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 10 m/prvá línia Orientácia na východ Elektrina Telefón / Internet Prístup autom Septik Nádrž na vodu Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Panoramatický výhľad na more Prvá línia Bazén s neviditeľným okrajom (Infinity pool) Garáž Záhrada/Pozemok Blízko pláže Vonkajšie stolovanie Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj nádhernú vilu v prvej línii pri mori. Nehnuteľnosť pozostáva z prízemia a jedného nadzemného podlažia. Vila je obložená kameňom, zatiaľ čo záhrada je kultivovaná a sú v nej vysadené stredomorské rastliny. Vila hneď od vchodu vyráža dych výškou stropu a daným priestorom, exkluzivitu dopĺňajú detaily v interiéry. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou s výstupom na verandu a výhľadom na nekonečný bazén a more. Okrem uvedeného sa na prízemí nachádza spálňa s kúpeľňou, hosťovská toaleta a miestnosť, ktorá slúži ako práčovňa. Vnútorné schodisko so skleneným zábradlím dodáva pocit transparentnosti a vedie na horné poschodie, kde sú umiestnené tri spálne. Dve spálne na poschodí majú spoločnú kúpeľňu, pričom jedna má vlastnú. Zo spální je prístup na balkón s panoramatickým výhľadom na more a okolie. Solárny panel, klimatizácia, podlahové kúrenie, centrálny vysávač sú len niektoré z detailov ktoré ukazujú, že majiteľ myslel na každý jeden detail. Malý domček pri bazéne sa používa na grilovanie a spoločenské stretnutia. Na parkovanie slúži garáž. Rogoznica patrí medzi veľmi obľúbené lokality ako pre strávenie letnej dovolenky, tak aj pre blízkosť národných parkov Krka a Kornati, či návštevou historických miest ako je Šibenik, Trogir či Split. Viac o Rogoznici Rogoznica je vzdialená 45 minút jazdy severne od Splitu a iba 20 minút od letiska a mesta Trogir. Je to tiež len 30 minút jazdy od Šibeniku. Pobrežná voda je úplne čistá a preto ju mnohí ľudia s mladými rodinami vyhľadávajú ako tú pravú dovolenkovú destináciu. Nájdete tu nádherné pláže, stredomorskú výbornú stravu, morský vzduch, ktorý dopĺňa pomalé kľudné tempo života. Existuje tu veľa kilometrov pláže a málo turistov v porovnaní s ostatnými lokalitami, takže tí, ktorí majú radi súkromie a ústranie, majú tu veľa možností Ľudia, ktorí si kúpili nehnuteľnosť v Rogoznici, našli pokojné, tiché kúzlo stredomorského života.