inzercia, predaj, predám, bazár

Striebro - strakaté pávy s bielymi okami

Kategória: Vtáctvo

INDIA BLUE SILVER PIED WHITE EYED

Ponúkame na predaj Modré striebro - strakaté pávy s bielymi okami v chvoste - páry.

V porovnaní s obyčajným modrým pávom, sú tieto pávy charakteristické vysokým podielom bielej farby vo svojom operení,
čo z každého páva tejto mutácie robí úplne originálnym vtákom. Rozvrhnutie bielych škvŕn a farebných pier, ale aj krásnej striebornej kresby je u každého jedinca úplne iné.

Nikdy nenájdete dva úplne rovnaké pávy. V našom chove sú vtáky s veľmi vysokým podielom bielej farby čo je vynikajúcim základom aj pre pekne sfarbené potomstvo.

Čím vyšší podiel bielej farby v operení, tým je páv tejto farebnej mutácie vzácnejší. Táto farebná mutácia má aj biele oká v chvoste, čo vytvára efekt snehových gúľ.

Momentálne máme na predaj 3 páry týchto krásnych pávov z rokov 2022, 2021 a 2020.
Striebro - strakaté pávy s bielymi okami
Podobné inzeráty
Pávy
Predám pávy odchov 2022 Opalín 150 eur,čiernokrídle strakaté bielooké 100 eur,harlekýn 100 eur,zelené 150 eur, fialové 100 eur,opalin pied 150 eur,fialové strakaté 150 za pàr.Možnosť doviezť na burzu do Nitry a Žiliny. Ceny sú za pár.
Pav-pavy-pavov
Predam pavy rok 2022 modre a čiernokridle pavy po 50e.... modré.,biele,. pávice 100e kus (pavicu samotnú nepredam, len v páre) Vsetky pavy su prirodzene odchovane pod matkov
Pávy na predaj
Opálové pávy, páry alebo len samec, smaragdové pávy alebo samec.Obrázky posielam na požiadanie cez viber a whats app, do Nitry doveziem pávy 26,2,23
Striebro-strakaté pávy
Predám párik striebro-strakatých pávov z roku 2021. V prípade záujmu prosím zavolajte.
Pav , pavy , pava , pavov , bažant,  bažanty
Predám tohtoročné pávy Biele , strakaté, harlekýny Možnosť zostaviť nepribuzné páry Cena 60-90€ podľa veľkosti a farby (možný dovoz trasa Pezinok-Turčianske Teplice)
Pav-pavy-pavov
Predam pávy. Chovneho pava bieleho 5 ročného - momentalne mu rastie nový chvost,onedlho bude v plnej parade cena 220e..pripade zaujmu by som nasiel k nemu pavice rok 2022 vo farbe modra.,fialova a Modre a čiernokridle pavy 50e kus rok 2022