inzercia, predaj, predám, bazár

Striekacia pištoľ, maľovanie, striekanie

Kategória: Požičovne

Ponúkam na zapožičanie / prenajom airless systému wagner.
Pokiaľ uvažujete o vymaľovaní celého bytu alebo domu a nechcete platiť maliarom môžete si ho pomocou tejto striekacej pištole vymaľovať bez problémov sami v profesionálnej kvalite úplne jednoducho.

Wagner HEA Control profesional striekacia pištoľ „HEA technológia“ ponúka lepší a plnší nástrek než dnešné vysokotlakové technológie, ktoré sú v súčasnej dobe najvyšším štandardom na trhu.
Vďaka novej technike môže striekať všetky bežné materiály s o dosť menším množstvom energie, čo z nich robí účinnejšie stroje, než ich predchodca.
V cene zapožičania/prenajmu je komplet príslušenstvo stroja (trysky, filtre, striekacia pištol, 9m hadica, predĺženie).
Pri prevzatí stroju ukážem, vysvetlím, ako sa používa.

Požičanie/Prenájom 50€/deň.

TEL.
Striekacia pištoľ, maľovanie, striekanie
Podobné inzeráty
Striekacia pištoľ, maľovanie, striekanie
Ponúkam na zapožičanie / prenajom airless systému wagner. Pokiaľ uvažujete o vymaľovaní celého bytu alebo domu a nechcete platiť maliarom môžete si ho pomocou tejto striekacej pištole vymaľovať bez problémov sami v profesionálnej kvalite úplne jednoducho. Wagner HEA Control PRO 250R striekacia pištoľ „HEA technológia“ ponúka lepší a plnší nástrek než dnešné vysokotlakové technológie, ktoré sú v súčasnej dobe najvyšším štandardom na trhu. Vďaka novej technike môže striekať všetky bežné materiály s o dosť menším množstvom energie, čo z nich robí účinnejšie stroje, než ich predchodca. V cene zapožičania/prenajmu je komplet príslušenstvo stroja (trysky, filtre, striekacia pištol, 9m hadica, predĺženie). Pri prevzatí stroju ukážem, vysvetlím, ako sa používa. Požičanie/Prenájom 30€/deň.
Striekacia pištoľ, maľovanie, striekanie
Ponúkam na zapožičanie / prenajom airless systému wagner. Pokiaľ uvažujete o vymaľovaní celého bytu alebo domu a nechcete platiť maliarom môžete si ho pomocou tejto striekacej pištole vymaľovať bez problémov sami v profesionálnej kvalite úplne jednoducho. Wagner HEA Control PRO 250R striekacia pištoľ „HEA technológia“ ponúka lepší a plnší nástrek než dnešné vysokotlakové technológie, ktoré sú v súčasnej dobe najvyšším štandardom na trhu. Vďaka novej technike môže striekať všetky bežné materiály s o dosť menším množstvom energie, čo z nich robí účinnejšie stroje, než ich predchodca. V cene zapožičania/prenajmu je komplet príslušenstvo stroja (trysky, filtre, striekacia pištol, 9m hadica, predĺženie). Pri prevzatí stroju ukážem, vysvetlím, ako sa používa. Požičanie/Prenájom 50€/deň.
Striekacia pištoľ, maľovanie, striekanie
Ponúkam na zapožičanie / prenajom airless systému wagner. Pokiaľ uvažujete o vymaľovaní celého bytu alebo domu a nechcete platiť maliarom môžete si ho pomocou tejto striekacej pištole vymaľovať bez problémov sami v profesionálnej kvalite úplne jednoducho. Wagner HEA Control profesional striekacia pištoľ „HEA technológia“ ponúka lepší a plnší nástrek než dnešné vysokotlakové technológie, ktoré sú v súčasnej dobe najvyšším štandardom na trhu. Vďaka novej technike môže striekať všetky bežné materiály s o dosť menším množstvom energie, čo z nich robí účinnejšie stroje, než ich predchodca. V cene zapožičania/prenajmu je komplet príslušenstvo stroja (trysky, filtre, striekacia pištol, 9m hadica, predĺženie). Pri prevzatí stroju ukážem, vysvetlím, ako sa používa. Požičanie/Prenájom 50€/deň.
maľovanie, striekanie,Striekacia pištoľ, airless
Ponúkam na požičanie airless striekaciu pištol značky wagner. Pomocou airless striekacej pištole vymaľujete Váš dom, byt, priestory..., bez problémov sami v profesionálnej kvalite úplne jednoducho. Komplet príslušenstvo ku stroju (9m hadica, trysky, filtre, striekacia pištol, predĺženie). Vysvetlím ako sa používa, prípadne názorna ukážka... Cena za požičnie 50 eur/deň
maľovanie, striekanie,Striekacia pištoľ, airless
Ponúkam na požičanie airless striekaciu pištol značky wagner. Tel. Pomocou airless striekacej pištole vymaľujete Váš dom, byt, priestory..., bez problémov sami v profesionálnej kvalite úplne jednoducho. Komplet príslušenstvo ku stroju (9m hadica, trysky, filtre, striekacia pištol, predĺženie). Vysvetlím ako sa používa, prípadne názorna ukážka... Cena za požičnie 50 eur/deň Volajte na tel.
Striekacia pištoľ, maľovanie stien
Požičiam striekaciu pištoľ WAGNER Control Series 250M s technológiou Airless. Cena 30€/deň